Gå til innhold

Zero dud

Medlemmer
  • Innlegg

    128
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Zero dud

  1. ja den blir funnet i oppstarten.. s-ata er også aktivert i bios.. jeg har nettopp startet me windows xpen cden. trykket F6 for raid og SCSI-- har sotte i disket me serial ata drivere på.. så står " Installasjonsprogrammet laster nå inn støtte for følgende masselagringsenheter:

     

    dette står på linja under: Silicon image Sil 3x12 Satalink controller for windows XP..

     

    de valgene jeg har da etter på er...

     

    trykk A: For å angi flere SCSI-kor cd-romstasjoner eller spesielle diskkontrollere som skal brukes til windows . ink de som krever diskett fra produsenten..

     

    andre Valge er : trykk ENTER" Hvis du ikke har diskett fra maskinvareprodusenten eller vil oppi flere lagringsenheter for bruk under windows.

     

    Og F3 da: quit..

     

    Men for å være helt på sikre siden kor han eg se om S-ata er aktivert i bios da?

  2. jeg har hoverkort sapphire rs480as9-a58s har en westerndigital harddisk 300gb sata .. men jeg får ikke gjort noe me den.. jeg har gjort alt som det står i manualen.. trykke F6 og gjør som det står-- så trykker jeg på at jeg skal velge driver osv. jeg gjør det så står det at den laster silicon image osv.. men når jeg trykker videre så står det at det er ingen harddisk.. jeg har sjekket guiden osv. men ingenting hjelper.. hva skal jeg gjøre!!!

  3. det er 64bits...har nå fått et nyy vindu opp. står nå.. Installasjonsprogrammet laster nå inn støtte for følgende masselagringsenheter :

     

    Silicon Image Sil 3x12Satalink Controller for Windows XP

     

    eneste jeg kan trykker er

     

    A: For å angi flere masselagringenheter for SCCi eller ka det heter.

     

    Eller Enter: hvis jeg ikke har disketter...

     

    hva ska jeg trykke på ?

  4. det følgte kje me sata driver nai. må lage det selv på en annen pc jeg har. men når jeg har gjort det. og sotte alt til non raid.. og fonne non raid drivere. så er det noe gale me filene står det. det har sjedd en uventet feil me den og den filen... ja har diskettstasjon

  5. har sjekka alt det deren.. fatte det fremdeles kje... får det faen kje til... har disken i sata kontakt 1 ja. strøm e det og alt.. men den vil kje kopiere fra cd-romen som følgte me hovedkortet... så eg vettkje ka eg ska gjør.. eller den vil kopiere.. eg følger manualen punkt og prikk men alikavel vil filene fynke.. trykker f6 når jeg skal installere windows.. men filene vil kje fynke

  6. jeg får det ikke til jeg asså.. når jeg har kopiert filene jeg trenger for å få raid driverene.. så står det at det har sjedd en uventet feil me filen osv.osv .... jeg har nå sittet og stresset me dette i 4timer.. det står ingenting i manualen jeg fikk med det-- jeg fatter 0!! kan noen hjelpe mg.. har et sapphire hovedkort til 939... og en western digital 300gb harddisk... får det ikke til... .

  7. jeg har nettopp kjøpt meg ny pc.. me at ati hovedkort. og ein SATA western digital harddisk. men jeg får ikke lagt windows inn på den. pcen finner ikke disken. hva ska jeg gjøre? hva skal instilligene være i bios osv? det følgte ikke me noen disketter eller noen ting me hovedkortet... Noen please svar...

×
×
  • Opprett ny...