Gå til innhold

Kalle23

Medlemmer
  • Innlegg

    19
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Kalle23

  1. Kjegla skrev (52 minutter siden):

    Nope, ikke hos Elkjøp i hvertfall :rofl:

    Spurte dem om de V2 modellene, men dette var "nytt" for dem, og de hadde ikke mottatt noen oppdatering. De ba meg kansellere ordren eller vente på en oppdatering som tydligvis aldri kommer :thumbs::rofl:

    Interessant, venter også på leveranse fra Elkjøp. De gangene jeg har kontaktet dem (via tlf) har dem alltid insistert på at i følge deres informasjon fra ASUS/leverandør tilsier at disse blir levert. Oppga også at andre forhandlere nå innser at disse aldri vil bli levert, og tilbyr andre tilsvarende kort til samme pris, det virket også helt fjernt for Elkjøp. De har heller aldri bedt meg eller anbefalt meg å kansellere orderen. Viser jo bare hvor lite samkjørt de er med hva de forteller kundene, kan ikke være et godt tegn det heller 🙃

  2. JFM skrev (4 minutter siden):

    Snakket med Elkjøp ang mitt 3080 TUF "non-oc":

    Det er ca 50 stk som står i kø for dette kortet.
    Første batch er forventet 17. mars.
    For min del ser det ut som jeg får kort fra andre batch, 7 april.

     

    Fikk naturligvis beskjed om at dette kan endres 😛

    Venter på samme kort. Overrasket at det ikke var mer enn 50(?).

    Men uansett det mest konkrete Elkjøp har kommet med av informasjon når det gjelder disse kortene (stooor klype salt dog).

  3. emkh skrev (8 timer siden):

    Komplett kan vell i teorien utestenge de som spekulerer i åpent kjøp? Er brudd på kjøpsvilkår vil jeg tro? Uansett er det utrolig uetisk og bestille noe for å planlegge og sende det tilbake om du får et bedre tilbud et annet sted... Minner mye om svindel. 

    Komplett og andre nettbutikker tar et utrolig stort tap for forbruker som misbruker denne ordningen. For alle som bruker denne som den er ment vil dette være et tap. 

    Det er helt sikkert mange fobrukere som gjør det. Utfordringen er jo å kunne avdekke de som evt. gjør det, samtidig som det å skulle "etterforske" og gå i tvistmål samtidig vil være et tapsprosjekt i seg selv, mtp. juridisk bistand. 

    Men usikker på om de taper så mye på det, da de garantert har egne avtaler rundt dette mine sine underleverandører, les. Asus, MSI osv.

  4. starflame skrev (6 minutter siden):

    Jeg bestilte en slik hos Elkjøp i går og den skal komme 6. nov..

    Føler derimot Komplett er den butikken som tar det mest seriøst at de er norges ledende PC-komponent forhandler. De gjør det også bra med hvordan de takler denne situasjonen. Hos Elkjøp er det helt kaos, både med kompetansen til kundeservice men også hvilke kort og når. Det gikk jo noen kort i dag gjennom Play NO også. Men så kansellerte jeg en tidlig launchday Gigabyte 3080 Gaming OC forrige uke også.

    For to dager siden på Elkjøp for min del. De påstår at kortene blir sendt ut direkte fra leverandør (Asus) 2. november... har ikke helt trua på det men. 

×
×
  • Opprett ny...