Jump to content

Anonymperson1234

Medlemmer
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Anonymperson1234

 1. en liten oppdatering: Det har gått fint med hjemmekontor så langt, og har grei kontroll over arbeidsoppgavene
 2. LinkedIn anbefales sterkt. Kjenner en som ble kontakta av arbeidsgiveren. Selv jeg blei kontaktet av headhuntere og sånt også. Det er avhengig av selskapet/jobbannonsen. Jeg anbefaler at du skreddersyr CVen ut fra hva som står på jobbannonsen Du har jo hatt internship, så det er bare å søke. Det verste du kan få er et nei Kanskje litt mindre enn dette? :
 3. Jeg har noen spørsmål til deg: 1. Hvor mye tid har du hatt? 2. Hvor stort er prosjektet? 3. Hvor liten er "en liten feil"? (jeg lurer på om det kunne ha vært "skrivefeil" eller noe) 4. Er koden bra ellers? ------------------------------ Jeg regner med at de som sjekker kommer til å vite hvor feilen oppsto, og de kan se om du faktisk bare hadde et veldig lite uhell Det kommer nok til å gå fint.
 4. Du kan bestemme selv. Men husk coronatidene. det er mange som mister jobb, osv... Ellers kan man bli der i 2 år, og så bytte jobb.
 5. Det er sant. Jeg tror det bare er angsten som tar over meg. Ellers er jeg sikkert ikke så vant til så god lønn. Jeg føler at god lønn krever mye innsats fra min side
 6. Har funnet en ny jobb Stillingstittel: Seniorkonsulent Sektor: Privat Arbeidsoppgaver: vet ikke enda, men jeg regner med at det blir full-stack utvikling ute hos kunder Erfaring: 4 år Alder: 26 Utdanning: Bachelor Årsinntekt: 640000, kan tjene opp til ca 750000, betalt mobil, internett, osv ... Sted: Holder hemmelig inntil videre. Jeg tviler på om jeg klarer ansvaret og om jeg er dyktig nok, men jeg må kanskje hoppe i det.
 7. Det er bra å miste en terrorist, men jeg synes det er unødvendig å feire med kake. Det er voksne personer som mobber. Ikke så bra forbilde for barna.
 8. På jakt etter jobb; Får potensielt tilbud om lønn på ca 600000 i året + god bonusmodell.
 9. Det er jo vanlig at matematikker jobber som programmerer. Vær forberedt på å vise skoleprosjekter/hobbyprosjekter. Ellers hjelper det med god cv/godt inntrykk på intervjuet.
×
×
 • Create New...