Jump to content

Werlins

Medlemmer
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Werlins

 1. Forrige gang jeg spurte ble det kun en diskusjon om det. Og det er ingen vits (Og nei, man imponerer ikke om man snakker om selvbygging ) Men, det var ikke noe personlig mot Mickey, så beklager om han/hun tok det ille opp
 2. Nå har jeg en syv år gammel pc. Hadde jeg hatt mer tid enn penger hadde jeg bygd selv. Nå har jeg mer penger enn tid, derfor. (Ikke at jeg har all verdens penger nå, men likevel.) Og det er en diskusjon jeg ikke gidder, så please ikke ta den. Jeg vet at jeg kan få noe mer om jeg bygger selv, men det kommer jeg ikke til å gjøre. Spiller ikke så mye, men noe. Hovedmotivasjonen er MS flight simulator 2020 og VR.
 3. Etter å ha ventet i flere år har jeg nå nesten uimotståelig lyst til å kjøpe ny pc. Valget ser ut til å falle på denne: https://www.komplett.no/product/1139311/pc-nettbrett/komplett-pc/ferdigbygget-pc/komplett-imba-i190-gaming-pc Noen tanker om den? Har noen sett noe (ikke selvbygg) som kan slå den til omtrent lignende pris? Og er dette egentlig en god tid å kjøpe pc på, eller er det ny teknologi rett rundt hjørnet?
 4. Hei, Hvis jeg blir admin eller lager en privat og skjult gruppe på Facebook, kan da andre på Facebook se at jeg er admin i gruppen?
 5. Hei, Hvis jeg blir admin eller lager en privat og skjult gruppe på Facebook, kan da andre på Facebook se at jeg er admin i gruppen?
 6. Det skulle nok godt greit å bygge Forskjellen er at da hadde jeg mye tid og lite penger. Nå har jeg fryktelig lite tid og en smule mer penger.
 7. Jo, tenkt på muligheten om å bygge selv. Sist jeg gjorde det var vel rundt 2002 (Og den brukeren jeg hadde på den tiden finner jeg ikke igjen på dette forumet ) Men, tror jeg helst kjøper ferdig så slipper jeg den jobben.
 8. Hei, Jeg planlegger å kjøpe ny PC. Først og fremst til gaming, men også til vanlig bruk. Min hoved-pc pleier som oftest å være påskrudd døgnet rundt hele året. Kan tenke meg å bruke ca. 20k, men pluss/minus en del tusen om noe spesielt dukker opp. Har veldig god erfaring med Multicom, men kan også vurdere andre selskaper. Har blant annet sett på denne: https://www.multicom.no/multicom-noox-i629cr-gaming-pc/cat-p/c100583/p10644542 Ellers tenker jeg disse er aktuelle: https://www.multicom.no/multicom-alpha-i840cr-gaming-pc/cat-p/c1002759/p10644548 https://www.multicom.no/multicom-i913cr-dynamic-by-der8auer/cat-p/c1002759/p10644558 Hva tenker dere, og hva ville dere ha kjøpt?
×
×
 • Create New...