Gå til innhold

milamber

Medlemmer
  • Innlegg

    155
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av milamber

  1. Vel jeg vet at gamer.no er hovedsaklig for spill mot PC og konsoll, men siden det er gaming community så tenkte jeg jeg skulle slenge ut en liten post her om overnevnte spillet.

     

    Jeg driver litt med dette og ønsker å komme i kontakt med andre som også gjøre. Gjerne for evt. bytting eller kjøpe det man har av miniatyrer hvis man ikke vil ha dem lenger. Om det finnes andre gamere her som har noe liggende som de vil bli kvitt så ta kontakt. Og er det noen som ønsker kontakt med likesinnede, så send meg en PM. :)

     

    Sånn det var bare det :)

  2. Estimert leveringsdato ligger vel med tanke på hvor det skal sendes (land, adresse, osv) og lagerstatus. Har selv bestillt et par ganger på Amazon.co.uk og fått varene utrolig fort. Bestilte 03. januar hvor ordren fikk estimert levering 22-29 januar. Bøkene fikk jeg 12. januar. Sikkert litt flaks, men morsomt at det gikk såpass fort også.

     

    Risikoen med å bestille fra utenlandske webshoper er kursen. Her er det faktisk man selv som må ta tapet dersom kursen endrer seg. Selv om det er surt, så er det slik. Betaler man 100£ så vil man få tilbake 100£ ved en kansellering uavhengig hva kursen er. Man kunne faktisk vært så heldig at krona stod bedre til og da hadde man fått tilbake mer. Men uansett jeg er ingen fasit, så hadde jeg opplevd det samme så hadde jeg sendt en mail til dem og spurt. :)

     

    Så for å avslutte så har jeg ingenting negativt å si om Amazon ennå :)

  3. Skulle vært veldig enkelt. Dreper du en får du to poeng. Skulle noen klare å gjenopplive han du drepte så mista han som drepte poenga og dersom han ble drept like etterpå, så mista medicen poenga. Du slipper ihvertfall tweaking av systemet på den måten, men det kan jo kanskje være man mister noe av spillgleden ved det.

     

    Det som er mest irriterende er at folk ikke klarer å spille fair.

  4. Flyr da med mus og tastatur. For å være helt ærlig, så klarer jeg ikke å fly med gledespinnen.

     

    Det viktige med landing er å komme inn rett. Skulle man komme i skjevt, så er det mulig å hoppe ut. I mange av tilfellene så retter koptere seg automatisk også er det bare å hoppe inn og kjøre på. Trikset er at uansett hvordan man kommer inn på landingsområdet, så skal man kunne rette opp koptere slik at man lander rett. Trening gjør mester og jeg må trene :p

  5. Det er sikkert ikke alle som har fått med seg dette men det har de siste 2 mnd vært en bedriftsturnering i BF42. Det har nå dratt seg til med finale og denne skal spilles ikveld klokken 2100. På TV2 Web TV så skal denne kampen streames live og de starter sending klokken 2000.

     

    Link for de som er interressert i å følge kampen er her:

    http://pub.tv2.no/nettavisen/spray/spillso...ticle380031.ece

     

    Fjorårets vinnere Komplett skal spille mot outsiderne Tollpost (TG//AS) som har gjort det veldig bra. Får håpe det blir en bedre kamp enn fjor årets som var Komplett mot Funcom :thumbup:

  6. Har et lite problem i XP som jeg ikke klarer å fikse. Etter å ha installert på nytt, så får jeg ikke browsa på nettet.

    Jeg kan spille online spil, jeg kan pinge sider, kan snakke med folk over nettet via Teamspeak og interne nettverket hjemme fungerer fint. Alt bortsett fra å surfe på nettet. Har sjekka flere nettlesere, men det samme problemet oppstår.

     

    Har hørt noen rykter om at SP2 lager krøll med tanke på firewall og fikk et tips om å avinstallere SP2. Nå er ikke jeg den som har mest peil og det er grunnen til at jeg skriver her.

     

    Er det noen kloke hoder der ute som har noen tips til dette?

  7. Det har noe med kompabilitet å gjøre. Leste et sted at hovedkortene baserer seg på en standard som kalles JDECT. De som bruker DDR-DIMM støtter kun PC3200 minne. Dvs. at du kan sette i kraftigere brikker, men de klokkes automatisk ned til PC3200 hastigheten. Jeg tror det samme gjelder for DDR2 brikkene på de respektive hovedkortene, men jeg vet ikke grensa. Dersom det er PC4200, så kan du bruke PC4300 minne, men da få PC4200 hastighet.

     

    PS: Tror jeg :D

  8. Selv har jeg veldig gode erfaringer med MSI sine hovedkort. Har hatt Socket A og Socket 478 kort av MSI. Siden du har Asus og har gode erfaringer med så er det alltid lurt å holde seg til det. Selv om det ikke har firewire kontakter, så finnes det huber og kort som kan kjøpes i tillegg hvor du har disse kontakene.

     

    Men skulle jeg ha valgt, så ville det vært MSI :yes:

×
×
  • Opprett ny...