Jump to content

Søker01

Medlemmer
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 :)

Recent Profile Visitors

72 profile views
 1. Hei Hvor får man meldt seg på fadder uken i Oslo?
 2. Jeg har lastet opp all dokumentasjon på en riktig måte. Ringte phs og pratet med de. De la seg flate, ser at de har regnet ut feil snitt på meg. De har glemt å regne med de nyeste karakterene jeg ettersendte. Så de skulle løse det på en måte. ?
 3. Jeg hadde Oslo på første valg. Men fikk venteliste...Fikk plass i Stavern.. noen har regnet feil... hva gjør jeg? Har 55 poeng. ?
 4. Jeg også prøver å tenke slik. Men selv om man er en normalt oppegående person er det fortsatt mennesker som vurderer deg, og man kan nok være uheldig her på hvem og hvordan personen på andre siden av bordet ser og opplever deg. Får man en dårlig kjemi er nok det med på å spille en vesentlig rolle videre når man skal vurderes i nemda. Synes det var ett mindre personlig intervju i år kontra i fjor, slik jeg ser flere her også har nevnt. Vanskelig å få vist noe særlig inntrykk av hvem man er utifra de spørsmålene som blir stilt nå. Uansett lite å få gjort noe med nå. Bare å vente.
 5. Tusen takk for svar. Den ser jeg. Men man har iallefall en mulighet å skrive en klage, da regner jeg i såfall med at den klagen blir behandlet raskt, slik at hvis man skulle få den igjennom så er man med å kjemper om plasser på bakgrunn av karakterer på samordna opptak. At man da ikke får svar på den klagen etter 20.juli hvor plasser er utdelt.
 6. Noen som vet om man kan klage til nemda/phs å bli funnet egnet, hvis man får en mail om at man ikke er egnet nå i starten av juli? Hvordan fungerer eventuelt dette. Redd for å bli ikke funnet egnet når dette er tredje gang jeg søker og føler at endelig har jeg mer enn godt nok karaktersnitt, som tidligere har felt meg.
×
×
 • Create New...