Gå til innhold

THacker

Medlemmer
  • Innlegg

    739
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av THacker

  1. Godt å få innsikt i MapSource. Har hatt edge 205 (sykkelgps) i mange år, og når denne kom fulgte det med en PC applikasjon for opplasting av turer etc. Ble lite brukt da jeg vurderte det som veldig tungvindt (tror ikke det var MapSource det het). Når jeg gikk til innkjøp av oregon snublet jeg samtidig over garmin connect. Synes det er herlig at alt foregår på nettet. Fine rapporter, fine google/bing kart osv. Fleksibelt i forhold til at man ikke trenger en spesiell pc også. Skjønner at vi har forskjellige behov, men gamin connect er å anbefale (uten at jeg foreløpig har testet MapSoruce).

     

    Har også funnet ut at de medfølgende kartene er tynne. Nysgjerrig; Hvilke kart bruker du?

     

    Har siklet på topo, men bor mitt i ett skille, og må dermed kjøpe flere kart. Har ikke helt bestemt meg om det er verdt det enda.

     

    Finnes det gode alternativer til TOPO (1:50 000 eks) som tar for seg hele norge? med stier osv?

  2. Takk for svar! - Her var jeg nok ikke helt klar. Det er nemlig ikke kart jeg skal laste opp, men sporene som er laget på tur. Disse overføres til Garmin Connect (connect.garmin.com) slik at man har god oversikt over alle aktiviteter.

     

    for ordens skyld; Oregon 550t har forhåndsinnstalert "Recreational map of Europe".

     

    Fortsatt rimelig nybegynner på Oregon, og har lest mye om MapSource etc, men har ikke tatt det i bruk da jeg ikke ser poenget. Alt lagres jo oversiktlig og fint på garmin connect.

     

     

    Kan legge til at jeg har klart å laste opp spor et par ganger.. men i det siste har det vist seg å være umulig.

  3. Hei!

     

    Har handlet Garmin Oregon 550t og har problemer når jeg skal laste opp spor til garmin connect.

     

    Enheten blir funnet, og jeg trykker på last opp... Men så ser det ikke ut til at det skjer noe mer. En runding står å snurrer i evigheter.

     

    Har også Edge 205 fra samme produsent hvor alt fungerer smertefritt.

     

    Pc og GPS er helt oppdatert.

     

    ...noen tips?

  4. Hei, har du fått fikset problemet med spill?

     

    Jeg har også en slik maskin. Det første jeg gjorde var å fjerne alt av spill og dill, men endte opp med å legge inn windows 7 pro og nyeste driver fra nvidia. Har også satt inn en SSD til systemdisk og bruker den orginale til lagring. Jeg spilte mot noen kamerater i går og maskinen klarer fin Modern warfare 2 i 1920x1080 og operation flashpoint hvis jeg skrur ned oppløsningen litt.

     

    Har også gjort det samme som deg. Handlet inn ssd og moste inn win 7.. SSD oppgraderingen må jeg si var gull! - Til tross for en allerede god harddisk får man et mye mer responsivt system med ssd.. Støvsugde samtidig vifte og div så nå fungerer spill (feks MW2 og bad company 2) problemfritt...

     

    Siste driveren fra laptopvideo2go er også med og fungerer finfint..(driverdato 16.03.10)

  5. Hei folkens!

     

    Jeg har både googlet og trålet forumet etter hjelp, men er ikke i stand til å finne en fungerende løsning.

     

    Jeg er nødt til å kartlegge wifi situasjonen i nabolaget. Jeg mistenker at flere her benytter samme kanal på wifien sin. Netstumbler har jeg testet, men får ikke opp noen wlan. Tipper programmet ikke støtter utstyret mitt. Har to forskjellige vistamaskiner med henholdsvis intel wifi link 5100 og atheros AR928X som begge har nysete driver innstallert

     

     

    Det jeg er ute etter er et program som scanner etter alle wlan med kanal og det hele. Noen tips?

