Gå til innhold

espkul

Medlemmer
  • Innlegg

    377
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av espkul

  1. Har bestemt megf for Expert (eller en av de andre like variantene). Har kommet fram til at jeg vil kjøpe en som gjør at jeg har 3-4 års nybilgaranti igjen (dvs. 2011 modell). Det står mellom 1,6 eller 2,0 versjonene:

    Den korte utgaven har 1,6 l, mens den lange har 2 l HDi. Noen som erfaring med den korte med 1,6 l? Går det så dårlig som det høres ut som, eller funker det helt greit med kun en crosser baki? Litt mer praktisk med den korte siden jeg bruker bilen til en del annet enn kun cross... og det irriterer meg at jeg ikke finner den korte med 2 liter (bortsett fra eldre typer, og jeg er skeptisk til håndverkskjørt fransk bil uten garanti...)

     

    Hva mener dere? Bør jeg gå for 1,6 eller 2,0? Noen som har erfaring med disse kanskje?

  2. Man får vell strengt tatt ikke på girkassen om clutchen ikke er skikkelig sentrert.

     

    Info til deg som sjåfør: Dersom du ruser bilen mye med clutchen inne, går lagerbanen på utløserlageret med det turtallet du har på motoren. Dette vil føre til varmgang, som igjen kan føre til ulyd fra lager.

    Virker som enkelte biler har litt "slingringsmonn" på det med sentrering.

    Takk for svar.

     

    Har ikke gjort det, er bare av og til den skranglelyden er der.

     

    Begriper fortsatt ikke hvorfor kløtsjen skulle ha blitt glasert med rygging... Er nesten ikke merkbart lenger, men er noe lugging ved bremsing på gira, og ved høyt turtall er det fortsatt

    Clutchen er mest sannsynlig utslitt, men det er jo rart at du skal ha klart å slite den ut i løpet av så kort tid med mindre du ikke kan behandle clutchen pent.

     

    Hadde jeg slitt den ut hadde jeg vel merket at den gradvis tar lenger og lenger ute (før jeg bytta tok pedalen heeelt ute, og da hadde den gått 150k), men den er akkurat som før på dette området. Og jeg behandler den pent

  3. Takk for svar.

     

    Har ikke gjort det, er bare av og til den skranglelyden er der.

     

    Begriper fortsatt ikke hvorfor kløtsjen skulle ha blitt glasert med rygging... Er nesten ikke merkbart lenger, men er noe lugging ved bremsing på gira, og ved høyt turtall er det fortsatt

  4. Hei, noe rart har skjedd med clutchen på Primeraen min

     

    Måtte rygge opp en laaaang bakke i dag, da det var skøytebane. Slura ikke på kløtsjen, men når jeg kom opp lukta det litt svidd. Tenkte ikke noe over det helt til jeg kom utpå veien.

    Ved 3000 omdr bare slura det, og gikk ikke fortere (ingen lukt). Prøvde å la bilen stå i en times tid, og problemet var noe mindre, men fortsatt har jeg alt for høyt turtall

    i 3. og 4. enn før. Hva kan dette være? Skulle tru at normal rygging ikke skulle slite den ut eller glasere den? Clutchen har forøvrig kun gått 20 k.

     

    I tillegg har jeg en rar skranglelyd fra girkassa eller kløtsjen i fri ved lave turtall. Toucher jeg såvidt på pedalen forsvinner det. Hva kan dette være (utløserlageret er bytta for 20 k siden)?

     

    Håper noen kan hjelpe meg her!

  5. Den gamle XPSen min døde på seg nylig og jeg må ha ny.

    Skal legge meg på en litt lavere pris.

     

    Har noen krav:

    Full HD eller mer

    17 "

     

    Det står mellom disse to:

    http://www.multicom.no/SystemConfigurator.aspx?q=st%3a10577372%3bc%3a100560%3bfl%3a0

     

    Denne ser veldig bra ut til prisen, eneste er skjermkortet HD 4570.

    Er dette bra nok til å spille av nedlastede serier osv. (ikke BD filmer da jeg bruker ps3) i

    HD uten at det hakker? Litt usikker på skjermkort, men er 4570 det dårligste der ute?

     

    http://www1.euro.dell.com/content/products/productdetails.aspx/studio-1747?c=no&cs=nodhs1&l=no&s=dhs&~ck=mn

     

    Denne har HD 5750 elns og ellers de samme spesifikasjonene. Noe dyrere.

     

    Hvilken vil dere anbefale? Noen som har efaringer med noen av disse?

  6. Tror jeg gjør det, men alle bilene jeg finner har det vært rust på en gang i tida og deretter vært fikset på osv. Vet at da er det stor fare for at det kommer tilbake igjen. Er det for mye å håpe på en rustfri bil i den prisklassen? HVa mener dere? Bør jeg kjøpe en som har vært rustsveisa hjulbuene på, eller holde meg langt unna?

×
×
  • Opprett ny...