Gå til innhold

I-T bro

Medlemmer
  • Innlegg

    19
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av I-T bro

  1. Jeg har jo snakket om dette her en tid. Integrasjon av netøkonomi, og filsystem. .Coms burde heller være en filkatalog, uten unødvendige logins og integrert med netcurrency. Og korrekt indeksert, slik at man kan gå inn på emne eller regionalitet, og se filnyheter der. Det ville være en ekte informasjons-teknoligi optimal.

    Facebook har jo tidligere snakket om en netcurrency og nå operativsystem.

    Det heter jo egentlig ikke operativ-system. Det heter Interface System, altså et interface mellom software og hardware. Og begrepet skiller mellom f.eks IE integrasjon eller ikke i Windows. Jeg er imot dette. Det mener mange er et "O S", men dette er jo feil.

    Om facebook går rett vet jeg ikke, men denne ideen er ihvertfall rett tenkt ut, med erfaring i I-T siden 90tallet, og uten amerikanske særtrekk som Osiris, som jo er en treiging i I-T sektor

    Som man jo ser på MS windows, som fremdeles ikke har realtime, eller perfomance som Unix hadde allerede lenge før, også med X window system, noe som fungerer bedre enn windows enda i dag med prioritering av X-tråd. (Og prioritering fungerer enda ikke i Windows).

    Jeg forslår også I-T partiet! I-T er en stor drivkraft og kan være foregangsfigur for rettferdige arbeidsforhold og lønn, Og den diskusjonen kommer før eller siden, og vi vet ikke hvor facebook står der heller. Et ikon med ansiktet hans på er vel heller kjedelig ihvertfall.

    Heller I-T Coins kanskje?

    Fred.

  2. Windows 10 er et general purpose OS, og dette er ikke spesielt relevant egentlig. Den handler ikke om at MS ikke klarer å skrive RTOS'er, Windows CE er et RTOS. Man kan i praksis mye godt oppnå det samme, men man får ikke nødvendigvis satt de samme garantiene på timing som i et RTOS. Man er ganske spesiell som bruker om dette skal fremstå som et problem. Hvilket sammenlignbart OS mener du er RTOS?

     

    Mann er du morfin dement? https://www.youtube.com/watch?v=siIbXbanIMw

     

    Det nytter ikke å bortforklare Microsoft mangel på kvalitet i Windows med "general purpose".

  3. Bare å ikke klare å utrykke seg på norsk sier i grunn nok. Nordmenn begynner å bli rimelig sløve språkmessig. Det samme gjelder Tek.

     

    Working priorities er working priorities. Evt, mangel på språkkunnskaper er vel dere to. Altså det å sette en proess-prioritet opp eller ned, slik at den får tildelt CPU mere eller mindre. Dette fungerer ikke i windows, og har fungert i Unix hele tiden, og slik unngår man tusenvis av "tweak" applications, og processkilling på windows.

  4. Noe du tror på? 

     

    Jeg har prøvd dette, etter mange vinkler på filosofi og religion, og fikk det til å fungere best.

    Zén og absolute reality, og jobbe med seg selv, rengjøre sitt sinn, akseptere en virkelighetskonseptologi som er bra nok, og troen på The Void, owner of all transcendent attributes, er jo universiellt og kompatibelt med alt som skulle være av reel religion. Men Kristendommens  Guð   som kun er treenig, faller vel ut. Her er jo The Void mye mere monoteistisk. - The Void Has No Company.

     

    Hva synes du?

  5. Windows har egentlig aldri vært "ferdig". Trådprioriteringer fungerer fremdeles ikke, siden versjon 1.0. ;)

     

    Om man har softwaren sin på Mac, så er vel det mye bedre. EVT, BSD skjer det interessante ting på om dagen, og er jo grunnlaget i Mac systemet nå. 4K, Itunes, Mini Format, er vel ting som skjer.

     

    Vår test av GNU viser også at det har bedre performance enn Windows. (

    )

    Noen ganger dobbelt så bra, en 2ghz GNU PC, like "rask" som en 4ghz windows PC, mht til Jitter. (timingvariasjoner/klikk/dropouts i frames eller audio) Desverre er det ofte kritiserte aspektet av GNU, filosofien og det er vi enige i.

     

    Og har prøvd å fikse dette på vårt eget BSD prosjekt: ( Summary: https://www.youtube.com/watch?v=TCw1Nvg8mAU )

    Fred!

×
×
  • Opprett ny...