Jump to content

Stianeddy

Medlemmer
 • Content Count

  23
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Stianeddy

 1. Jeg har brukt vanlig chromecast via hdmi i tven og aux fra tv til reciever tidligere.. Er jo enkle greier da. Supert hjelpemiddel. Men følte lyden ble «hul» og litt grøtete. Mulig det er noe jeg innbiller meg men.. hva mener du med dårlg bluetooth erfaringer? Påvirker det lydkvaliteten mye?:)
 2. Chromecast audio har vært vurdert ja.. kan det «ettermonteres» via hdmi ellet lignende bak i den recievern jeg har kanskje?
 3. Det er en yamaha reciever rx-v 473. brukte en nad 315bee tidligere men denne har ingen sub out, så tok i bruk min gamle reciever i vente på ny. Savner bluetooth funksjonen og muligheten til å enkelt streame musikk. mente effektforsterker ja.. my bad!
 4. Hei. Jeg er like grønn som alltid, men ønsker deres ekspertise og gode råd i jakten på en god forsterker med bluetooth og evt andre streamingmuligheter. Den skal i første omgang brukes til å drive et par Dynavoice magic f6 speakers og en 18» aktiv sub, noe som er langt fra en heftig høytalersetup.så tenker jeg kanskje og koble til en forforsterker senere når høytalerene skal oppgraderes. Det som et et must er at den har bluetooth, sub out, og auto power on/off, samt at lyd styres med tv-fjernkontroll.( samboer-venlig)? jeg har sett litt på NAD 3020v2, NAD C328, NAD C338, men klarer aldri og avgjøre hva som er det beste kjøpet. Også finnes det selvsagt mye annet enn NAD og få kjøpt da.. Setter pris på alle råd og svar. På forhånd takk!:-)
 5. Hei. Spekulerer i å kjøpe en nad d 3020v2. Så lurer på om noen her inne har erfaringer og dele?? ser det er sub out, og en pre out. Kobles sub den til via en minijack -> rca? Hvilken spesiell funksjon har pre-out? Kan den brukes til å koble til TV på lik linje som aux inngangene? hvilken funksjon har coaxial inngangen? den skal kjøres opp mot et par Dynavoice Magic f6, så så voldsomt med power behøves strengt tatt ikke foreløpig.. men har planer om å oppgradere høytalerne til noe kraftigere etterhvert som økonomien tilsier det?
×
×
 • Create New...