Jump to content

gleirvik

Medlemmer
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

7 :)
 1. Hva var hastigheten da den blir strupet ? <1 Mbps ikke OK over 1 Mbps fortsatt OK
 2. Nå er dette jo fristende å si at nyheten suger og at Dyson har blåst varm luft på investorerer som da rettmessig kan føle seg blåst. Ikke noe annet enn å vifte det bort.
 3. Morsom tegning - hvis den er elektrisk er det overraskende store motorer bak
 4. Hva skal man med en bærbar maskin som knapt nok er bærbar. Bærbar skrivebordsmaskin er selvmotsigende.
 5. Bompenger er den dyrest tenkeliige måten å innkreve penger, offentlig tigging satt i system. Det er overvåking av folket og bompengemurene avgrenser muligheten for foreldre å ta med fritidsaktiviteter. En elbil på 2 tonn sliter uendelig mye mindre enn et vogntog på 40 tonn og en buss på 20-25 tonn som går tom eller med mindre enn 10 passasjerer i mer enn 10-15 timer i året. For å spare veien må tung langtransport over på bane og distribusjonsbiler innenfor en ytre ring som må utenfor ring 3 gå på elektrisk drift. Ukentlig/nattlig vasking av gater og veier slik som det gjøres i alle kontinentale hovedsteder i Europa ville eliminert veistøv.
 6. Hvorfor skal ikke de som bruker offentlig kommunikasjon betale for den selv. Alternativt kan kollektivtransport bli gratis og betales via skatteseddelen. Jeg biter meg merke i at Oslo Kommune går 3 milliarder med overskudd i år, de har tatt inn i underkant av 1 milliard i unødvendig eiendomsskatt og subsidiert med 2.3 milliarder vil kollektivtrafikken uten kostnad til billettsystemer, kontroller mm kostredusere såpass at offentlig kommunikasjon i Oslo blir veeldig billig.
×
×
 • Create New...