Jump to content

Steffen2

Medlemmer
 • Content Count

  148
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0
 1. Hei, Sitter og leser litt om båter. Lurer på hva draft sommer og dødvekt sommer betyr?
 2. Hei. Kjøpte meg en HP Pavilion dv9271 for noen dager siden. PC-en bråker noe fryktelig når den blir varm. Viften går hele tiden, og den bråker veldig siden maskinen er varm. Bruker den bare til surfing på nett osv. Har hatt mange bærbare pcer, men ingen har bråket så mye som denne. Har en venn av meg som har nesten samme HP maskin med AMD prosessor, men den er mye stillere. Finnes det noe program som gjør at prosessoren evt klokker seg ned, slik at maskinen ikke blir så varm, eller har denne maskinen et slikt programm fra før? Vurderer og selge denne maskinen og kjøpe noe annet, om den ikke blir noe stillere. Prosessoren ligger på ca 55 grader til vanlig surfing og når jeg hører på nettradio. Tør ikke å tenke på hvor varm den blir om jeg blir og spille på den. Håper på svar
 3. Da bør du ta en titt på Multicom Hel80I http://www.multicom.no/SystemConfigurator....0502014;fl:1701 Tror nok denne gir mest for pengene, og du kan konfigurere den slik som du vil ha den. Du finner mer informasjon om denne maskinen om du søker på forumet. Lykke til med valget
 4. Tusen takk for svar. Jeg tror jeg venter i noen uker for å se hva som skjer i data veden. Jeg trenger ikke ny pc akkurat nå. Har Intel noen lanseringsdato for Santa Rose?
 5. Hei. Lurer på om jeg skal kjøpe meg ny bærbar pc. Men når kommer Intel Santa Rose og DX10 til bærbare maskiner? Blir Intel Santa Rose og koste like mye som en Core duo 2 prosessor?
 6. Hei. Lurer på hvordan hver brukere skal få sitt eget hjemmeområde på serveren? Serveren kjører Domain Controller
 7. Beklager. Denne skule selfølgelig ha vært postet i kategori servere
 8. Hei. Jeg har installert Windows 2003 Server Enterprise på en server. Jeg har satt opp et nettverk med Internett og 3 klienter + serveren. IP adressene er dynamisk IP, siden jeg ikke har fast ipadresse. Jeg har installert Domain controller på den, og satt opp DNS server. Problemet er at jeg ikke kan melde noen maskiner som står i nettverket inn i domenet. Lurer på hva som kan være galt?
 9. Hei. Har en server med Windows 2003 Server. Har noen maskiner, som jeg har lyst til å sette opp som tynne klienter. Jeg lurer på hvilken programvare jeg må ha på maskinen som skal være tynne klienter?
 10. Hei. Takk for svar. Hva er forskjellen på en adapter og et vanlig trådløsts kort? Fungerer de på samme måte? Tenkte at adapter passet best, da man kunne flytte rundt på adapteren, slik at man kunne få bedre signaler. Håper på svar
 11. Hei alle sammen. Har fått et oppdrag fra en venn, om å finne et nytt trådløstnettverkskort til den bærbare pc`en, siden den sliter med dårlige signaler. Siden det er usikkert om den trådløse rutern støtter WDS, så tenker jeg på et nytt kort. Det er snakk om 802.11g nettverk. Jeg har tenkt på disse kortene: http://stretto.no/PartDetail.aspx?q=p:402825;pl:1 http://www.mpx.no/aspx/produkt/prdinfovnet.aspx?plid=73434 Jeg har også tenkt på denne http://www.komplett.no/k/ki.asp?sku=326520 men er usikker om den fungerer på et 802.11g nettverk. Håper noen kan hjelpe meg å finne et trådløst nettverkskort til en bærbar pc
 12. Hei. Har en 3com trådløst ruter. Lurer på om jeg kan bruke denne som et trådløst nettverkkort?
 13. Hei. Jeg har en oppgave i naturfag til i morgen. Oppgen er slik: Tegn et skjema der du skal måle strømmen gjennom en motstand fra et batteri. Kunne noe ha hjulpet meg med denne?
 14. Jeg hvil anbefale deg denne http://www.mpx.no/aspx/produkt/prdinfovnet.aspx?plid=68401 Har denne selv og den fungerer meget godt. Den kjører de fleste spill og er svært stillegående. Den har veldig fint design og har slot-in.
 15. På Multicom er den på lager. Link http://www.multicom.no/varedetaljinfo.asp?...tall=04.11.2004
×
×
 • Create New...