Jump to content

FMSKUTV

Medlemmer
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Recent Profile Visitors

262 profile views
 1. Er det noen her som kunne hjulpet meg med analyse av 4 modernistiske dikt? Prøv forfra, fremmede dager, legg ikkje ditt liv i mi hand og aldring framfor TV
 2. De selger kun halve, ingen hele.??
 3. Jeg mente at det koster 23 kr å lage en baguett (ingredienser osv), men baguetten selges for 46 kr:)
 4. Hei, jeg går 2 vgs og vi har nettopp startet med produktkalkyler i økonomistyring. Jeg har fått en oppgave som da er: En kafe selger halve bagetter. Det går 23 kr inkl. mva til hver baguett for råvarer. Kafeen har indirekte kostnader. Disse er 60% av de direkte kostnadene. Kafeeierne ønsker en fortjeneste på 15%. Kafeen er mva pliktig og må betale 25% på alle salg. Det jeg lurer på er: 1) Hvor mange kr avansen er på pr baguett. (hver baguett koster 46 kr) 2) kafeen selger totalt 30 slike halve baguetter per dag. Hvor stor er fortjenesten for per med (anta 20 salgsdager)
 5. Hei, jeg skal ha bursdagsfest om ca 2 uker. Hjemme har jeg 2 veldig fode lydplanker jeg bruker på tv’ene i huset. Tv stuen i huset er ikke i nærheten av der vi kommer til å sitte. Kan jeg flytte lydplanken bort fra tv’en? Den må liksom ikke bære koblet til tv’en for å fungere? Og er det mulig å spille musikk på begge lydplankene på likt? At jeg spiller samme sang på begge?
 6. Hei, jeg går i vg1. I dag var det eksamens trekk i skriftlig eksamen. Vi er rundt 200 elever på vg1 trinnet og 42 stk kom opp i skriftlig eksamen. Dette blir 20% av elevene. Vi har får informasjon om at kun 20% av eleven på vg1 skal opp i eksamen, betyr dette da at vi ikke kan komme opp i muntlig i juni, med tanke på at 20% allerede er trekt?
×
×
 • Create New...