Jump to content

the_auditor

Medlemmer
 • Content Count

  171
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 :)
 1. Utgangspunktet er eks. mva. Men sjekk om utleier er frivillig registrert i merverdiavgiftsregisteret, hvis de ikke er frivillig registrert kan de ikke fakturere med mva. Dette fremgår i brreg.
 2. Hvilket hovedkort vil du anbefale til AMD FX-8320? Jeg tenker nå å gå for MSI 970A-G43 Plus og AMD FX-8300.
 3. Godt innspill. Hva er mest value for the bucks på intel? alternativt et forslag på cpu+hovedkort med amd?
 4. Takk for innspill! Da har jeg snekret sammen et første utkast. Tok en 4TB til lagring, skal være tilstrekkelig inntil videre. I tillegg en 120gb til å kjøre OS på og 8gb ram, mulig dette er overkill. Noe annet dere ville endret på? Noe som mangler?
 5. Tusen takk for gode innspill. Jeg liker at det er lettvint selv så jeg merker jeg heller mot å bruke tizen. Jeg bruker vel kun srt tekster, er det behov for å bruke noe annet? Liker fikling, takk for innspill. Du mener 10gb lan? ikke dumt. Jeg ser ikke helt behovet for en HTPC når jeg har plex på tizen. Tizen kjører også netflix/nrk/hbo m.m, så jeg klarer ikke å se hva jeg skal bruke HTPC til? Ut fra det dere sier så må jeg bygge server selv, noen år siden jeg bygget sist, men det skal nok gå greit. Men, finnes det en ferdig server pakke av noe slag som man vet fungerer med ubuntu/freenas etc, eller må man plukke deler? Hvis sistnevnte, hva må man regne med å betale og har dere noen anbefalinger? Får man til dette bra for 5k? 7k? 10k?
 6. Har kjøpt meg et nytt beis av en TV (75UE8000KS) og ønsker å få utnyttet denne med å spille av 4k materialet fra en server/nas. Benytter plex på apple tv i dag og ser at plex også er tilgjengelig i tizen. Slik jeg forstår det spiller plex på tizen av 4k i motsetning til på apple tv. Jeg vil da ha to kilder for 4k på den nye tv'n, netflix og plex. Så er spørsmålet hvor jeg skal kjøre plex media server. Ønsker da en server/nas-løsning som filserver; - Plex server - BSD/Linux OS - Backup løsning bilder/filmer Slik jeg har forstått vil jeg ikke ha behov for transcoding for å spille av 4k? Har jo en del andre enheter i huset så kan sikkert være greit med transcoding til 1080p på et par enheter. Hva vil dere anbefale, ferdig NAS eller bygge en server selv?
 7. Hva trur dere, er det noe håp for at en flat 75" kommer på tilbud fredag? feks Samsung UE75KS8005
 8. Noen som har peiling på en butikk i Trondheim som selger Asus K53SV? Evt. klarer å overbevise meg om en tilsvarende pc som er tilgjengelig over skranke i Trondheim?
 9. Aner ikke hva jeg slo av, men det funket Takk obergeru!
 10. Ser ut som du har rett Spraglekna, , flere som har samme problemet.Noen som har et grafikkort å anbefale?
 11. Har det nøytaktig samme problemet, men kun i xbmc. I MPC eller VLC gjør den ikke dette, men har der problemer med at bildet flimrer med jevne mellomrom. Har googlet i mange timer uten å finne en løsning. Problemene er der både med CoreAVC Professional Edition og CCCP. Gigabyte GA-H55M-UD2H i3-530 Kingston ValueRAM DDR3-1333 4GB
 12. Noen nettbutikker som har denne på lager for øyeblikket?
 13. Skulle funke fint det ja. 1920x1200 til poker:) regner med du er med på mange bord da. Digg blir vel en 8-10 bord nå
 14. Har tenkt å kjøpe meg en 24"(Samsungs SyncMaster 245B), koble den til laptop'n og bruke den som utvidet skrivebord. Har idag en dell inspiron 6000 (1920x1200 wuxga skjerm), men bare vga port. Vil det fungere ok med 1920x1200 på samsungen over vga? Skjermen skal hovedsaklig brukes til poker spilling.
×
×
 • Create New...