Gå til innhold

Phoncible

Medlemmer
  • Innlegg

    144
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Phoncible

  1. Har funnet frem en ekstern WD-disk, men finner ikke strømforsyningen til den. Det er en standard rund plugg med én pin i midten, en type jeg har hatt på alle mine eksterne disker tidligere. Har prøvd med diverse multiadaptere etc, tilogmed fått testa det de hadde på Clas Ohlson uten hell. Noen anelse hvor jeg vil ha hell med å få fatt i en slik? Kanskje noen som har en liggende som kan kjøpes rimelig..?

  2. Skal ha ny mobiltelefon nå, og jeg prioriterer en med gode taster og kjapp navigering/menyer. Av funksjoner er det litt sånn at jeg setter pris på det meste, men det er en ålreit gps og bra nettleser som er viktigst, foruten de vanlige telefonfunksjonene såklart.

     

    Noen tips? Budsjettet er veldig åpent, har bl.a. vurdert Samsung Omnia HD (men er litt skeptisk til ren trykkskjerm enda). Jeg vil likevel prioritere en telefon med færre funksjoner om det er mye å hente i kjapp navigering og gode taster.

  3. Oppdaget igår kveld en sort grå strek på skjermen min, som nesten kunne minne om magnetforstyrrelser på en crt. Den synes ikke over hvit eller svart, men med riktig gråfarve eller nesten sort er den ganske tydelig og går fra toppen av skjermen og litt over halvveis ned, ca 2-3 cm tykk på det bredeste. Noen som vet hva det kan være og hva jeg kan gjøre med det?

  4. Tenker kjøpe meg et headset til gaming, primært fps. Har et Grado-sett hvis jeg vil høre musikk på headsettet, så dette vil stort sett bare være til gaming, og det viktigste er at det er komfortabelt, og har mulighet til å plugge mikrofon og headset i 2 plugger som er en halvmeter fra hverandre (eksternt lydkort til høyttalere og bak kabinettet for mikrofon). Syns SteelSeries H5 så fint ut, noen andre alternativer evt?

  5. Vil ha en enkel telefon med god ergonomi, men kan godt tenke meg gps og wlan (motsigelse vel, men det er de "fancy" funksjonene jeg ser jeg får bruk for). Har idag Nokia E65 som er helt ok ergonomisk, men full av problemer og småting. Er mest gira på Nokia, men vil vurdere andre ting og. Den mest aktuelle nå ser ut til å være N78, men er usikker på tastene der.

     

    Finner jeg ikke en gps/wlan-tlf som består på de andre punktene blir det hva som helst uten, tar gjerne imot tips på alternativer der og.

×
×
  • Opprett ny...