Gå til innhold

jon_o

Medlemmer
  • Innlegg

    782
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av jon_o

  1. Jeg har brukt slik mobilveske i flere år og jeg kan bekrefte at mobilen avmagnetiserer bankort. Dette er som eegel ikke et problem ettersom de fleste betalingsterminaler og minibanker bruker chipen og ikke stripa. Men det er slett ikke alltid tilfelle, hvilket jeg har erfart mere enn en gang. Du bør spesielt være oppmerksom på at dette kan være et problem på enkelte parkerinhsautomater og minibanker i utlandet. Jeg er oppmerksom på problemet og synes uansett at fordelen med å slippe en ekstra lommebok klart overveier bakdelen.

  2. Hvorfor må det være 15 tommer? Du klarer deg fint med en 13 eller 14 tommer til ditt bruk og da får du i tillegg en langt lavere vekt og mere portabel pc.

     

    Jeg vil tro at Asus UL30A (du kan lese min anmeldelse her) eller Acer Timeline 3810T (anmeldelse her) burde være perfekt til ditt bruk.

     

    Om du likevel ønsker en større skjerm kan du se på Asus UL50A eller Acer 4810T eller 5810T

  3. Sitter å lurer på om man skulle spandert SSD på denna. Enda kjappere og enda mer batteritid :D

     

    Hehe...Hadde vært kjekt med en lading i uka ja :D

     

    I forhold til WLAN har ikke jeg merket noen problemer. Jeg er som regel oppkoblet før innlastingen av Windows er fullført.

     

    Jeg sliter fortsatt en del med å bli vant med touchpaden og da særlig museknappene. Men jeg antar at også dette vil bli bedre med tiden.

  4. da er min ul30a kommet i hus =)

    kjempe fornøyd!

    virker veldig rask på det meste, tastaturet er kjempebehagelig å skrive på, multitouch er helt konge, vekten og størrelsen er helt perfekt for meg, skjermen er veldig behagelig å se på, batteritiden er helt konge, designet er helt rått, blir ikke noe særlig varm heller!

    så denne er så absolut å annbefale!

     

    Gratulerer :) Godt å høre at du er fornøyd.

  5. Om du fjerner power4gear og bruker de vanlige poweschemes til win 7 så slipper du det. Ulempen er at du ikke kan skifte strømstyringsplan med knappen til venstre.

     

    Expressgate på denne var faktisk brukbar, da den støttet wlan kortet jeg hadde for en gangs skyld (ville vel vært litt rart om den ikke støtte den innbegyde). Den startes ved å trykke på den "andre" på knappen på venstre side (samme som du styrer power4gear med i win 7) når maskinen er helt avslått (ikke sleep).

     

    Jeg har brukt og sett mange strømstyringsprogrammer. Power4Gear er absolutt et av de aller beste i så måte. Programmet er intuitivt mye enklere enn f.eks. Lenovo's Power Manager.

     

    Jeg visste ikke at du kunne bruke knappen oppe til venstre for å styre strømprofilen. Jeg har brukt FN + space.

  6. Joda, jeg har aktivert ansiktsgjenkjenning. Det funker så lenge rommet er opplyst, men akkurat kjapt går det ikke. Om du har det travelt går det bra mye kjappere å taste inn passordet. Men det er jo moro lell :)

     

    Jeg har ikke prøvd mange programmer på maskinen. Jeg har lagt inn Open Office og sett en film eller to, men i all hovedsak brukes den som en netbook og til enkle kontorapplikasjoner. Og til dette formålet duger den utmerket.

  7. da er min ul30a bestillt fra komplett =)

    må bare takke deg for en kjempetest av pcen.

    hjalp meg til å bestemme meg.

    håper den kommer snart =)

     

    Grattis. Jeg er sikker på at du blir fornøyd :) Det eneste problemet jeg har hatt så langt er at jeg må vente til kona har lagt seg før jeg får brukt den selv. Hun har adoptert den og overlatt Acer One til meg. Og det er et heller dårlig bytte.

