Gå til innhold

zero

Medlemmer
  • Innlegg

    66
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av zero

  1. Det er jo ikke netshop sin feil at det tar lang tid å få fikset den i England. Etter min mening har netshop gitt deg god service i denne saken, i hvertfall i følge informasjonen du har kommet med. Det med softwaren er synd, men som sagt tidligere kan du kanskje få overført den til et annet nummer.

    7419233[/snapback]

     

    Kanskje ikke Netshop sin feil at det har tatt lang tid å fikse denne i England.

     

    Men det ER Netshop sin feil når de returnerer meg en ANNEN GPS fra reperasjonen etter 4 mnd i England og eneste begrunnelse er at min GPS har de nok sendt til en annen.

     

    Og det ER Netshop sin feil at de ikke vil la meg bytte inn kartene som jeg har kjøpt hos DEM med nytt.

     

    Og det ER Netshop sin feil når jeg føler at måten jeg har blitt behandlet på som kunde er helt uakseptabel til tross for en høflig tone fra min side.

  2. En liten oppdatering...

     

    Har ENNÅ ikke kommet til enighet med Netshop.

    Har skrevet utallige eposter og snakket med flere ansatte. De lover å se på saken og komme tilbake til meg, men ingenting skjer..

     

    Beklager Netshop. Dere har nå mistet meg som kunde.

    Handler for datautstyr for over hundre tusen i året og kommer heretter kun til å benytte meg av komplett(som jeg aldri har hatt dårlige erfaringer med).

  3. Kjøpte i vår en Garmin GPS hos Netshop. Denne var amerikansk modell men i følge beskrivelsen skulle eneste forskjell være basekartet som fulgte med var annerledes, greit nok tenkte jeg og bestilte fra Netshop siden de hadde de beste prisene. For en måned siden knakk den ene batterilederen som leder strøm fra batteriet til gps'en da jeg skulle sette inn batteriet. Sendte gps'en i retur til Netshop i håp om at de kunne få fikset dette raskt. Fikk svar tilbake om at jeg enten måtte vente opp til 3 mnd før GPS'en ble fikset(måtte nemlig sende den inn til England) eller jeg kunne få ny. Sistnevnte alternativ er egentlig ikke noe alternativ for meg da jeg har kjøpt en del kart til GPS'en og noen av disse er bundet opp mot serienummeret til GPS'en min(bla. Bluechart). Dersom jeg hadde kjøpt norsk modell kunne jeg ha sendt inn GPS'en til Belanor som er norsk distributør. De fikser normalt slike feil innen 3 dager.

     

    Tenkte bare å opplyse om dette slik at folk ikke går i samme fella som meg og kjøper GPS uten å tenke på serviceoppfølging.

     

     

    PS. Er i dialog med Netshop(selv om de ikke har svart på siste mail på ett par dager) og vil oppdatere denne posten når jeg får svar fra de.

  4. Har bestilt meg start ADSL og må ha alt klart til montøren kommer på mandag. I den forbindelse trenger jeg litt hjelp til å sette opp ADSL ruteren(Informasjonen fra start.no om hvordan dette skal gjøres har vært totalt fraværende. Her må alt finnes ut selv). Har nemlig kjøpt en selv i steden for å å leie. Er i første omgang ute etter hvordan settingene: Multiplexing, VPI, VCI skal være. Dersom noen av dere har start ADSL og vet hvordan disse settingene skal være(og evt. andre nyttige ting) så hadde jeg vært takknemlig for litt respons.

     

    På forhånd takk !! :)

  5. Hei. Har følgende oppsett:

    -AMD XP 2500+

    -Asus A7N8X

    -TwinMOS 512 MB RAM

    -PowerColor Radeon 9600 PRO

    -Seagate Barracuda 120 GB

     

    Maskinen har kjørt i over ett år uten problemer. Plutselig er grafikken helt crappy når windows starter. Det som skjer er at skjermen er helt svart under boot. Når windows logoen dukker opp, vises plutselig bilde, men dette ser ikke ut(ser nesten ut som artifacts). Windows starter og bildet er ennå helt ødelagt.

     

    -Ok. Jeg tenkte først at skjermkortet var ødelagt. Testet så skjermkortet på en del andre maskiner og det så ut til å fungere utmerket der. Merk at jeg også testet det bra på spill, så varmeproblemer med skjermkortet kan utelukkes.

     

    -Neste tanke var at AGP porten på hovedkortet var ødelagt. Testet derfor med et gammelt Geforce 2(AGP) kort. Maskinen fungerte utmerket. Altså var heller ikke dette problemet.

     

    -Så lurte jeg kanskje på om det kunne være strømforsyningen som trøbla. Fikk låne et Geforce 6800 kort(regner med at dette trekker mer strøm enn 9600 pro), men dataen fungerte også utmerket med dette kortet.

     

    -Har siden testet at 9600 pro kortet er satt skikkelig i, at vifta går, oppdatert bios på hovedkortet osv. uten resultat.

     

    -Her om dagen bootet jeg opp med 9600 pro kortet i agp porten og et gammelt pci skjermkort(skjermen var plugget til dette). Alt så tilsynelatende fint ut, men da jeg kom inn i windows så jeg at windows ikke klarte å oppdage 9600 pro kortet skikkelig. Det ble oppdaget som vga kompatibelt skjermkort, men ikke som et 9600 pro kort som jeg mener det har blitt oppdaget som før.

     

    Har nå gått tom for ideer og henvender meg derfor til kreative sjeler på hw forumet. Takker på forhånd for alle innspill.

