Gå til innhold

masjoninfor

Medlemmer
  • Innlegg

    33
  • Ble med

Alt skrevet av masjoninfor

  1. Sjokolademelk med vann blir ikke helt det samme. Vann og nøttepålegg er ikke like god kombo. Uåpnet holder melka seg greit, men åpnet endrer den smak litt for raskt.
  2. Har dere prøvd noen gode alternativer til melk? Helst med bedre holdbarhet. Liker melk til sjokoladepålegg, i havregrøt, til å lage sjokolademelk, spe på i gryter hvor jeg bruker fløte.
  3. Har avgiftene til frem til nå blitt trekt fra beholdningen?
  4. Det var vanskelig å finne noen i Norge som selger standard blå Araldite sprøyter til privatpersoner til en OK pris. Hvilke alternativer er best? trenger 2 komponent lim i sprøyte som ikke herder med en gang. En annen fordel med Araldite er at den ikke lukter noe særlig når den blandes. Her er det som står på Aralditen jeg har: 90 min arbeidstid, som er passelig. Herdet på 8 timer og full styrke etter 16 timer.
  5. Hvor mange gram tørre linser trenger man i en oppskrift som ber om en boks linser? Har dere et enkelt regnestykke for å regne om tørrvekt til våtvekt?
  6. Med linser, bønner og kikerter, er det forskjell på de man kjøper ferdig utvannet og de tørre man vanner ut selv? Tenker både på smak, konsistens og næringsinnhold. Hvordan er tyggemotstanden? Karbonader er vel krydret og har andre tilsettinger i seg? Skal ikke klage om det er billigere og inneholder kjøtt.
  7. Ville strømpriser, renta på tur opp og økte matvarepriser får oss til å revurdere favorittmiddagen her i huset. Det blir fort dyrt når 4 munner skal mettes. Hvilke alternativer mener du kan erstatte eller supplere kjøttdeig best i kjøttdeig og spagetti og andre retter? Det bør mette og helst ha litt tyggemotstand.
  8. Er det lett å flytte penger til og fra?
  9. Fant den via finans portalen, er det noen her som bruker Kraft bank høyrentekonto?
  10. Jeg trenger hjelp til å finne en side som selger torx T6 bits med god kvalitet. Helst en norsk side som selger løse bits så jeg slipper å kjøpe ett sett med mange størrelser for å få tak i T6.
×
×
  • Opprett ny...