Gå til innhold

seigmann444

Medlemmer
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av seigmann444

  1. Hver gang dere ser et spill fra Ubisoft, klager dere på launcheren, men artikkelen handler ikke om launcheren, det handler om selve spillet. Likevel ignorerer dere denne gladnyheten om ekstrainnhold til et kult spill og retter kritikken mot launcheren nok en gang. Høres ut som grinete unger som ikke har råd til konsoller hvor det er ingen launcher.
  2. Jøss, ser bare PC kommentarer her og alle har glemt dette spillet kommer også til Switch, Xbox One, Xbox Series X/S, Playstation 4, Playstation 5 hvor det ikke krever klient i det hele tatt. Problem løst på enkel måte :)
  3. Veldig merkelig at vi ikke har fått svar på dette. Enda verre at naboene våre fikk det på release dag, Finland, Danmark og Sverige. Hva er det som gjør at Norge ikke er med på listen? Strenge konkurranse lover? Det er latterlig.
  4. Det har de allerede gjort med Callisto's Protocol i fjor :)
  5. Norge har mange dialekter som er uforståelige og derfor er bokmål den enkleste språkformen for alle å forstå. Selv om nynorsk er blant de offisielle språkene i landet, er det dessverre en liten del av befolkningen som snakker det. Engelske artikler og anmeldelser bruker ikke dialekt, men det offisielle språket.
×
×
  • Opprett ny...