  6. Vurderer sterkt å kjøpe denne.

     

    Er det noen som kan bekrefte at det er 8 ms responstid på den? Ser jo at det er oppført, men finner litt ulike opplysninger + vanskelig å skille modeller for en som har jobbet hele natten.

     

    Hvordan er det med sRGB fargeprofil?

     

    Ellers noen som har en god grunn for at man ikke skal kjøpe denne?

     

    P.s. ikke til spill!

     

    :thumbup: Shonah

    Ifølge xerox sin hjemmeside er responstiden på 8ms og kontrast 1000:1.

    Virker som en meget spennende skjerm. Hadde vært kjekt med ett par tester dog..

     

    Her er forøvrig linken:

     

    Xerox

  7. Fikk min DELL 1905FP i går. Også jeg kjøpte den på grunnlag av de gode anmeldelsene her på hardware.no og på anandtech. Har ikke fått tid til å teste den så mye men ble i likhet med trådstarter skuffet i forhold til de forventningene jeg hadde til skjermen. I spill er den ikke brukbar i det hele tatt, særlig gjelder dette i mørke partier. Prøvde også å spille av Die Hard 3 på dvd. Skjermen lagger faktisk også litt i raske actionscener :(. Skal som sagt teste den litt mer i helga men ting tyder på at jeg kommer til å sende den i retur. Det at den har en pikselfeil trekker også ned, men er ikke like avgjørende som ghostingen.

     

    Er det noen som har noe erfaring med Dell i forhold til angrerett?

  8. Har du win xp?? I såfall blir 256 MB RAM for lite. Vil kanskje fungere fint ved nyinstallasjon men etter hvert som du installerer flere programmer osv. vil du oppdage symptomer like dem du opplever(maskinen går seint, fryser noen sec. osv). Kan selvfølgelig være spyware o.l. men jeg tror rett og slett at årsaken er for lite minne.

  9. Tror jeg kanskje satser på Keytronic Lifetime.. Egentlig så bråker musa også for mye.. :-) Helt lydløst så kunne man satset på det rullesammen tastaturet... men det ser så teit ut

    Ehh.. Har keytronic lifetime designer selv og vil ikke akkurat si at det er lydløst. Dersom kriteriet er å ha minst mulig lyd, bør du vurdere annet tastatur. Dersom kriteriet er et meget godt tastatur å skrive på som samtidig er veldig robust, bør du heller vurdere keytronic lifetime designer..

  10. Noen som vet hvor man kan få kjøpt løse io shields? Klarte å ødelegge det som fulgte med Asus A7N8X deluxe. Har en del løse io shields liggende, men siden dette er litt spesielt var det ingen som passet.

  11. Få som virkelig kan sannsynlighetsregning her ja.. Sannsynligheten for at en eller flere disker skal ryke i raid0 er litt mer enn om du kun har en systemdisk. Dette fordi: Total sannsynlighet for at en eller begge disker ryker= sannsynlighet for at disk1 ryker eller disk2 ryker(forutsatt at disse hendelsene er uavhengige) + sannsynlighet for at disk1 og disk2 ryker samtidig.

     

    MEN

     

    siden sannsynligheten for at en disk ryker er så liten. Kanskje 0.0005(tilfeldig tall) vil total sannsynlighet i Raid0 bli (0.0005 + (0.0005*0.0005))=0.00050025

     

    Siden de fleste ikke oppbevarer viktige data på OS disken har dette liten betydning. Ytelsesøkningen med raid0 vil være så mye høyere enn den økte risikoen for at en eller flere av diskene ryker.

     

    Håper dette var til oppklaring...

    Du spøker nå....ikke sant? Mente vel ikke den utregningen der seriøst.....

    Nei.. Så feilen sekunder etter jeg skrev innlegget. Har oppdatert det nå.

  12. Få som virkelig kan sannsynlighetsregning her ja.. Sannsynligheten for at en eller flere disker skal ryke i raid0 er litt mer enn om du kun har en systemdisk. Dette fordi: Total sannsynlighet for at en eller begge disker ryker= sannsynlighet for at disk1 ryker + sannsynligheten for at disk2 ryker(forutsatt at disse hendelsene er uavhengige) - sannsynlighet for at disk1 og disk2 ryker samtidig.

     

    MEN

     

    siden sannsynligheten for at en disk ryker er så liten. Kanskje 0.0005(tilfeldig tall) vil total sannsynlighet i Raid0 bli (0.0005 + 0.0005 - (0.0005*0.0005))=0.00099975

     

    Siden de fleste ikke oppbevarer viktige data på OS disken har dette liten betydning. Ytelsesøkningen med raid0 vil være så mye høyere enn den økte risikoen for at en eller flere av diskene ryker.

     

    Håper dette var til oppklaring...

  13. Jeg har også hatt samme problem, kjøpte meg q-tec kasse. En liten enkel q-tec på komplett.no. Etter at jeg hadde montert inn alt så steg temperaturen opp mot 70-80 grader uten at maskinen gjorde noe. Jeg kjøpte ny kasse, en litt større med bedre plass og nå ligger temperaturen under 35'C...

    Endel modeller fra q-tec er farlige sånn sett.. Dette fordi strømforsyningen ikke har mer enn ca. 20 cm klaring fra cpu vifta.. Opplevde selv temperatur på 70 grader idle på en 1.3 GHz Duron jeg monterte i det billigste q-tec kabinettet komplett selger.

×
×
  • Opprett ny...