Gå til innhold

Treize

Medlemmer
  • Innlegg

    44
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Treize

  1. Hei jeg har en Corolla 04. Jeg har lagt merke til at hver gang jeg bruker blinklys og svinger dukker det opp klikkelyder jo mer jeg svinger på rattet. Jeg får ikke lydene når jeg svinger uten å bruke blinklysene. Har vært nylig vært på Toyota verksted på EU kontroll uten feil. Der nevnte de at det er sånn sikkerhetsting.....

     

    Kan noen bekrefte dette?

    Hvis det er sånn sikkerhetsting. Kan jeg slå den av? Irriterende lyd.

     

    Takk for svar

  2. Tusen takk for svar, spesielt til Nautica, da det siste avsnittet var god feedback. Jeg kjenner relativt godt til speilrefleksmarkedet så jeg vet hva jeg skal se etter når det gjelder ny kamera. Men det å få sjekket disse detaljene er meget vanskelige. Mange av selgerne har ikke direkte bilder av kameraene og objektivene som selges og det er vanskelig å hvite selv for dem hvor mange eksponeringer de har tatt. Og stort sett henter de bildene av kameraene fra nettet. Jeg hadde 400D som jeg hadde ca. 2,5 år og hadde tatt ca. 5000 eksponeringer (antall bilder i mappa) før jeg solgte det. Når dette er sagt så vet jeg ikke om dette er mye eller lite. Dessuten befinner kameraene seg langt unna der jeg bor så det er vanskelig å få sjekket det fysiske. Men uansett så hvet jeg eventuelt nå hva jeg skal spørre selgeren om. Tusen takk :)

  3. hei jeg er nå ute etter å skaffe meg en speilrefleks til ca 5000. Jeg har tidligere hatt canon 400D med 70-200 f2 som jeg har vært VELDIG fornøyd med. Jeg solgte alt sammen for noen år tilbake da jeg ikke lenger hadde lidenskapen for foto.

     

    Jeg skikket litt på foto.no der det selges Nikon D300 for skarve tusenlapper. Jeg har egentlig ikke noe preferanser, men det må bli enten nikon eller canon da jeg kjenner til dem best. Men det jeg lurte på hva bør jeg se etter når jeg skal kjøpe meg en brukt speilrefleks.

     

    takker for all svar

  4. Prøvde å søke i HPs produktbase og eneste jeg finner som heter 1300 er en gammel laserskriver. Har du en link til spesifikasjoner? Du sier heller ingenting om hva du prøver å scanne, lysbilder, negativ film eller papirkopier. Er det vanlige papirkopier scanner du med alt for høy oppløsning hvis du velger 2400 dpi. 300-400dpi er normalt nok for den type scanning, og jeg ville i hvertfall ikke gått over 600dpi. For film er det annerledes, og da vil 2400dpi være en grei oppløsning.

     

    det er en hp 1355 series (http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/prodinfoCategory?lc=en&dlc=en&cc=us&lang=en&product=306898). printer/skanner sånn alt i en maskin. det er vanlig fotoer på ca 10*15 cm bilder i tillegg har jeg noen sånne svart/hvite passbilder som jeg skulle skannet in på pcen.

     

    Men sånn jeg får inntrykk av av flere som har samme problem som meg er at de ikke får løst problemet, annet enn å skaffe seg en ny printer/skanner.

  5. jeg har en 4år gammel hp 1300 som jeg ønsket å skanne in bildene på. Men jeg får disse vertikale hvite striper på bildene som ødelegger ganske mye av bildene. Jeg har lest litt i forumer her og der og på scantips.com men noen løsning er på problemet er vanskelig å finne.

    Jeg har økt på dpi og da blir bildene litt bedre etter hvert som jeg øker, men ved dpi 2400 så åpner ikke windows foto galleriet bildet.

     

    Noen som kan hjelpe meg?

    takk for svar

  6. Hei jeg har nå hatt min s610 ganske lenge og er fornøyd med spilleren. Jeg hører veldig mye på musikk fra spilleren og kobler den selv opp noen data høytalere jeg har hjemme. Batteriet blir fort tom. å spille med lade/overføringskabelen på funket ikke. Jeg har også vært på leting etter noen dedikerte høytalersystemer til sony(en) som Ipod har. Men det var lite å finne. det jeg virkelig ønsker er om det fins sony spillere der du kan spille med ladekabelen i slik jeg slipper å lade hver andre dag...

     

    noen som kan hjelpe meg med dette?

  7. halloen jeg er en av sc frelst spiller som elsker starcraft og var nesten på gråten da sc 2 nyheten ble lansert. Et spill jeg har hjerte nær :love: ... samt andre ting.... :p

     

    Har spilt sc den dag dn kom ut og har hatt sc som favoritt spill siden. men spiller bare nå og da da jeg går på skole

    kanskje noen av dere husker meg igjen som Falcon[cod] fra bnet?

     

    men uansett

    HVEM GLEDE SEG!?

     

    men hva skjedde med GHOST? tror de gjenopptar prosjektet?