  8. Hei, Expert selger UL30A med betegnelsen QX163V for 5999.- i butikk!

    Noen som vet hva som er forskjellen på denne ift. de betegnelsene som er nevnt i denne tråden?? Utf. er svart.

     

    Jeg tror denne er spekket likt med 165V foruten fargen. Det vil si at den har det mindre batteriet (4400mAh. Du bør også sjekke om OS'et er 64-bit eller ikke.

  9. Ok? Nå er jeg litt på villspor, hva er forskjellen på 165v og 065v ?

     

    059v - ikke 065V :) Forskjellen er batteriet. 165V har et 8 cellers batteri med en kapasitet på 4400 mAh. Batteriet i 059V har like mange celler men en kapasitet på 5600 mAh. Forskjellen er ca. to timer batterikapasitet hvilket er verdt et par hundringser.

     

    Du mener vel 056v, ikke 059v ;) Enig i at det er verdt de ekstra lappene.

     

    Hehe :) Retter på andre og gjør samme feilen selv.

  10. Ok? Nå er jeg litt på villspor, hva er forskjellen på 165v og 065v ?

     

    059v - ikke 065V :) Forskjellen er batteriet. 165V har et 8 cellers batteri med en kapasitet på 4400 mAh. Batteriet i 059V har like mange celler men en kapasitet på 5600 mAh. Forskjellen er ca. to timer batterikapasitet hvilket er verdt et par hundringser.

  11. supert at noen tar seg tiden til å skrive test om denne pcen!

    vurderer den sterkt selv

     

    noen som har prøvd photoshop på denne? isåfall, hvordan taklet den det?

     

    og hvor er den billigst?

     

    Jeg har ikke prøvd photoshop og kan derfor ikke uttale meg om det går bra eller ikke på UL30.

     

    Priser finner du i prisguiden

     

    Pass på å sjekk hvilken modell det er tale om. Akkurat nå skiller det ikke mere enn 200 kroner mellom den billigste 165V (Datakjeden og MPX) og den billigste 056V (Dustin Home). Med så liten forskjell ville i alle fall jeg ha valgt 056V.

  12. I prinsipp burde batteritiden øke. Men dette er vel dynamisk clock som bare slår inn ved behov, så det er nok ikke allverdens overklck du får. Står den på powersave er det satt begrensning på maks 50% prosessorhastighet, så da går den på laveste clock som er mulig på denne.

     

    Greit å oppdatere bios og om du ikke har gjort det. Var noen småbugs som var fiksa.

     

    Det har du selvfølgelig rett i. Jeg har hatt maskinen på powersave siden starten, så da trenger jeg vel knappest å øke overklokkingen :) Likevel må jeg innrømme at jeg får en nærmest syk tilfredsstillelse av å presse datautstyret for alt hva det er godt for.

     

    Jeg oppdaterte biosen i går. Er det andre drivere som du har oppdatert?

  13. Godt å høre at du er fornøyd.

     

    Personlig har jeg lært å sette pris på batterilevetiden. Jeg la maskinen til lading natt til i går. Fruen satt med den i går ettermiddag og kveld og jeg har brukt den store deler av kvelden i dag. Likefullt oppgir batterimåleren at det gjenstår 65 % eller 7 timer og 59 minutter. Herlig! :thumbup:

  14. Du hadde anbefalt UL30A ovenfor HP 5310m ?

     

    Jeg kjenner ikke den maskinen og det er derfor ikke så lett å gjøre en sammenligning. Av det jeg kan se har 5310m ikke i nærhet av den batterikapasitet som 3810T og UL30A. Netshop oppgir tiden til maks 7 timer hvilket vil si omtrent 5-6 timer vanlig bruk. Det er betraktelig mindre enn UL30a. Ellers er det ikke så mye som skiller maskinene. Jeg synes likevel Asus har et finere design. Jeg er drittlei av det trauste svarte boksdesignet som er vanlig for klassen. Jeg ser at noen sammenligner UL30A med MacBook noe jeg i grunn kan forstå.

×
×
  • Opprett ny...