Jump to content

S.Bunny

Medlemmer
 • Content Count

  21
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

11 :)
 1. Need for speed var bedre før. Nå er de så arcade i spillefølelsen at jeg blir i dårlig humør av å spille de. Payback hadde kjip spillfølelse, og skulle tro de som hadde lagd karakterene aldri hadde møtt ett ekte menneske før, også kommer Heat som er pittelitt bedre på karakteren, men til og med værre på kjørefølelsen. Så skuffa, håper de legger litt mer fokus på realitet i neste spill!
 2. Ja den røde var kul, men jeg personlig går for den sorte, matcher alle mine andre kontrollere, altså til tv og surround og sånn😋
 3. Shit! Det er så sykt dyrt med digitale spill, man får aldri noe særlig til tilbud, man kan aldri kjlpe brukte spill, og man kan heller ikke selge spillene sine. Hvis noen leser dette, og ikke har skikkelig god økonomi, kjøp den ps5 med disc drev! Det vil dere spare tusenvis av kroner på.
 4. Jeg simpelthen elsker det! Mange skriver at npr man dør så må man begynne igjen helt ved begynnelsen, og det stemmer det, men man åpner snarveier som gjør at man kommer seg tilbake til 3. biome på 2 minutter, istedenfor å måtte ta runden rundt på 10 timer. Eneste jeg har å utsette på Returnal er at man må sette PS5 i hvilemodus for å kunne ta seg en pause, eller dersom man skal gjøre noe annet. Dette burde de endre på slik at man får skrudd av PS5'en sin. Men ingen grunn til å sitte på gjerdet å tenke på denne, løp og kjøp! Dersom du ikke har gjort det alt da😄
 5. 10 timer? Ikke bare litt for kort, men alt for kort fpr meg ihvertfall. Runner det på 1,5 dag med vanlig gaming da. Jaja jeg vet, jeg gamer alt for mye men det er jooo såå gøøøy! (P. S. Sjukt fornøyd med Returnal!!)
 6. Gamer.no ga cyberpunk 8/10... Det sier det meste om det meste. Dagbladet ga vel CB2077 terningkast 6, da sendte jeg han en mail og skrev: det er greit at du var så opprømt over CyberPunk at du faktisk trodde det var skikkelig bra. Men nå som det har gått noen måneder og hele verdem har funnet ut at det er ett 💩spill så syns jeg du kan lage en ny anmelselse, med ett nytt terningkast, og bare innrømme at du tok feil og var for rask til å gi terningkast 6 på den første anmeldelsen! Da svarer han sniken at han fortsatt mener at CyberPunk fortjener en 6'er... Så utrolig råtne er noem av disse spillanmelderne, at de gir termimgkast 6 til spill som ikke fungerer engang, så det er ingen vits i å stole på de, man må bare finne ut av om spillene er bra på egen hånd desverre. Eller sjekke reddit der normale folk forteller hvordam de syns spillet var, ikke blærete belærende anmeldere. (gjelder ikke alle anmeldere, men flere)
 7. CyverPunk ble så latterlig dårlig. Spilte det flrst på PS4 så tenkte kanskje at det var utstyret det var noe i veien med. Men så var jeg så heldig og fikk kjøpt PS5 og prøvde det på den også. Det er EN positiv ting å si om hele CyberPunk: det ser bra ut. Mem det kjører dårlig, er så fullt av bugs og glitcher, og dårlig historiefortelling, rotete inventarsystemer, merkelig loot (f.eks ligger det dildoer overalt), dårlig AI, politi og NPC'er oppfører seg som de hører hjenme på ett middels bra super Nintendo spill. Alt i alt, tiårets største spillskuffelse, anmelderne som ga dette spillet terningkast seks kan bytte jobb.
 8. Jeg har spilt driten på ps4 og nå på ps5 som jeg fikk forrige uke. Greia er at det er ett ordentlig møkkaspill uansett hvilken konsoll man spiller det på.
 9. Jeg sender ihvertfall min kopi av CP2077 tilbake til Polen, fristet til å legge en lapp med "CDPR, you can suck my dual shock" inne i coveret. Egentlig hadde jeg tenkt til å vente til de får lappet sammen spillet, men jo mer jeg spilte jo værre ble opplevelsen av det. Kunne jo bare ventet til jeg får min PS5, men kan også velge å kjøpe spillet igjen senere dersom jeg blir trygg på at de får fikset det. Så valget stod mellom å dra til elkjøp og kramgle med de om refund, for bikkja mi har tygd på coveret, eller gå igjennom hele helpmerefund@blablabla prosessen og jeg valgte sistnevnte. Fikk i går beskjed om at jeg skulle få tilbske hele kjøpssummen og det var bra fordi jeg har følt meg rundlurt av CDPR!
 10. Det er faktisk nesten ubrukelig på min ps4 slim, du skal ha meget god tålmodighet for å gidde å slå det av og på og av og på og av og på. Og av og på. Og av og på og av og på og av og på. Og av og på. Skjønner? Hadde det enda vært smooth sailing imellom alle crashene, men det er det så langt derifra. Det føles ut som jeg sitter og spiller ett online mobilspill på en gammel wap Nokia.
 11. Ja det er jo ikke så rart, det er jo tross alt 64år imellom de🤔🤭
 12. Ja jeg bruker playstation 4 til å spille playstation 4 spill på. Denne kommemtaren din blir litt som å sitte i Mercedes og si til folk: "Er det virkelig noen som bruker sin Ford til noe annet enn å sitte i?" dvs litt kvalmt.
 13. Dere glemte de aller viktogste tipsene for en smoothere opplevelse, ihvertfall på PS4, skru av chromatic aberration, film grain og motion blur! Vet at denne artikkelen ikke omhabdlet det "tekniske" da, men etter jeg gjorde dette selv så er CP2077 ganske mye smoothere.
×
×
 • Create New...