Gå til innhold

karlem

Medlemmer
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av karlem

  1. hvordan besktter norske avtaler med andre land med rettigheter i AntArctis? er er det frritt fremfor å" tømme matfatet" fo og begerb sr tilgangen for mat for lokale dyre ater? Sån i utgangs punktet så må det vel være en klart definert ytre grense for fangst av krill. Hvalfangst en , deretter AtlantucT ooth fish og nå krillen Så hva nå Røkke ? ... mineraler neste når havet er tømt?

     

    • Liker 1
  2. Hei,

    har med interesse lest artikkelen om el- biler men savner en presentasjon av el -mini bussen Karsan Jest, Tilfredstiller alle krav til kollektiv transprt også for HandiCap / rullestolbrukere. Stor fleksibilitet ,ed automatisk fjernstyrt rampe ut til fortauskabten , lastekapasitet 350 kg tilpasset HC el kjøretøy. Jest har plass til 2 rulle stoler og 12 seter. Teknisk: El - motor og elektronikk er BMW 's I - 3 teknologi. Individuell fjerin med personbil komfort. 10 års rust garanti . Rekkevidden er ca, Oslo - Lillehammer på en lading.

    Produseres i Tyrkia på samme fabrikk som leverer MAN busser til Oslo Kommune.

    Er forbauset over at OK ikke har satt el-mini busser so alternativ til MB busser på 3.5 tonn liten lastebil chassis.Prøv www: karsan jest.com her ligger videoer som dokumenterer et grønt alternativ.e. mvh kmD

  3. Jeg hadde en hyggelig prat med postbudet og spurtr om komfort og praktiskle detaljer om det lille åpne kjøretøyet. Kulda var ikke noe problem, men ble forbauset da han sa at han burde vært utstyrt med "nyre belte" . Det var ingen fjæring / avdemping hverken i chassi eller sete !!

    HMS og tilrettelagt arbeids plass med hydraulisk demping for å unngå skjellett skade / ryggrkade ryggskade. Dempere i kontor stoler er kjent teknologi . Enklest er vel å kominere st€ demper på eller i setet ¨s rørstamme. mvh Carolus M

    • Liker 1
  4. Selvfølglig bør vise moderne arkitektur og tre materialer i kombinasjo med moderne energi lagrings materialer. (TES)

    Jeg skulle gjerne ha sett flere tekniske detaljer beskrevet spesielt rundt de tre ventiasjons sjaktene og tak konstruksjonene og dekk materialene på / i overflatene. Døgn temperatur I Arabia varier mellom + 45 C til +/- 0 C på natten.

    karl magnus

    e-c-o Pak

  5. Jest en el- mini buss m/ rampe og plass for to HC stoler..

     

    BMW 's 3 i teknologi er allerede ntegrert i mini el-bussen Karsan Jest og har vært i bruk i Budapest siden 2016. Noe å vurdere for Oslo Kommune i indre bykjerne --- vintersportsteder som Geilo -- Lillehammer?

    Mer info: www. karsan.com / jest /el bus

×
×
  • Opprett ny...