Jump to content

Mike Boltic

Medlemmer
 • Content Count

  39
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

19 :)
 1. Hvordan skal de kutte dører når det brenner? Han var i live men døde pga at det brant og mannskapene kunne ikke åpne dører pga håndtakene. De hadde ikke tid å bruke kutteren og om de kunne bare åpnet dørene ville de klart å få han ut fort.
 2. Alles suksess ligger i kina ikke bare tesla sin. Apple har fabrikker i kina der de produserer sine produkter, bildeler, teknologi dvs alle produktene har ihvertfall noe som er laget i kina.
 3. Du er klar over at iphone produsere i kina? Se på youtube hva Apple CEO Tim Cook sier om kina og kinesisk produksjon og teknologi. Kinesere er verdens ledende nasjon innen teknologi.
 4. Xiaomi Mi 9T Pro, ikke Xiaomi Mi 9T. Greit å lese riktig før en kommenterer. Edit: It’s basically a OnePlus 7 Pro without the high refresh rate screen, except it starts at £399 instead of £699. In Europe, this is arguably the best-value flagship-class phone around. https://www.theverge.com/circuitbreaker/2019/9/30/20890945/xiaomi-mi-9-pro-hands-on-review-price Uansett, 9T pro har snapdragon 855 og 6gb ram og vanlig amoled skjerm som er ikke i nærheten av OP sin fluid super amoled og OP har 855+ 8/10/12 gb ram. Også er OxygenOS 100 ganger bedre enn miui os. Hvis du kan leve med dårligere skjerm, dårligere selfie kamera, ikke den nyeste snapdragon prosessor, mindre ram, litt mindre battery så er xiaomi absolutt vei å gå. Ikke en dårlig telefon i det hele tatt men jeg har hatt både xiaomi og oneplus og det er ingen tvil hvilken jeg liker best men hey, smaken er som baken.
 5. Blant disse punktene gjør at jeg ALDRI har vurdert tesla: Skjermene som går i svart ( eldre model s modellene ) Speil og håndtakk som faller av ( nyere model s ) Tok snarveier i produksjonen av model 3 med bla ved å bruke teip istedenfor ekte deler. Bakdøra som åpnes i farta ( både s og model x ) Laaaaang ventetid på å få til service eller reparasjon spesielt hvis det gjelder garanti Dårlig og upålitelig kundeservice På toppen av klagelista med god margin hos Forbrukerrådet Sist men ikke minst verditap og vanskelig å selge. Finn.no er full av tesla biler som ikke blir solgt for ingen vil ha dem. Det er teslaer overalt og markedet er beinhard for å selge brukt tesla.
 6. Om den er vanntett eller ei, bør jo testes. Jeg har ikke lest noe om at den er vanntett eller IP-sertifisert noen steder. Alle anmeldere får en blekke med all slik informasjon i, dermed tror jeg faktisk ikke den er vanntett. Det ville jo vært veldig dumt at OnePlus å lage en vanntett mobil uten å IP-sertifisere den. Kanskje den tåler noen dråper? Den er vantett men ikke sertifisert. OP ønsker ikke å betale for sertifisering. Det er en av områdene de sparer penger på mtp den lave priser de selger telefonene for. Om du er i tvil sjekk youtube. Det er drøssevis av videoer med testing av OP i vannet.
 7. Det du skriver virker ikke bra i det hele tatt. Jeg kan ikke dette. Kan du utdype? Alle anmeldere sier telefonen er lynrask og en av de kjappeste på markedet. Hvorfor sier tallene noe annet? Det er fordi han skriver BS. Du kan sjekke ytelsene selv så ser du at det han sier er bare piss.
 8. Det gjør den ikke på noen som helst måte. Xiaomis 9T Snapdragon 770 er ikke engang i nærheten like rask som OP 7T sin snapdragon 855+. Op har 90hz skjerm og 8gb ram, det har ikke xiaomi 9T så nei den gir ikke samme opplevelse ikke engang litt av samme oplevelse som du får på OP 7T.
 9. Dere skriver i teksten at det hverken Samsung eller Apple som har startet trenden med 90hz skjerm men det er samsung som lager skjermene til oneplus så det er på en måte samsung som har startet trenden.
 10. Polestar 2 har jeg allerede betalt reservasjon for så de andre interesser meg ikke i det hele tatt.
 11. Kvalitet og raskere service enkelt og greit. Tesla er verst på kvalitet og service.
×
×
 • Create New...