Gå til innhold

R1ncewind

Medlemmer
  • Innlegg

    137
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av R1ncewind

  1. Jeg har nettopp kjøpt meg ett sett med Genesis V høyttalere. Disse har til sammen 8 8" woofere som drives av en egen 2x800 watt forsterker som fulgte med høyttalerene fra fabrikken. Høyttalerene trenger egen forsterker til mellomtone og diskant.

    Problemet jeg har er at sikringen går med en gang jeg skrur den på. Forsterkeren funker som den skal, da jeg har testet den på komfyrkursen, og da går det smertefritt.

    Det jeg så lurer på er følgende: Løser jeg dette problemet ved å bytte til trege sikringer på den aktuelle kursen, da jeg mistenker at det voldsomme strømforbruket varer bare en kort stund, til forsterkeren har fyllt alle kondensatorene med strøm, eller noe lignende. Har ikke så mye peiling på strøm og sånt, så bare gjetter her.

    Hvis ikke dette er en mulighet, finnes det noe jeg kan ha mellom vegguttaket og forsterkeren, for å hjelpe den i gang i "startøyeblikket" ? Som en slags oppstartskondensator eller lignende?

    • Liker 1
  2. Pc'n er forsåvidt grei nok, men relativt tung videoredigering på en bærbar?

     

    Gpuen har bare ca 800 cuda cores (som benyttes ved videoredigering i for eksempel adobe premiere) mens jeg i mitt eldrende 970 har det dobbelte.

     

    Cpuen har 4 kjærner og 8 tråder, og en tdp på 45 watt. Ofte er kjøleløsningen valgt for å oppfylle kravet men ikke en tøddel mere. Det vil ofte si at boost frekvensen kun holdes i en kort periode før det klokker ned.

     

    Har ikke erfaring med lenovo laptops så kan hende de har bra kjølere, men ville nok selv enten gått for en stasjonær til rundt samme prisen, eller en laptop til oppimot det dobbelte av prisen hvis jeg skulle bruke den til gaming og videoredigering.

     

    Just my 2 cents. I could be wrong.

  3.  

     

    Den kjøleren...i dagens glimrende AIO kjøler marked?...nei nei

     

    men tårnkjølerne fra noctua flytter mere varme bort fra cpu enn AIO's.

    Nei? Spørs helt hvordan AIO du har. Har du en aio med 3 vifter og en diger radiator vil du lett overgå tårnkjølere i kjøling.

    store tårnkjølere fra noctua som d14 og d15 overgår aio's på både ren ytelse, yttelse/norwegian dollar :p og pålitelighet. færre potensielle ting som kan feile.

    Når det kommer til volum er det litt hipp som happ. Pumpelyden varierer litt fra merke til merke, og hvilke vifter du utstyrer radiatoren med.

     

    Har hatt forskjellige AIO's selv. både 240 og 360 varianter, men NH-D15 noctua kjøleren jeg har nå synes jeg er bedre på alle punkter.

  4. Noen som vet om det i det hele tatt finnes El-sparkesykkler som ikkje er ubrukelige på vestlandet?

     

    Alle el-sparkesykklene eg ser har bare IP54 rating, eller om du er heldig, IP55. Hverken av de virker spesielt dugelig om du f.eks er på vei hjem og må holde deg 10 min i regn.

     

    Har veldig lyst til å kjøpe en El-sparkesykkel, da sykkel er for stor og klumsete (samt irriterende å måtte låse hele tiden), men alle modeller eg ser tilgjengelig virker å være ganske ubrukelig utenfor Oslo, med mindre du kun ønsker å bruke den 20 dager i året.

     

    Xiaomi Mijia virker veldig fristende, med god pris/ytelse balanse, men siden den er hovedsakelig designet for markedet borte i Kina/India blir eg skeptisk bare på tanken om regn.

     

    hva med en elektrisk enhjuling? Har selv en Gotway Tesla, og den funker flott i øsende regnvær. 8 mils rekkevidde ;) Hvis du vil holde deg innenfor loven må du sperre den til 20kmph da den gjør tett på 60 "out of the box"

    • Liker 2
×
×
  • Opprett ny...