Gå til innhold

Jambamanna

Medlemmer
  • Innlegg

    27
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Jambamanna

  1. DarkwingDuck666 skrev (5 timer siden):

    Rant warning

    Kom over denne kommentaren på Facebook:

    "Honestly, when I was in Osaka I turned on the news. Main stories: a bicyclist was accidentally hit by a truck and someone's pet owl escaped. They spent 15 mins showing animal rescue trying to recapture the owl. Japan is paradise, trust me."

    The Economist hadde også en artikkel om hvor fredelig det er i Japan. 5 politimenn kom til unnsetning umiddelbart da en kvinne sa at noen stjal noen klær fra tørkestativet hennes. Politiet har nesten ingenting å gjøre der.

    Dette er jo slik et samfunn kan og skal være!! Et sted hvor folk får leve i FRED.

    Jeg skjønner ikke hva i helvete som er galt med de fleste nordmenn og andre europeere når de godtar alt det svineriet vi ser rundt oss!? At vi importerer MILLIONER av de verste menneskene i verden, og lar være å straffe kriminalitet, lar de fly rundt og gjøre hva faen de vil. Han som drepte en kvinne med øks på kirkegården hadde dusinvis av kriminelle tilfeller bak seg, men siden han har lav IQ eller hva faen så kunne han altså gå løs!!!!!  I UK har det jo til og med blitt så ille at de lar pedofiligjenger herje fritt, voldta og torturere barn, ingen vil stoppe dem fordi pakistanere liksom skal være hellige kuer!! Hvorfor godtar folk det her?? Hvorfor har vi ikke NULLVISJON på kriminalitet? Det burde være målet man ser for seg, forhindre all kriminalitet! Er ikke normale, gode mennesker verdt noe for oss !?!? 

    Hva har WW2 med dette å gjøre? Forklar meg det er du snill. Det er TS sitt originale første innlegg til tråden.

    Det at han dro det inn i det hele tatt er totalt skivebom. Vi snakket om i dag og ikke hva som skjedde under WW2. 

    Å dra inn WW2 er å føre tråden inn på feilspor og det avsporer diskusjonen, det er en moderator? Man skal holde seg til sak. 

     

    • Liker 2
  2. ilpostino skrev (1 minutt siden):

    Og det du sier her underbygget langt på vei påstanden min. Tror du ikke  denne endringen kan skyldes hva som hendte før og under 2. verdenskrig?

    Sammenligner du Japans krigshandlinger før og under 2. verdenskrig med norske myndigheters behandling av samer har du ikke peiling på hva du snakker om. 

    Kanskje jeg ikke har peiling men jeg driver hvertfall ikke og er så dum at jeg dømmer folk som går rundt i dag for noe mennesker gjorde før i tiden. 

    • Liker 3
  3. Snikpellik skrev (12 minutter siden):

    Det er absolutt interessant det ilpostino nevner synes jeg, og får ikke inntrykket av at han prøver å dømme. Japans grusomheter før og under andre verdenskrig var til dels et produkt av kultur og normer som fortsatt eksisterer i Japan den dag i dag. Det er en helt annen historie enn for eksempel Nazi-Tyskland som lettere kunne ta et oppgjør med seg selv i årene etter imperiets dager var talte.

    Begrunn det som jeg har markert i fet skrift er du snill.. Hva mener du med kultur og normer som fortsatt eksisterer idag.

    Ååå alle Nordmenn dere er noen forferdelige grusomme mennesker, før i tiden behandler dere samer helt grusomt. 

    Dere assimilerte oss, dere drepte oss bare fordi vi var annerledes, dere undertrykket oss. 

    Skjønner du nå hvor latterlig dette begynner å høres ut? De fleste Nordmenn i dag er ålreite mennesker og de gjør ikke sånn. 

    Man må ta fatt i det som er nåtid, den som lever i fortiden vet ikke veien, og den som ikke vet veien er virkelig lost.. 

    En ting jeg derimot er helt enig i.. man må aldri glemme historien, den skal være tilgjengelig for alle til å lære av.

    • Liker 2
    • Innsiktsfullt 1
  4. ilpostino skrev (1 minutt siden):

    Fordi et samfunn er et resultat av sin historie og Japan er langt fra så fredelig og uskyldig til som TS vil ha det til. 

    Men asså du svarte han med mafiavirksomhet med WW2 war crimes? Det henger jo ikke på greip.. 

