Gå til innhold

Master_GF

Medlemmer
  • Innlegg

    80
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Master_GF

  1. Skjønner ikke hva som skjer. Alle nettsider fungerer, utenom Facebook. Laster en stund, og så kommer "Nettsiden ikke tilgjengelig". En sjelden gang fungerer nettsida, men da fungerer ikke chatten. Noen som kan hjelpe? Har prøvd å slette cookies, brukt div. nettlesere og tilbakestille hostsfilen...

  2. Hei.

     

    Er lei av min bærbare PC nå, en ASUS x57V. Meget bra den altså, men 2 år gammel nå og den er ikke optimal for COD-gaming osv.

     

    Det jeg ønsker meg er rett og slett en stasjonær PC til 5000-6000 kroner, som er bra å game på og går kjapt. Før hadde Datakjeden noen PC-er som de lagde sjøl (altså merke: Datakjeden) som var konge, de tilfredsstilte mine behov, 5-6000 kroner og bra til gaming. Jeg ønsker rett og slett tips til PC-er som er gode å game på til 5-6000 kroner. Noen som har forslag?

  3. 2. Si at du er laktoseintollerant, som gir deg skikkelig diare osv når du kommer i kontakt med stoffet. Da blir du ubrukelig på feltøvelser da de har melkepulverprodukter til mat.

    100% sikker på at dette fører til tjenesteudyktighet? Har laktoseintolleranse, og vil ikke i militæret.

  4. Hei, tenkte å kjøpe denne pecen, og den har skjermkortet NVIDIA GeForce 9650 GT 1 GB. Det ser jo ganske bra ut, men jeg har hørt at det kjører DDR2 i stedet for DDR3, og at det da ikke er spesielt bra likevel. Det jeg lurer på er HVOR bra / dårlig det er, og om det kommer til å få problemer med å kjøre enkelte spill. Hvordan vil det fungere på Half-Life 2, f.eks.? Og kommer det til å kjøre CS 1.6 lett med 100 FPS? Noen som har erfaringer med NVIDIA GeForce 9650 GT 1 GB?

  5. Er et av de dårligste kortene til nvidia.

    Seriøst, et av de dårligste? Det høres ikke bra ut. Hvordan er det f.eks. ift. 8800 GT, som jeg har på min stasjonære? Trodde det var slik at 9000-serien var bedre enn 8000-serien osv.

     

    Men hvor dårlig er det, da? Så dårlig at ikke en gang CS og FM vil kjøre prikkfritt? Det er de spilla jeg kommer til å spille (nesten utelukkende) uansett.

  6. Hei, kom over denne bærbare pecen: http://www.siba.no/Products/Product.aspx?id=2032582

     

    Følgende spesifikasjoner:

    - Prosessor: Intel Core 2 Duo Penryn P8600

    - Minne: 4 GB

    - Harddisk: 320 GB S-ATA

    - Optisk enhet: DVD-brenner Dual Layer

    - Grafikk: NVIDIA GeForce 9650 GT 1 GB

    - Skjerm: 15,4" WXGA + Glare

    - Operativ: Windows Vista Home Premium

    - Øvrig: WLAN-N, Gbit LAN, Bluetooth, HDMI, VGA, E-SATA, ExpressCard, Webcam, 4 stk, USB, 8-i-1-kortleser, numerisk tangentbord, fingeravtrykksleser, Express Gate, 6-cells batteri, vekt: 3,02 kg.

     

    til en pris på lave 7995! Er det noe "lureri" her, eller er dette rett og slett et jævlig bra tilbud? Hvordan er ryktet til ASUS? Er de kjent for å levere gode, solide maskiner?

  7. Har et enkelt spørsmål: Er det slik at jeg må ha en så lang nettverkskabel at den går helt fra routeren som står i nederste etasje, og helt opp til den bærbare PCen for å få inn internett? Eller kan jeg koble en kabel mellom den stasjonære PCen, som har innebygd kabelnett, og den bærbare, og få nett på den bærbare? Sikkert knotete formulert, men håper noen skjønte hva jeg mente.

     

    Spørsmålet er altså om jeg trenger å kjøpe en lang nettverkskabel for å få kabelnett på en bærbar pc, eller om det holder med en kort en dersom jeg har en stasjonær PC med nett like ved.

  8. Ser dette ut som et bra valg, folkens?

     

    Intel® Core™ 2 Duo-prosessor T7250 (2,00 GHz, 800 MHz FSB, 2 MB L2-buffer)

    Ekte Windows Vista™ Home Premium - norsk

    Standardgaranti - 1 års XPS Premium Hardware Support (inkl. spill- og på stedet-støtte)

    2,0 megapikslers kamera og Tuxedo-svart for CCFL-skjerm

    15,4" widescreen WXGA+ (1440 x 900) TFT-skjerm med TrueLife™

    Biometrisk fingeravtrykksleser med SVART preg

    4096 MB 667 MHz Dual Channel DDR2 SDRAM [2 x 2048]

    250 GB (5400 rpm) SATA-harddisk

    NVIDIA® GeForce™ Go 8600M GT med 256 MB dedikert grafikkminne

    Fast 8x DVD+/-RW slank stasjon med innstikksplass, inkludert programvare

    6-cellers primært litiumionbatteri (56 W/t)

     

    PRIS: 9760,00

×
×
  • Opprett ny...