Jump to content

jokohoma

Medlemmer
  • Content Count

    177
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0
  1. Antar at det er ulike kombinasjoner av CPU, RAM, skjermkort, dedikert video minne, HDD størrelse og/eller skjermoppløsning. Her er feks to versjoner som selges i Tyskland: 700Z5A S03 Pro og 700Z5A S07 Spennende å se fakktiske spec - de er stor prisdifferanse i noen av butikkene Et annet interresant moment er at de er ventet inn på lager kjappere enn 700Z5A-S01 versjonen
  2. Jeg er tydeligvis ikke alene om dette problemet: HP Forum Post Jeg fikk min "gamle" Intel X25-M Gen.2 SSD 80GB 2,5", Retail til å fungere. Så bruker nok den inntil videre.
  3. Ja, det glemte jeg å nevne... Jeg har oppdatert til siste tilgjengelige versjon av BIOS
  4. Hei! Har en HP ProBook 6560B (laptop). Jeg ønsker å bytte ut HDD med ed SSD, Corsair SSD Force Series 3, 120GB Problemet er at maskinen ikke kjenner igjen SSD når den settes i maskinen. BIOS finer den ikke... Det som gjør det hele mer merkelig er at disken oppdages dersom den kobles til eSATA samtidig som eksisterende HDD er tilkoblet internt. Da kan jeg i boot menyen velge eSATA som oppstart disk. Om jeg bytter om til SSD internt og HDD i eSATA fungerer det ikke lengre. Maskinen klarer ikke finne tilkoblede disker dersom SSD er koblet internt i maskinen. Noen som har tips til hvordan jeg kan få SSD til å virke uavhengig av HDD? -Takk!
  5. Hei! Har opplevd liknende ved installasjon av NIS med lisens fra Online.no - Du starter installasjonen. - Etter en stund får du opplyst at du allerede har en aktiv lisens. Så er tingen det at du bare må gå videre(!). Den allerede aktive lisensen flyttes da over til å gjelde din nye installasjon og disk. Ergo: Når du får beskjed om at en lisens allerede er i bruk så må du bare gå videre i installasjonsprosessen. Dette har fungert for meg...
  6. Hei. Har et finurlig problem med Remote Desktop (RD) mot en WinXp maskin. Utgangspunkt: Ønsker å koble meg på arbeidsstasjonen via RD fra andre PC'er i nettverket. Men får ikke initiert en RD kobling. Det går derimot bra dersom jeg kobler til fra arbeidsstasjon via RD først og deretter kobler til fra ekstern maskin. Det virker som om andre maskiner ikke finner arbeidsstasjon uten at arbeidsstasjonen selv har kontaktet dem først... Merkelig... "Finner" maskinen dersom jeg ping'er... Firewall er skrudd av på arbeidsstasjon nå under feilsøking.... Så den er ikke problemet... Maskinene er medlem i samme domene og nettverk. Bruker er gitt tilgang til å koble til via RD. Kan oxo nevne at andre maskiner "glemmer" arbeidsstasjonen etter en stund. DVS at dersom jeg klarer å "lure" til en RD oppkobling slik som skissert over, må dette gjøres omigjen dersom jeg ønsker å koble til igjen to timer senere. Problemet er uavhengig av om jeg benytter IP eller DNS Når jeg forsøker å åpne websider på arbeidsstasjoen fra andre pcer får jeg følgende melding i FireFox: The connection was refused when attemting to connect to 192.168.100.140. Så det er ikke begrenset til RD men alle tjenestene på arbeidsstasjonen. Noen som vet hvorfor? Hvorfor er maskinen usynlig for alle før den selv har tatt kontakt? /joko
  7. Det kan nesten virke som om det er en brannmur som kjører på arbeidsstasjonen. Men jeg har jo disablet den som er innebygd i XP og har ikke installert noen annen.. Når jeg forsøker å åpne websider på arbeidsstasjoen fra andre pcer får jeg følgende melding i FireFox: The connection was refused when attemting to connect to 192.168.100.140. ???
  8. Det er mulig du er inne på noe, MEN jeg har de samme problemene dersom jeg bruker IP ved oppkobling av RD.
  9. Hei. Har et finurlig problem med Remote Desktop (RD) mot en WinXp maskin. Feilmelding: [img]http://www.blackboxhosting.com/box/articles/images/remotedesktopconnectionerror2.gif[/img] Utgangspunkt: Ønsker å koble meg på arbeidsstasjonen fra laptopen via RD. Problem: Får ikke initiert en RD kobling fra laptop til arbeidsstasjonen. Det går derimot bra dersom jeg kobler til laptop fra arbeidsstasjon via RD først og deretter kobler til fra laptop. Det virker som om andre maskiner ikke finner arbeidsstasjon uten at arbeidsstasjonen selv har kontaktet dem først... Merkelig... "Finner" maskinen dersom jeg ping'er... Firewall er skrudd av på arbeidsstasjon nå under feilsøking.... Så den er ikke problemet... Maskinene er medlem i samme domene og nettverk. Bruker er gitt tilgang til å koble til via RD. Kan oxo nevne at andre maskiner "glemmer" arbeidsstasjonen etter en stund. DVS at dersom jeg klarer å "lure" til en RD oppkobling slik som skissert over, må dette gjøres omigjen dersom jeg ønsker å koble til igjrn to timer senere. Noen som vet hvorfor? /joko
  10. O & K Printwatch gjør susen!!! Dere finner den her: http://www.prnwatch.com/index.html
  11. Hei! Hvordan får jeg satt sikkerheten i IIS 5.1 slik at den tillater å kjøre ukjente CGI script? Noen som vet? /jokohoma
  12. Heisann! Noen som har handla SW fra Amazon.com? Vurderer å gjøre en bestilling, men lurer på hvordan det er med moms, toll, frakt etc. Bestillingen vil være på ca $100. Erfaringer mottaes med takk! /joko
  13. Sorry... Skulle nok søkt litt på forumet FØRST... /joko
  14. Heisann! Er det mulig å mounte usb-penn/disker på a:\? Da vil det jo bli enkelt å benytte den til å boote fra som oppstartsdisk. Ta for eksempel en nyere laptop som ikke har floppy. Du ønsker å boote med din favoritt oppstartsdisk, men det er jo ikke lenger mulig. Vil det være mulig å benytte usb-penner i stedet? Jeg vet at det er mulig å boote fra usb-penner og disker, men hvordan får man lagt alt "inn"? De fleste oppstarts-disk-lage-programmer ber deg jo sette inn en disk i a:\, men den har du jo ikke... Noen som har gjort dette og funnet en løsning?
  15. AVR4550 ble dessverre for dyr. Gikk for 4700.- på QXL. Da skal det jo porto i tillegg... Er det for dumt å kjøpe brukte HK 4xxx eller 5xxx? De er vel ikke akkurat nye lenger...
×
×
  • Create New...