Jump to content

Master_GF

Medlemmer
 • Content Count

  80
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hjemmelaget er sikkert gode i norsk skriftlig jamfør namnet, men her er de sjanseløse. Mr. Bjørnebo er en av de mest lovende spillerne i landet, det samme kan sies om Olufsen, tross noe underprestering forrige runde her. Lykke til, alle parter!
 2. Lett match, her er Fearless sjanseløse. Aalbergs sønner går fort hele veien!
 3. easy win for olufsen, think he will go all the way this year....
 4. Har vært sånn i noen uker her...
 5. Skjønner ikke hva som skjer. Alle nettsider fungerer, utenom Facebook. Laster en stund, og så kommer "Nettsiden ikke tilgjengelig". En sjelden gang fungerer nettsida, men da fungerer ikke chatten. Noen som kan hjelpe? Har prøvd å slette cookies, brukt div. nettlesere og tilbakestille hostsfilen...
 6. Mikrofonen skrur seg av når jeg tar opp et fullskjermsspill (CS f.eks.) Funker helt normalt når jeg legger ned CS, men tvert jeg tar det opp, skrur mikken seg av.. Anyone?
 7. Problemet: snakker på Skype og det fungerer normalt, men når jeg spiller et spill i fullskjermmodus, f.eks. CS, fungerer ikke mikrofonen min lenger, altså de hører meg ikke... Noen som har en løsning?
 8. Har ikke noe skjerm, så det regner jeg med å måtte kjøpe utenom. har bra mus og musematte, men ikke tastatur. trenger altså pc, skjerm og tastatur. noen som vet hvorfor datakjeden har tatt bort sine pcer?
 9. Hei. Er lei av min bærbare PC nå, en ASUS x57V. Meget bra den altså, men 2 år gammel nå og den er ikke optimal for COD-gaming osv. Det jeg ønsker meg er rett og slett en stasjonær PC til 5000-6000 kroner, som er bra å game på og går kjapt. Før hadde Datakjeden noen PC-er som de lagde sjøl (altså merke: Datakjeden) som var konge, de tilfredsstilte mine behov, 5-6000 kroner og bra til gaming. Jeg ønsker rett og slett tips til PC-er som er gode å game på til 5-6000 kroner. Noen som har forslag?
 10. Dette gjelder en kompis sin bærbare HP. Med en gang den skrus på, skrur den seg av igjen, rett og slett. Den skrur seg tydelig på, knappene øverst blir blå, og så skrur den seg rett av igjen. Problemet ligger ikke i batteriet, vi har prøvd både med og uten strøm. Noen som har peiling?
×
×
 • Create New...