    Jeg er ikke enig i at samfunn er resultat av sin historie. De ble styrt av sine overordnede, akkurat som at Tyskere i dag er som folk flest og de skammer seg over sin historie. Skal vi skylde på dem til evig tid for det? De som lever idag er andre mennesker og har ikke gjort noe.  

    Jeg syns det er teit å dømme de folk som lever i dag basert på noe som skjedde for mange år siden. De inntrykka jeg har av Japanere er at de er svært respektfulle, hyggelige og serviceminded mennesker.

    • Liker 3
    • Innsiktsfullt 1
  5. ilpostino skrev (22 minutter siden):

    Hvilken relevans har det i dag? 

    En god del land her i verden har gjort dritt i form av en eller annen. 

    Norge er ikke så uskyldig som de framstår som heller. 

    Jeg vet godt hva Japan gjorde under 2. verdenskrig men hvorfor du drar dette opp i dag skulle jeg likt å vite. 

    Mange av disse menneskene lever ikke i dag, dessuten skammer mange seg over hva som har skjedd. 

    • Liker 3
  6. Leiferen skrev (5 timer siden):

    Her var det mange som holder fast med at det er damene som er problemet, dersom man sjelden/aldri opplever suksess på Tinder o.l..

    Som nevnt: damene på Tinder er som damer for øvrig. Lykkes man dårlig jevnt over er det sannsynligvis en selv og egen adferd som er problemet. Men det sitter det gjerne langt inne å skulle erkjenne.

    Så du kom bare innom igjen for å nevne at det er ikke damene som er problemet. Dæven du er helt rå. 

    Og igjen viser du hvor lite peiling du har når du sier damene på Tinder er som damer for øvrig.. Det er akkurat der du failer, hadde du faktisk vært en ekspert på Tinder burde du visst at damer på Tinder og damer for øvrig er to veldig forskjellige ting.

    Jeg lykkes mye mer med damer i virkeligheten, men så fort jeg kommer på appen så forandrer alt seg til katastrofe. Det har ikke noe med at jeg ser dårlig ut, ikke har bra nok bilder eller ikke er nok interessant, mange av damene som jeg matcher med tror de er noen prinsesser som lever av å booste sitt eget ego og forer seg selv på ren oppmerksomhet. 

    Det verste er vel at de gjør det sikkert fordi de vet de kan komme unna med det. Det er jo bare en app på en telefon, de kan herse og leke akkurat som de vil, men gjør de det i virkeligheten får det litt mere konsekvenser ikke sant.. 

    Damer på Tinder og damer for øvrig er to helt forskjellig ting. Men du er jo eksperten så det er bare det du sier som er rett.  

    • Liker 4
    • Innsiktsfullt 2
  7. BadCat skrev (13 minutter siden):

    Du må aldri si hva du gjør. Si at den informasjonen vil koste henne dyrt eller at du nyter hvert dag og natt. Hvis det ikke blir dere har hun uansett ikke bruk for den informasjonen og hvis det blir dette så spiller det ingen rolle. Hvis du må svare hundre intetsigende svar på rad, så gjør det. Etter hvert er du kanskje villig til å diskuterte det over en kopp kaffe. Aldri gi noe gratis. Selv om andre åpner seg gjør man det ikke tilbake av refleks. Bevisstløse mennesker gjør det.

    Ja men det er akkurat det jeg mener det blir jo helt sykt.. At man skal spille ett "game" basert på noe som er realitet høres jo helt sykt ut.. Jeg ser mange av disse jentene tar bilder og legger ut info og fremstiller seg selv som de perfekte dronningene av universet, og hvis ikke forventningene deres møtes helt til sin interesse så blir det kroken på døra med en gang?? Hallo! Det må kunne gå ann å bare være normale mennesker og møtes i normale settinger med senka skuldre, uten å drive ett spill hvor alt skal se så perfekt ut og samtalene må være av øverste hylle, før man i det hele tatt møtes..

    Derfor likte jeg så godt det en her inne sa, at planen var rett og slett bare prøve å få bedt de ut fortest mulig, for da slipper man kaste bort mer tid, man finner ut om de faktisk er interesserte, og best av alt man får faktisk møtt personen og kan gjøre de riktige vurderingene for fremtiden.. Enten det blir å holde seg med den personen eller gå på date med neste. 

    • Liker 5
  8. herzeleid skrev (17 minutter siden):

    Jeg tror en bør skille formene for dating. Når det kommer til sex har kvinner åpenbart voldsomt med fordeler, men når det gjelder forhold vil jeg si det er mye likere. De har jo også ulempen at det er vanskeligere å sile ut de som ønsker noe seriøst.

