Gå til innhold

thomasenger

Medlemmer
  • Innlegg

    24
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av thomasenger

  1. Kan absolutt forstå intensjonen her, men føler dette er å ta et stort steg tilbake. Hvorfor ikke heller bare lage et spillmiljø der alle kan være med alle i stedet for å stenge ute en stor gruppe mennesker? Hva om dette var gutta som stengte ute jentene? Sånn som for eksempel Level Up og Nerdelandslaget klarer seg meget bra uten å stenge deg ute uansett hvem du er. Men selvfølgelig, praktiserer du netthets hos en av disse så er det over og ut ganske fort, så selvfølgelig er det noen som stenges ut.

    Siste ord er selvfølgelig ikke sagt her, så gjerne skift min mening om du mener det jeg kommer med er på bærtur :)

  2. kilik skrev:

    Lurer på om Microsoft vil kjøpe opp FIFA-lisensen nå. Mye av populariteten til PlayStation i Europa er nettopp FIFA.

    Er jo realistisk at de kan tenke på å kjøpe FIFA-lisensen, men de må også kunne lage et bra spill. Suger det første spillet i kontrast med spillene fra EA så velger folk lett det bort.
  3. Hva er kildene til at Warner Bros. og TT Games avslørte slippdatoen. Artikkelen til IGN som dere linker til henviser til en YouTube video. Denne videoen har vist seg å være en glipp fra den offisielle Star Wars YouTube kanalen. Så selv den første videoen de la ut der de sa 20. oktober, men denne ble senere lastet opp på nytt der de ikke inkluderte datoen. Dere burde rette opp i dette da jeg mener dere virker som en kredibel nettavis.

  4.  

    Nå er vel strengt tatt dette foreldre sitt ansvar, og ikke myndighetene.

     

    Trist å se slik utvikling i feil retning.

     

    Ehh, Myndighetene i Norge er jo av samme ullet, bare ikke like drøyt.

    Sist jeg sjekket så spiller ungdom mer dataspill gjennom hele The Gathering enn det en kineser får lov til på nærmere 10 helger... Myndighetene i Norge støtter jo gaming og ser nå på det som et godt framskritt. Vet ikke hvor kineserne gjør research, men kriminalitet går ekstremt mye ned når folk spiller dataspill og det er jo fantastisk. Som jeg ser det så skaper kun den kinesiske regjeringen en tap tap situasjon. Myndighetene taper penger fordi de som spiller ikke kjøper skins i spill etc og de med interesse for spill får ikke lov til å spille. Tror vi mest sannsynlig aldri vil se Norge gjøre dette, vil faktisk påstå at vi er lengst unna dette. Det at vi prøver å fjerne lootboxer er vel det eneste myndighetene pusher, noe som definitivt er en bra ting. De som vil gamble får gamble på gamblingsider eller egne gamblingspill, men når du betaler for et produkt så må man rett og slett vite hva man får. Destiny 2 eller GTA 5 vil jeg vel si er relativt gode eksempler på hvordan man skal drive med mikrotransaksjoner.

    • Liker 2
  5.  

    PUBG var bare stort fordi det var det første store i sjangeren og hadde monopol.

    Men så fort spill i sjangeren dukket opp som faktisk fungerte på det tekniske, som hadde en mer interessant gimmick osv.

    Var PUBG dømt til å tape.

     

    Har kun hørt om Apex og Fortnite, begge ser helt for jævlig ut grafisk. Er det en BR tittel som har samme grafisk stil om PUBG, men som funker?

    Vet ikke hva slags grafisk mesterverk du er vant med men PUBG er i hvert fall ikke noe mer fantastisk grafisk enn Apex. Prøv det nye kartet de la ut, ser faktisk mye bedre ut nå. Det eneste PUBG gjør bedre enn de andre er de enormt store kartene og friheten. Det er jo da litt ødeleggene at du som regel går rundt i 20 minutter for så og dø av et headshot fra 200 meter avstand...

  6. Husk at spillet er helt gratis da. Man får ingen fordeler ved å bruke penger. Blir litt som å kjøpe en ny t-skjorte, du ser fresh ut, men du blir ikke bedre enn de andre.

     

    Veldig godt eksempel. Forestill deg at du skal i klesbutikken og du ser en ekstremt kul t-skjorte. Deretter spør du hvor mye den koster, men de ansatte sier at du først må kjøpe 24 t-skjorter for å få lov til å kjøpe den du har lyst på :)

    • Liker 2
  7. Star Wars er så til de grader oppbrukt, og de nye filmene er en vederstyggelighet.

