Jump to content

Lars1882

Medlemmer
 • Content Count

  34
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 :)
 1. Hei igjen. Finner fortsatt ikke noen lekkasje, men lukten er der i ny og ne. Bilen er tunet. En kar jeg snakket med foreslo at dette kanskje kan ha noe med saken å gjøre? Dette ble gjort for ca to år siden, og det luktet altså ikke noe bensin de første 1,5 årene, men har dukket opp etterhvert. Han mente at programmeringen til bilen kan "endre seg selv" over tid, og at grunnen til at det lukter bensin kan være at den nå får for mye bensin ved oppstart, og at det derfor lukter bensin fra eksosen? Er det noen som kan bekrefte at dette kan være tilfelle? Og går det an å ta en diagnose og se hvor mye bensin bilen får ved oppstart, kontrollere om dette er feil, og evnt justere det så det blir riktig igjen?
 2. Prøvde å se litt mer under panseret i stad. Fant noe bløtt ihvertfall, i området under høytrykks-bensinpumpa og ikke langt fra en av innsprøytningsdysene. Kan det være her tro? Skjønner fortsatt ikke hvor det kommer fra, og det virker tørt rundt selve dysa.🤔
 3. Kjekt å vite👍🏼 Skal som sagt sjekke over igjen etterpå. Men jeg må innrømme at jeg synes det er rart at et verksted ikke fant lekkasjen isåfall, når de gikk over hele drivstoffsystemet og lette etter lekkasje.
 4. Ok takk👍🏼 Har forsøkt litt nå mens jeg har sittet i bilen og kun skrudd på tenninga men ikke motoren. Blir litt forvirret og «blind» på all luktinga etterhvert, men jeg er ganske sikker på at det nesten ikke er lukt i bilen med kun tenninga på, mens det kommer bensinlukt fra luftdysene når jeg skrur på motoren. Kommer ikke lukt dersom jeg skrur av kupéviften. Skal prøve å sjekke litt i motorrommet igjen når jeg kommer hjem. Problemet har tross alt blitt verre i det siste, med mindre det er fordi det har blitt kaldt i været.
 5. Takk for tips. 1. Du mener da lavtrykkspumpa i tanken ikke sant? 2. Hvordan gjør jeg det? 3. Hvis det ikke er mellom pumpe og motor, hvor tenker du det er da? Er det for å utelukke dyser? Eksos? Hadde det vært lekkasje fra tank/pumpe ser jeg for meg at det hadde luktet hele tiden, og ikke bare fra luftdysene mens motoren går..?
 6. Takk for tips, det er jo kanskje en mulighet. Men jeg tror lukten kommer fra luftdysene, og det lukter kun når motoren går. Verkstedet sjekket alt som gjaldt bensin, så skulle da tro de hadde funnet det ut hvis det var lekkasje/hull i bensintanken?🤔 Jeg tror også den er av plast. Og da hadde det vel også luktet hele tiden, og ikke bare når bilen går?
 7. Det lukter bensin inne i kupeen i min 2014mod A180 W176. Det lukter mest ved oppstart, og når bilen står stille. Under kjøring forsvinner lukten. Jeg klarer ikke å se noen lekkasje noe sted. Jeg har fått verksted til å gå over hele bensinsystemet, og de fant ingenting. Noen forslag til hva det kan være..?😕
 8. Det synes jeg også er rimelig spesielt ja! Vi får se hva som dukker opp her. Takk for svar. Bestilte belagte skiver ja, thanks🙂👍
 9. Jeg sitter her og skal bestille Brembo skiver og klosser nå. Da får jeg vel Brembo, så lenge jeg har trykket på det? Eller må jeg altså gjøre noe mer for å sørge for at de ikke bytter merke?
 10. Tenkte bare jeg skulle melde ifra om at jeg hadde den på Eu-kontroll i dag, og den gikk rett gjennom uten hverken 1'er eller 2'er feil, uten å demontere viskerarm😃
 11. Ja det var den jeg så ja, og mente var dyr😆 Men det koster hva det koster..👍 Kanskje eBay er lurt ja, det var lenge siden 😃 Hvordan er det med toll/tollbehandling/moms etc der nå da? Husker ikke lenger hvordan det har blitt.
 12. Thanks! 😃 Fant bare "vindusvisker frontrute" som punkt, så vindusvisker bakrute blir kanskje ikke sjekket da?
 13. 1. Takk, da kanske jeg prøver det. I mine øyne har man jo da bare halvveis demontert en ting på bilen, i tillegg til at den sikkert er typegodkjent med visker bak, så jeg synes det er litt rart! Men funker det, så funker det 🙂 2. Det kan være ja, takk for tips! Skal prøve å se litt på det, er så jævelig kaldt å stå ute og styre nå bare! 😛 Synes delen virker dyr også.. Skal kjøpe meg en sånn avdrager i dag og se litt på det👍
 14. Takk for alle svar! Setter stor pris på det 😃 Melder ifra her om hva jeg gjør og hvordan det går 😉
 15. Ok. Jeg trodde kanskje regelen var noe a la "Hvis den har bakvisker fra produsent er det påkrevet at bakvisker fungerer ved PKK"!? Takk for tips og info! Men jeg kommer nok ikke til å gjøre det, for jeg vil jo ha en fungerende bakvisker. Og dersom bare "tappen" står igjen etter at viskeren er demontert, så vil jo kontrolløren se at "her skulle det vært en vindusvisker"..?
×
×
 • Create New...