    Nei damene har alle fordelene, ser du ikke det? menn skal kun stå til tjeneste for kvinnene. Mulig dette var noe ironisk, men damer velger og vraker såklart og er man ute etter noe seriøst er det beste bare å slette hele Tinder. 

    For en vits av en app, den burde vært lagt ned hele driten. Man har større sjans som mann å ta en tur ut på byen.

    Men de menn som sikkert har mest sjans er de rike, douchebags og menn som er sikkert kjempebra giftemateriale. Det at kvinner faktisk vil ha sånne som de er skuffende og trist, og som nevnt, når de kommer litt lenger oppe i åra og føler seg misbrukt og griner at de ikke finner en god partner kan de takke seg selv. 

    • Liker 5
    • Innsiktsfullt 1
  9. Leiferen skrev (5 timer siden):

    For en merkelig forsamling vi har her inne. Det ser man ut fra hvor mange som har likt innlegget ditt. 

    Nei, det har på ingen måte rablet for meg.

    Nei, man trenger ikke «studere ei jente med mikroskop».

     

    Leiferen skrev (5 timer siden):

    Hun forsøkte bare å gi et råd. Et godt råd. Det er jo ikke alle som hinter så klart til hva slags type meldinger som kan være interessante. Eller uinteressante. Burde telle positivt.

    Ingen av de jentene som har vært omtalt hittil i denne tråden har skrevet noe rart eller oppført seg noe merkelig overhode, til damer å være.

     

    Leiferen skrev (3 timer siden):

    Det jeg skriver her er velmenende.

     

    Leiferen skrev (3 timer siden):

    Disse jentene finnes nok, men de tilhører mindretallet og det er ikke pga. disse mange menn mislykkes på Tinder.

    Du har ikke greie på noe. Du motsier deg selv samtidig som du forsøker å daske på lanken til andre. Hvis du skal komme med konstruktiv kritikk.. så kom med det da!! ikke driv å lek bedreviter mens du prøver gjøre andre smålig.

    Du hevder også selv at du har mer greie på Tinder enn andre her inne, men likevel klarer du ikke se mye av det som har blitt diskutert her inne.. det var at mange nådde ikke fram fordi jenter var faktisk spydige, frekke eller bare player rundt til sin egen glede, uansett hvor bra meldingen var eller ikke. Men ifølge deg så var det "ikke jentene som gjorde noe rart, nei de har ikke gjort noe merkelig overhodet"..

     

    Edit: var dette bedre Uderzo?? da har jeg droppet fornærmelsene og T-ordet, samt. å ikke be han forlate tråden.

    Jeg vil bare gjøre oppmerksom på at han har kalt tezzo og sirowen for nesten T-ordet også, bare en mildere variant. 

    Leiferen skrev (7 timer siden):

    Det virker nesten som om du/dere spøker her, kan det være seriøst ment at man tror man får napp av en slik melding?

    Så ja, jeg er selvfølgelig helt for saklig og høflig diskusjon, men jeg reagerer på folk som må dra andre ned samtidig som de leker mestere. Hvis man skal hjelpe noen driver man ikke å dømmer de samtidig vettu. Det er bare patetisk. 

    • Liker 8
  10. Leiferen skrev (8 timer siden):

    Uff, dette er jo bare tragisk.. Eller tragikomisk. Og da tenker jeg ikke på jentas svar, som var fullt forståelig.

    Ett stikkord: subtilitet. En jente liker kanskje å få roser, men ikke å bli fortalt det på forhånd, og roser skal helst være fra en hun er begeistret for. Om en fremmed fyr hun ikke kjenner sier han skal gi henne roser, så er det selvsagt altfor altfor mye, og ensbetydende med å havne i nei-gruppen om man befinner seg på en plattform som Tinder, hvor konkurransen er hard.

     

    Leiferen skrev (39 minutter siden):

    Ord blir fattige..

    Jeg la spesielt godt merke til meldingen, så hoppet på ingen måte over det. Og jeg forklarte også hva hun sannsynligvis mente. 

    Det virker nesten som om du/dere spøker her, kan det være seriøst ment at man tror man får napp av en slik melding? Det eneste humoristiske med dialogen var svaret fra jenta.