  6. Man bør virkelig google godt før man spør i forumet. Dette var ganske enkelt. Jeg poster svaret på mitt eget spørsmål slik at flere kanskje kan ha glede av denne funksjonen

     

    Sakset fra forum på Nokia.com:

    Hi,

    I am using a Photosmart 7460. I have the following setting in my E71

     

    Driver: HP mobile printing

    Transmission : Socket/HP Jet Direct

    Accesspoint: [your WLAN]

    Host: [iP Address of your printer]

    Port: 9100

     

    PrinterModel: PhotoSmart Printer

     

    This works for me

     

    ...Plotter man inn disse innstillingene på telefonen fungerer det finfint! :thumbup:

  7. Folkens!

     

    Jeg har en Nokia E75, en HP OfficeJet 6500 E709n printer og en Dlink DIR-855 ruter.

     

    Lurer på om det er mulighet til å sette opp telefonen til å printe til OfficeJet'en trådløst og over hjemmenettverket mitt? - Hvis ja, hvordan..

     

    Printeren fungerer smertefint på tre vistamaskiner på nettverket. Ruteren har gitt printeren en statisk ip.

     

    På mobilen, som har skrivermuligheter, er det en del innstillinger som kan gjøres. Siden dette er helt nytt for meg er jeg ganske grønn. Dette hadde vært fiffig å fått til!

     

    Noen som har noen tips, eller som kan peke meg i riktig retning?

  8. Folkens!

     

    En ting jeg har lurt på lenge. Er det mulig å endre rekkefølgen Windows (kjører Vista) loader oppstartsprogrammer/prosesser når man starter opp?

     

    Eks:

    Jeg har nettverksdisk på nettverket og ønsker at pc'en loader wlan først, og kobler til nettverksdisk sist. På denne måten vil jeg ikke få meldingen "Windows klarer ikke koble til alle nettverksplasseringer.." i systray... (skjønner at man sikkert kan fjerne denne meldingen på andre måter)

     

    Mulig dette høres litt rart ut, men irriterer meg grønn over den meldingen som kommer... Dette kan også være nyttig i andre scenarioer...

     

    Tips og triks mottas med thanks.... :thumbup:

  9. Jeg har hatt e75 i en snau uke... og har følgende å si:

     

    tastaturet i front er jeg ikke helt fornøyd med... er man høyrehendt så kommer man lett borti kameraknappen slik at det man skriver ikke kommer med. Dette gjør at man må holde telefonen på en litt "vond" måte etter min mening.

     

    Etter en firmware oppgradering (programvareversjon 110.48.125 dato 28.05.09) klikker kameraet med jevne mellomrom. Når det klikker blir skjermen helt svart og man må reboote for å få kameraet til å virke.

     

    Jeg har også problemer med push. Har satt opp telefonen mot jobbmail ved hjelp av mail for exchange. Velger jeg Alltid på får jeg ingen mailer før jeg trykker send og motta. Derfor har jeg valgt sync hvert 15 min...

     

    Utover dette... en rå telefon... slapp batterilevetid om man bruker mail....

  10. Både nvidia driver og chipset driver fungerte utmerket... takk misters!

     

    Synes det er vanskelig å finne riktig driver til skjermkortet på laptopvideo2go jeg.. men det er mulig alle drivere fungerer til alle nvidia kort?

  11. Folkens!

     

    Har kjørt recovery på mpx'en nå. ble så mye tull etter hardware oppgraderinger (dumping av fysisk minne etc).

     

    Jeg trenger hjelp til å finne riktig driver på laptopvideo2go jeg altså.. synes det er en vrien side... kan noen hjelpe meg med å finne riktig oppdatering?

  12. Maskinen ligger på rundt 65 grader ved spilling.. mistenker faktisk at det ikke er cpu og varme som er problemet... prøvde å fremprovosere samme feil igjen (og klarte det) i feilmeldingen stod det noe om memory... tenker at det er no bug med rammen jeg kjøpte...

     

    bytta uansett goop... så..

  13. @A-Dawg:

    I går satt jeg å spilte red alert 3 en times tid med den nye cpu'en.. plutselig fikk jeg bluescreen i ett sekund så shutdown :) tror jeg har vært litt unøyaktig med kjølepastaen... hehe.. pc'n ble nok litt varm... funka fint etter reboot... brukte nhc og stilte inn at ved 100% load skulle kun 87% av cpu benyttes... etter det funka det fint..

     

    Tror jeg må ha opp pc'n igjen og få på ny goop...

     

    Noen som har tips til krafigere vifte som passer rett inn i denne maskinen?

×
×
  • Opprett ny...