Gå til innhold

BazeLaze

Medlemmer
  • Innlegg

    211
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av BazeLaze

  1. Ser ut som at Battle.net er nede for meg. Jeg kommer meg ikke inn og får ikke registrert spillet. Greit at en server kan være nede når det er snakk i multiplayer, men nå ville jeg spille campaign. Uendelig idiotisk av blizzard.

     

    Edit: Ser nå at det er planlagt vedlikehold som skal vare i en time, men plagsomt like forbanna.

  2. stemmer, men trodde det var sånn at frekvensen på den var avhengig av frakvens på FSB, det du har endra på da er vel abre forholdet elller ?

     

    Leste GPU-Z 400Mhz både før og etter ?

    Jeg er ærlig talt litt usikker på om gmaboost klokker, siden GPU-Z leste 400mhz både før og etter. Jeg merker riktignok forskjeller før og etter "boost" når jeg spiller av filmer i form av mindre hakking.

  3. Gratulerer med wind. Høres ut som om du har stålkontroll på den. Hvordan har du satt opp hastigheten på skjermkortet? Ikke klart å kjøre 720 her. Du fikk ikke tilfeldigvis med klistremerker med norsk layout? :!:

    Takker, var som sagt veldig fornøyd med den. Ser fram til å bytte ut museflate (er det det heter på norsk?). Kan sikert lage en liten guide med bilder når det skjer hvis det skulle være av interesse. Har klistremerker liggende, bare send meg PM. :)

  4. windstille bestilte jeg fra: http://shop.aquacomputer.de/product_info.p...roducts_id=2027

     

    Og nei, man tar ikke ut viften, men siden temperaturen går endel ned så vil viften gå med mindre hastighet om den går i det hele tatt.

    Skal også stramme opp alt av skruer og olje viften da det skal henholdsvis hjelpe en del.

     

    Til slutt blir det bytting av touch pad til en som benytter seg av to-finger scroll.

  5. ville bare gi mitt inntrykk av u100 etter å ha eid den i én dag:

    oppdaterte til bios 1.09 og overklokkingen fungerte kjempebra, skrudde også opp hastigheten på skjermkortet til 400 mhz. Med disse små tingene gjort kunne jeg fint se 720p filmer.

     

    I dag la jeg også inn osx og det fungerer nå helt fint etter litt knøvling med WLAN.

     

    Jeg er derimot ikke fornøyd med vitestøyen som den lager, har lest at det er 50/50 om man får en u100 som støyer eller ei. Skal skru den opp når jeg mottar "windstille" kjøleribbe og få bukt med det problemet.

     

    Skjermen er en av de beste jeg har sett på slike minibærbare.

     

    Alt i alt så er jeg fornøyd med u100 etter noen små tweaks.

  6. Når jeg kjører bil synger jeg med for full hals. Noen ganger spiller jeg lufttrommer med mens jeg kjører noe som kan gå utover kjøringen hvis jeg skal "spille" med basstrommen.

     

    Hvis jeg er alene på jobben snakker jeg høyt med meg selv og utstyret jeg bruker.

     

    Jeg ser noen ganger på dansebandjukebox for å få en god latter over hvor mye dårlig musikk som finnes og hvor mange som liker den.

     

    Jeg lukter noe fryktelig på hendene mine, er hele tiden klar over min personlige hygene og får abstinenser hvis jeg ikke får tatt meg en dusj i tide.

  7. PS2 er høyst levende ennå og man kan kjøpe slim utgaven for slikk og ingenting, så hva skal man med "kompabilitet" i PS3?

     

    Jeg er glad for at de fjernet den, det medførte unødvendig høyt strømforbruk og ekstra komponenter man egentlig ikke trenger. Jeg har fortsatt min gamle PS2 med nettverkskort og intern 3,5" hardisk stående og den fungerer. Vil jeg av en eller annen merkelig grunn spille PS2 spill så gjør jeg det på den.

    Jeg skjønner helt fint hvor du vil, men når de konkurentene til Sony faktisk har gitt ut konsoller med bakoverkompitabilitet er det pussig at Sony velger det bort.

     

    Ekstra komponenter man egentlig ikke trenger? Selfølgelig vil man trenge de komponentene hvis man skal spille PS2 spill, men det har seg slik at PAL versjonen emulerer bare, den har ikke Emotion Engine CPU som fører til "unødvendig høyt strømforbruk".

     

    Til syvende og sist så er det bare software-emulering av PS2 som trengs for å spille PS2 spill, dette har vært integrert tidligere og burde fortsatt være det. Som en bonus så oppskaleres også PS2 spillene til 1080p og ser dermed mye bedre ut en på en vanlig PS2.

  8. Jeg vil ha en PS3 med skikkelig bakoverkompabilitet igjen, jeg driter i større lagringsplass. En PS3 Deluxe, ala den første som ble lansert i USA. Det hadde gjort seg.

    Det er primært mangelen av bakoverkompabilitet som hindrer meg ifra å kjøpe playstation 3, jeg skjønner ikke hvordan det kan være vanskelig å knø det inn i modellene som er til salgs da de faktisk har hatt det tidligere. En grunn kan jo være at Sony fortsatt vil ha deg til å kjøpe en Playstation 2 i tillegg. Og når Playstation 2 fases ut kommer Playstation 3 med bakoverkompitabilitet tilbake.

  9. iPhone er har en enestående skjerm ingen konkurenter er eller kommer nok til å være i nærheten. Sony Ericsson er ikke i nærheten og heller ikke HTC.

    Troll? Selvom iPhone er har en enestående skjerm så skjønenr jeg ikke hva det har å gjøre med testen.

     

    Uansett, kjempetest, jeg gleder meg til telefonen kommer til Norge så jeg kan klå litt på den. Som noen andre også har nevnt, kjipt at det mangler blitz.

×
×
  • Opprett ny...