Gå til innhold

Cro Cop

Medlemmer
  • Innlegg

    281
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Cro Cop

  1. Det har ikke noe med maskinen din å gjøre. Der det er mye folk slik som i auksjonshuset og mellom der og banken I Ironforge f.eks. vil det alltid være problemer og det er serveren sin feil. Når folk opplever lagg på auksjonshuset er det fordi det er maks 100 som kan bruke det om gangen. Og hvorfor det ikke flyter ellers når det er mye folk er jeg ikke nøyaktig sikker på, men det jeg er sikker på er at alle opplever det uansett hva slags rå maskin din sitter på. Når det gjelder ditt minne så tror jeg 2x512 ville vært bedre, dette kan jeg ikke bekrefte vil gjøre susen i dette spillet, det er bare noe jeg har hørt. Du skriver at oppsettet er identisk på begge maskinen og at fps-en er dårligere på den bedre maskinen, det virker da veldig mystisk. Du har installert nyeste drivere og kjører den andre maskinen uten masse bakgrunnsprogrammer, ingenting virus og spionprogrammer? Defragmentert og ellers ryddig og grei Windows? Selv bruker jeg Windows XP og har aldri problemer med spill.

  2.  

    Jeg skal innpå http://www.uio.no/studier/program/realfag-...og-frister.html

     

    og jeg skjønner ikke helt hva de sier jeg skal ha for å søke.

     

    2MX,2MY eller 3MZ. Hva er forskjellen?

    og i tillegg enten 3MX, 3FY, 3KJ, 3BI eller kombinasjonen (2KJ+3BT) eller kombinasjonen (2BI+3BT).

    Betyr det at jeg må ha alle 3MX, 3FY, 3KJ, 3BI? Dette er realfag (årsenhet) er det noen som tar dette og kan fortelle om det?

     

     

    Realfag (årsenhet)

     

    Realfagene omfatter både matematikk, informatikk og alle naturvitenskapelige fagområder. Dette studiet lar deg velge blant de realfaglige emnene du er mest interessert i, forutsatt at du har de forkunnskapene som kreves for hvert emne.

     

     

    Det står at jeg kan velge blant de realfagene jeg er mest interessert i. Kan jeg ikke bare da bestå matte og fysikk fra vgs?

  3. Jeg har spilt mange forskjellige karakterer som Alliance på Silvermoon Realmen. Nå tenkte jeg at jeg skulle prøve Horde siden til forandring. Helt greit til jeg oppdager hvor ufattelig lite folk det er på den siden. Jeg føler meg nesten alene i en tom verden. Seriøst ekkelt. Som Alliance var det folk overalt og umulig å ikke finne noen å gruppe med. Som Horde på samme server kan man holde på leeenge med LFG uten en jævla respons. Har tatt /who på forskjellige zoner og det minste var 3 på samme zone med level 1-60. Det kan ha vært klokkeslettet var avgjørende, men på Alliance siden er det jo 10 ganger mer, og 100 ganger mer på en travel klokkeslett hvor folk skal gjøre samme quests eller dungeons som deg selv. Desverre er mulighetene svært begrenset ettersom jeg ikke vil spille PvP i frykt for å ikke komme meg fra A til B uten å bli angrepet hele tiden. Målet mitt var uansett å joine en bra guild som kan ta Ragnaros og jeg ble tipset om 3 guilder hvor Fury var roset høyest. Er det noen som spiller i Fury, som kan fortelle hvordan det går med guilden? Har også hørt Burning Legion er en bra PvP server med mange gode guilder. Kanskje det går ann å få flyttet karakteren min dit når den er level 60.

×
×
  • Opprett ny...