  8. jeg sendte inn for 2 og halv måned siden en bærbar dvd brenner inn til Netshop for reperasjon, da den en dag ikke funket. I mellom tiden har jeg ringt og sent en mail for å få en oppdatering. Første gangen de svarte var at de ventet vist på ny dvd brenner. ved de andre gangene de svarte så skulle de vist spørre teknikerne og gi meg en oppdatering via tlf eller mail hvis jeg ikke husker helt feil. Jeg har også sent en mail angående varen og fikk vel nærmest samme beskjeden om at de skulle spørre de på reperasjons avdelingen. Sist uke ringte jeg en gang til for å sjekke på nytt igjen. Da skulle jeg vist snakke direkte med reperasjons avdelingen, men ved dårlig batteri så slo mobilen min seg av. etter det har jeg ikke lenger orket å ringe dem igjen. :(

     

    Jeg føler det har gått så lenge med reperasjonstiden at jeg føler at varen og meg selv har blitt glemt bort. :cry:

     

    Jeg henvender meg nå til dere HW forum brukere som har kanskje opplevd noe lignende og kanskje kan foreslå hva jeg kan gjøre videre.

  9. jeg kjøpte kameraet på elkjøp. Er dette norsk forhandler med norske garantier?

    jeg fikk vel vite at jeg fikk et års garanti på kameraet.

     

    Tusen takk for gratulasjonen forresten

     

    lite spørsmål. Skal det ikke følge med en manual til kameraet? for manualen er isåfall ikke med.

     

    Har ikke åpna minnebrikkeeska enda så den vil jeg returnere til elkjøp.

  10. Da har jeg nettopp kjøpt meg D70s kit AF-S DX Zoom-Nikkor 18–70mm f/3.5–4.5G IF-ED for 7300kr og minnebrikke i 1 gig minne CF for 700kr, tilsammen 8000kr.

     

    Er dette et bra kjøp med hensyn til at D70s ikke lenger vil bli laget mer?

    Blir D70s enda billigere?

     

    Jeg har jo 30 dagers retur rett, så jeg vil benytte meg denne om dere har sterke argumenter for at jeg bør avvente eller bytte.

  11. Jeg fikk beskjeden The device, \Device\CdRom0, has a bad block. da jeg skulle spille en splitter ny musikk cd på pcen min.

     

    Etter det så har ikke cdrommen taklet noe form for cder (musikk, program eller lignende) , men dvd filmer klarer den å spille.

     

    Vel jeg har vel prøvd å fikse dette her uten no resultat. Jeg antar jeg må skaffe meg ny cd brenner eller dvd brenner.

     

    Jeg lurer på hva som forårsaket til dette problemet. Og er det kanskje en spillesperre på musikkalbumet som forårsaket dette? bør jeg spille den i andre pcer?

  12. Jeg tenker jeg skal vente med aa kjoepe meg dslr naa, da Nikon skal komme med et nytt dslr neste maaned ( usj nytt kamera aa vurdere :cry: ). Og de 10.000kr jeg nevner i topicen kan overskrides... jeg kan vente et par maander og klare ca 5000kr til.

     

    Men d jeg lurte paa om var 75-300mm linsa til sony kit settet var noe aa vurdere :hmm: . Etter respons fra svarerne anbefalte de aa satse paa en 70-200mm linse til 5-6-7 tusen kr. Saa jeg anter jeg satser paa en saann i naermere fremtid om den sony kit settet blir uaktuell.

     

    Alle kameraene under 10000kr tar vel utgangspunktet gode bilder. Men jeg er vel ute etter en god 'i bruk' kamera.

     

    Jeg er vel rimelig ny innen dslr, men jeg skal sette meg inn i baade kameraet og en god fotobok en av dere i forumet anbefalte meg.

  13. Etter at jeg skulle gaa for en Nikon eller en Canon sitt dslr naermere fremtid saa dukket denne dslr'en Sony Alpha 100 Digital Speilrefleks 18-70mm + 75-300mm Kit opp hos komplett for ca 10.000 som jeg egentlig hadde tenkt paa aa bruke paa som nevnt Nikon's eller Canon's dslr med utstyr.

     

    Jeg startet et emnet hvor jeg trengte raad om utstyr til dslr kameraet, og en bruker anbefalte denne linsa til meg, en Sigma 17-70mm objektiv, 50mm f/1.8 og en totaltpris paa kamerat og linsa ble ca 10.000kr.

     

    saa, staar jeg der i midten og blir dratt i retning mot sony, canon og nikon... :dontgetit:

     

    (nevner at skal jeg ta bilder av fotball kampene for lokallaget)

     

    noen raad?

  14. syns f;rste bilde er litt vanlig, ikke s[ uvanlig bilde, men allikvel vel pr;vd av deg som er kun 15 aar.

     

    Det andre bildet var bra og fint, jeg fikk en grei stemning over bildet. Saa dette er vel helt greit fotobildet.

     

    Bra bilder til aa v;re 15 aar.

  15. jeg betalte 21kr for mine xx antall bilder og jeg kunne se at d var noen bilder som ikke var fullt så skarpe, men jeg klager alldeles ikke. Dette er fordi de KUN kostet meg 0.10øre per bilde og for en allminnelig kunde så syns jeg dette er greit nok. Jeg kunne nesten ha sakt at bildene til den prisen er helt upåklagelig, men ettersom noen av bildene var litt "dårllige" vil jeg ikke si helt 100% fornøyd, men nærmere 97%....

     

    Men for å være helt ærlig om Elkjøp i fremtiden igjen vil dukke opp med 0.10øre per bilde tilbudet, vil jeg som allminnelig kunde ikke nøle etter å bruke det. :yes:

×
×
  • Opprett ny...