Jump to content

Kalle23

Medlemmer
 • Content Count

  19
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Kalle23

 1. Interessant, venter også på leveranse fra Elkjøp. De gangene jeg har kontaktet dem (via tlf) har dem alltid insistert på at i følge deres informasjon fra ASUS/leverandør tilsier at disse blir levert. Oppga også at andre forhandlere nå innser at disse aldri vil bli levert, og tilbyr andre tilsvarende kort til samme pris, det virket også helt fjernt for Elkjøp. De har heller aldri bedt meg eller anbefalt meg å kansellere orderen. Viser jo bare hvor lite samkjørt de er med hva de forteller kundene, kan ikke være et godt tegn det heller 🙃
 2. Ser at ASUS har kommet med en 3080 TUF V2 (OC og non), noen som har blitt tilbudt disse i stedet, for manglende leveranse siden launch?
 3. Venter på samme kort. Overrasket at det ikke var mer enn 50(?). Men uansett det mest konkrete Elkjøp har kommet med av informasjon når det gjelder disse kortene (stooor klype salt dog).
 4. Det er helt sikkert mange fobrukere som gjør det. Utfordringen er jo å kunne avdekke de som evt. gjør det, samtidig som det å skulle "etterforske" og gå i tvistmål samtidig vil være et tapsprosjekt i seg selv, mtp. juridisk bistand. Men usikker på om de taper så mye på det, da de garantert har egne avtaler rundt dette mine sine underleverandører, les. Asus, MSI osv.
 5. Ser den, hadde sikkert fått noen, ti eller fler (downvotes altså) på denne. Var ikke ille ment, men når man bruker en del tid på nett, skremmende hvor mange "enkle" skrivefeil folk lirer av seg 🤷‍♂️
 6. Hvem, eller riktigere sagt hva slags person er du? Jeg kom relativt sent inn i denne tråden, men det jeg har lest av dine innlegg så langt, så går det KUN på å skryte av det du har kjøpt/skaffet deg(og tydeligvis at "penger ikke er et tema), og at det ikke er Komplett, Proshop, Multicom etc. sitt "problem", og JA jeg er enig, det er tydelig at VERDEN ikke er helt "A4" med tanke på etterspørsel/leveranseevne, les. PS5. Men vennligst ikke kom her og påstå at folk som "klager" på leveranse her inne "IKKE" har lyst på 30-series kort fra Nvidia, det finnes ulike forutsetninger til at folk ikke har mulighet til "sitte på" F5 hele dagen på Komplett.no, hæ? "Normale folk" har jobb og andre forpliktelser som gjør at de ikke nødvendigvis er uinteresserte i 30-series kort, men 3-4000 kr betyr faktisk noe. Men om det er "lommerusk" for deg, som du utgir deg for? Med det profilbildet du har kan jeg ikke ta deg seriøst, sorry!
 7. Jeg har bestilt et Asus TUF fra Elkjøp til lanseringspris 8k, kan fint vente til nyåret, da jeg har et helt høvelig 2080S fra før. Elkjøp er jo helt klart i en klasse for seg selv, hvor man ikke engang kan operere med "forventet" dato engang. Ser nå i dag at kortet ikke lenger er mulig å "kjøpe", sikkert ikke er godt tegn 😞
 8. Elkjøp påstår fortsatt "hardnakket" at mitt Asus TUF 3080 (non-OC) skal sendes fra Sverige i dag, men sånn situasjonen er belager jeg meg på leveranse i -21.
 9. Elkjøp påstår i dag at min bestilling av Asus TUF "Non OC" 3080 kommer til meg mandag 2.11. Har ikke fått noen melding om pakkesporing eller forsendelse, men at varsel kommer når det beveger seg over grensen fra Sverige. Tenker jeg tar det hele med en spade salt...🙃
 10. Kom sent inn i denne tråden, men det er jo trist med alle som har bestilt tidlig, og som også blir satt tilbake i køen, selv om de har bestilt tidlig. Men det virker jo som alle har satt sin tillit til Komplett, kanskje man skal prøve noen andre?
 11. Hmm, ikke gi meg for mye håp nå finnes det noen artikkel/video på det, eller var det på forum?
 12. For to dager siden på Elkjøp for min del. De påstår at kortene blir sendt ut direkte fra leverandør (Asus) 2. november... har ikke helt trua på det men.
 13. Er det noen som har erfaring med å bestille fra andre enn Komplett? Eller er det rett og slett kun hos dem man i det hele tatt kan håpe på å få seg et 3080 på denne siden av året?
×
×
 • Create New...