     

    Det sa folk om de første orginale filmene også. Men da de som vokste opp med de ble voksne så var det galt da prequelsa kom. Nå gjentar historien seg og jeg vil bare si, velkommen til noe flere tusen har opplevd før deg. Sist men ikke minst. Kom med noen argumenter neste gang så kan vi diskutere litt vøtt.

  8. Elendig stemmeskuespill og karakterer. (Garantert elendig historie også). Veldig tregt og generisk gameplay. Som forventet med andre ord. Kan ikke fatte at de valgte å gi Respawn jobben med å lage et sånt spill.

     

    Tror ikke Jedi Knight-spillene trenger å føle seg truet med et første.

     

    Ja, det er helt forferdelig. Jeg har ikke spilt det men jeg vet alt sammen. Ingen bryr seg vel om det står alpha heller. Alpha står jo for "spillet er ferdig og dette er slik det blir". Dude, sånn seriøst. Det er dine meninger men vil gjerne høre argumentene dine. Selvfølgelig er det jo ikke så mye stemmeskuespill og karakter oppbygging når dette er noen timer inni spillet.

    • Liker 2
  9.  

    Sannsynligvis på grunn av battlefront og nå battlefield v.

     

    De siste star wars filmene har heller ikke gjort det så bra.

     

    Synd når "fans" skal ødelegge så mye for alle andre.

     

    Jeg tror du har misforstått hvordan dette med spill- og filmproduksjon fungerer. Med mindre jeg misforstår hva du prøver å si, så virker det som at du mener det er fansen (forbrukeren) som er skyld i at disse floppa; At EA er skyldfri, ja til og med et offer kanskje, i denne sammenhengen.

    • Er det fans av Star Wars som bestemte at progresjonssystemet skulle lages slik at du MÅTTE punge ut i store hauger for å i det hele tatt ha progresjon uten å spille 168 timer i uka? (Battlefront)
    • Er det fansen som har laget uinspirerte filmer, som er laget på en nå meget daff oppskrift etter Action Blockbuster anno 2015 (Transformers og Avengers)? (Nye Star Wars-filmene)
    • Er det fans som har sluppet mer eller mindre det samme spillet år etter år etter år etter år etter år? (BF). I realiteten er hver release bare en stat reset.
     

    De som ødelegger for andre er den iherdige gjengen apologeter som, tradisjon tro, med nebb og klør, forsvarer en industri som ønsker intet annet enn r*vkjøre dem så mye som mulig, uten en eneste skruppel, i sin desperate kamp etter uendelig økende vekst. Det er nærmest noe reliøst over denne oppførselen og måten å tenke på. Dette minner om samme mentale tilstand som man finner hos religiøse folk som lukker øya når ypperstepresten forgriper seg på ungene deres. Samme typen folk som forsvarer Dow når de dumper giftig avfall i drikkevannskilden deres.

    Vil bare nevne at det aldri var noen mikrotransaksjoner i Battlefront 2 da det ble utgitt offisielt.

  10.  

    Vet ikke hvor du har tankesettet ditt men Battlefront solgte 10 millioner kopier bare de første to månedene, kan til en viss grad skjønne battlefield men der er det mer som kommer. Når det kommer til Star Wars så går det ikke dårlig der heller, til nå har alle filmene etter Disney oppkjøpet bort sett fra Solo gjort det markant bedre enn før.

     

    Battlefront solgte 10 millioner, EA ville det skulle selge 15 mill, minst, på den tiden, med andre ord fra EA sine aksjeeiere sitt synspunkt var battlefront en total flopp. 

    Å tjene inn 500% av utgiftene er ikke bra nok de må tjene inn helst 2000% eller mer helst ville de bare komme hjem til folk å ta penga dems rett ut av lomma, desverrre er det lover mot slikt(ikke at EA bryr seg så mye om lover) 

    Kan du omformulere den setningen? Slet litt med å forstå "tjene inn helst 2000% eller mer helst ville de bare komme hjem til folk å ta penga dems rett ut av lomma". Det er noe som heter komma og punktum + jeg sa bare at 10 millioner er bra, ikke hva EA mener om det. Jeg trenger i tillegg å forstå hva du mener videre om at EA ikke bryr seg om lover.

    • Liker 1
  11. Sannsynligvis på grunn av battlefront og nå battlefield v.

     

    De siste star wars filmene har heller ikke gjort det så bra.

     

    Synd når "fans" skal ødelegge så mye for alle andre.

     

    Vet ikke hvor du har tankesettet ditt men Battlefront solgte 10 millioner kopier bare de første to månedene, kan til en viss grad skjønne battlefield men der er det mer som kommer. Når det kommer til Star Wars så går det ikke dårlig der heller, til nå har alle filmene etter Disney oppkjøpet bort sett fra Solo gjort det markant bedre enn før.

×
×
  • Opprett ny...