Jump to content

BMW 5-serie 535D

Medlemmer
 • Content Count

  223
 • Joined

Everything posted by BMW 5-serie 535D

 1. Det så veldig bra ut ja og til fin pris også etter kun demo og blitt tatt bilder av ? Her er det masse fine vann å fiske i, flisaelva ligger ikke langt vekk herfra heller som jeg har fått flere fine ørreter i ? Ja, er ikke noe annet å finne på nå i disse dagene enn å tilbringe de i naturen, jo lenger inn i skogen og jo lenger fra nærmeste person jo bedre er det ? Så sant så sant, tviler på at dette blir siste gangen og i verste fall så kan jo denne hyttenekten vare i 1 år pluss ??
 2. Romerne er ikke guds folk, de har ikke Gud med seg så de må passe på seg selv. Israelere, kristne og jøder har Jesus med på laget og han passer på oss, vi har ingen ting og frykte slik som romerne ?
 3. Det er da forskjell på hytter og, jeg har en hytte langt ute i skogen helt for seg selv, ingen mennesker på mils avstand omtrent, hvem faen smitter jeg da? Er på en måte enig med deg i at store hyttefelt og skiområde kan holdes vekk, men kan ikke fatte og begripe at øde hytter langt til skogs og i min nabokommune skal nekte meg å dra på hytta. Det er kun Erna som kan finne på noe slikt tull ?
 4. Hygienen var ikke som nå i hans tid, men drar du til fattige land så var nok Jesus bedre på hygiene enn det mange er idag.
 5. Hvilke konsekvenser? Jeg bor kun 20 min fra hytta med brukbar hastighet. Jeg handler på min lokalbutikk hvor jeg bor og som faktisk også er den nermeste butikken fra hytta.
 6. Haha, ja det hadde tatt seg ut ? Jeg har penger til å kjøpe meg både bobil og lavvo, men har inntil nå ikke hatt bruk for bobil, men i fremtiden vil nok en bobil være jævla viktig ?? Det skal jeg gjøre ? har du noen tips til en lavvo med god kvalitet?
 7. Prester er dessverre ikke gode mennesker, de er ikke slik de skal være ifølge boka. Alt med kirker og den slags må man holde seg langt unna, mens kristne menigheter osv er mye bedre
 8. Fint du har lest boka, det har jeg også gjort flere ganger. Finnes ikke noe missbruk i bibelen, i bibelen er alt sant
 9. Det er som bibelen forkynner, folk bryr seg ikke før det er for sent
 10. 37 For akkurat som det var i Noahs dager,a slik skal det være under Menneskesønnens nærvær.b 38 Menneskene i tiden før flommen spiste og drakk, og de giftet seg og ble giftet bort, helt til den dagen da Noah gikk inn i arken.c 39 De brydde seg ikke om det som skjedde, og så kom flommen og feide dem alle bort.d Slik skal det være under Menneskesønnens nærvær.
 11. I de siste dager skal det komme pest og alvorlige epidemier, det er vi i aller høyeste grad oppe i nå! Les lukas 21:11 Vend om til Jesus mens du enda kan, han er veien, sannheten og livet! Hva er tegnet på «de siste dager», eller «endetiden»? Bibelens svar Bibelen beskriver hendelser og forhold som skulle kjennetegne «avslutningen på [den nåværende] tingenes ordning», eller «verdens ende». (Matteus 24:3; Det Norske Bibelselskaps oversettelse av 2011) Bibelen kaller denne perioden «de siste dager» og «endens fastsatte tid», eller «endetiden». (2. Timoteus 3:1; Daniel 8:19; Det Norske Bibelselskaps oversettelse av 1978/85) Dette er noen spesielle trekk ved profetiene om de siste dager, eller endetiden: Krig i stor målestokk. – Matteus 24:7; Åpenbaringen 6:4. Sult. – Matteus 24:7; Åpenbaringen 6:5, 6. Store jordskjelv. – Lukas 21:11. Pest, eller «alvorlige epidemier». – Lukas 21:11, fotnote. Økende kriminalitet. – Matteus 24:12. Menneskenes ødeleggelse av jorden. – Åpenbaringen 11:18. Svekkede holdninger, noe som kommer til uttrykk ved at mange er «utakknemlige, illojale, ... uforsonlige, baktalere, uten selvkontroll, voldsomme, uten kjærlighet til det gode, forrædere, egensindige, oppblåst av stolthet». – 2. Timoteus 3:1–4. Sammenbrudd i familier, der mange er «uten naturlig hengivenhet» og barn er «ulydige mot foreldre». – 2. Timoteus 3:2, 3. Kjærligheten til Gud kjølner hos de fleste. – Matteus 24:12. Bemerkelsesverdig mye religiøst hykleri. – 2. Timoteus 3:5. Større forståelse av bibelske profetier, også profetier som er knyttet til de siste dager. – Daniel 12:4. Verdensomfattende forkynnelse av det gode budskap om Guds rike. – Matteus 24:14. Utbredt likegyldighet og til og med latterliggjøring av bevisene for at enden nærmer seg. – Matteus 24:37–39; 2. Peter 3:3, 4. Den samtidige oppfyllelsen av alle disse profetiene, ikke bare noen få eller de fleste av dem. – Matteus 24:33. Lever vi i «de siste dager»? Ja. Både verdensforholdene og Bibelens kronologi viser at de siste dager begynte i 1914. Da begynte Guds rike å herske i himmelen, og noe av det første denne regjeringen gjorde, var å kaste Satan Djevelen og demonene ut av himmelen og begrense deres virksomhet til jorden. (Åpenbaringen 12:7–12) Satans innflytelse på menneskene gjenspeiles i de dårlige holdningene og handlingene som gjør at de siste dager er «kritiske tider ... som vil være vanskelige å mestre». – 2. Timoteus 3:1.
 12. Har sovet i telt utrolig mange ganger, også i 40 kulde i nord Norge, Frøys nesten pikken av meg ? men lavvo med ovn må jeg prøve en gang, kanskje jeg skal kjøpe det i stedenfor bobil, eller kanskje begge deler ?
 13. Fjellet? Er nok ikke helt fjell her jeg bor, tror du må se litt mer på kart før du drar på turer i Norge så du ikke går deg bort ?
 14. Takk ?? Nei du, ulven skal jeg aldri kose med med mindre jeg får skutt den ? en død ulv er en god ulv ? Jeg skal bli ulvevenn når du finner en sak om at vedum er for ulv ?
 15. Ja, men frister ikke helt nå, å fryse er neppe bra nå i denne tiden ? er ned mot 10 kuldegrader enkelte netter enda ?
 16. Ja jeg skal såklart høre på anbefalingene hans, jeg drar ikke til hytta. Nå skal jeg hjelpe til der det trengs
 17. Det er jeg helt enig i ? Mener samtidig også at kommunene ikke bør tape på dette, derfor bør staten ta den regningen, er de som har køddet dette til ?
 18. Å du ser ikke forskjell på meg som bor i Finnskogen og har hytte i Finnskogen enn deg som bor i by og har hytte i skogen eller på fjellet?
 19. Kom gjerne med personangrep, jeg tåler det, men er fare for at kommentaren din da blir sletter av moderator ? hadde ikke rapportert, men andre hadde muligens gjort det ?
 20. Ja det er jævla vanskelig å spille på lag med mongolide mennesker, de gjør helt sinnsyke ting som ikke er i min fantasi engang!!
×
×
 • Create New...