    Ellers anbefales Flins innlegg over her. Om man faktisk får matcher i ny og ne, så er det «brukerfeil» som er problemet om man ikke også får regelmessig med dater m.m. Gode meldinger (eller kanskje man skal si ikke-dårlige) er selvsagt ingen garanti for suksess i hvert enkelt case, men suksessraten vil øke kraftig. Dårlige meldinger gir sannsynligvis null resultat. Så er det dette med å skjønne hva som bør unngås, som nok er vanskelig for mange.

    Mange gode tips i denne tråden, for øvrig.

    så du mener altså man skal studere ei jente "med mikroskop" og ta lange taktiske avgjørelser før man i det hele tatt åpner med en melding fordi det kan det være stor fare for å enten krenke/ikke levere godt nok svar/bli avvist hvis man leverer en for dårlig førstemelding? har det rabla helt for deg? hvis ikke hu likte/tålte måten han åpna på så er det jo hu som ikke er noe å samle på. 

    Dessverre tror jeg at i Norge har vi det så godt at mange jenter kommer fra "rike" familier og er blitt skjemt bort av mor og far, det gjør at de gjør akkurat det som passer dem. For de er universets prinsesser og alle skal stå til tjeneste for dem. Slike jenter er ikke noe å samle på. Hvis man ikke leverer en 100% perfekt melding så skal man altså ikke gidde å møte noen for å bli kjent, fordi de er for bra for deg??

    Ta å kjøss meg ett visst sted. 

    • Liker 5
  11. Uderzo skrev (1 minutt siden):

    Jeg skjønner veldig godt at hun skrev det, for det inntrykket fikk jeg også. Du fremstår som sur fordi hun ikke hadde svart raskt nok, og nå "er du ikke interessert lenger siden hun behandlet deg så dårlig, så hun kan bare ha det så godt."
    Sorry, men du responderte på den verst tenkelig måten, du fremstår som særdeles usympatisk.

    Hvis man ikke får svar, la det ligge, ikke ta den personlig. Gå videre til neste. Og som andre har nevnt, prøv å unngå spørsmål som kan besvares med ja/nei, forsøk å få igang med samtale med en gang ved å fortelle litt om deg og stille henne noen relevante spørsmål om ting dere kanskje har til felles osv.

     

    wow dude

    • Liker 4
  12. tezzo skrev (24 minutter siden):

    Denne har dukket opp i facebook feeden min i det siste fra såkalt "Finn anbefaler". Hvis finn anbefaler meg denne M5'en har de ikke greie på noe som helst ang. biler og priser. Greit den ser velholdt ut (det skal den ha), men dette er ikke faceliften engang, det er 98 modell med en god del kilometer på motoren, og selger forlanger hele fantastiske 375??! har det tørna helt for folk?? Greit at M5 E39 begynner å bli litt samlerbil, men selv disse har jeg sett gå for langt mindre, da var modeller også gjerne over 1998 og han spiller på at det var så-og-så mange produserte i 1998? get the fuck o...

    https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=181222793

    hvis du syntest det var ille ka syns du om at noen selger e36 m3 til 359 tusen haha

    https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=180473731

    https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=173306153

    spesielt morsomt når du kan få E46 M3 som eg meiner er ein mye finer og mer attraktiv bil, til rundt samme pris.

    denne f.eks.

    https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=178705325

    folk som driv med heilt latterlige prisa får ikkje solgt bilan sine så lett. 

    • Liker 1
  13. tezzo skrev (2 minutter siden):

    næmmen.. Tålte du ikke at jeg tulla litt med Tesla igjen nå:)
    Tøffen måtte finne opp noe som aldri ble sagt:)
    Kan ikke du peke på hvor jeg sier alle de etter 2003 er søppel da:)
    Hvis ikke du vet hva du driver med selv engang er det kanskje best å holde kjeft.

    on-topic:
    Ganske strøken, men syns dere den er verdt prisen?
    noe spesielt når man kan få neste generasjons som også er strøkne til lavere lix.

    https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=174636973

    https://www.finn.no/car/used/search.html?make=0.749&model=1.749.2133&sort=2

    Er ikke en ekspert men tror kanskje det har noe med at M5 E34 er det ikke så mange flere igjen av,

    derfor går prisen opp fordi dem er blitt mer sjelden. Kanskje sant, kanskje ikke. 

    • Liker 2
  14. Hva tenker folk hvis de ser folk som er forkjøla men ikke holder seg hjemme? 

    Var på butikken og møtte ei ansatt som jeg prater med av og til, hun var snufsete og tenkte med en gang at husker jeg har lest et sted hvis det er noe som helst forkjølelse symptomer så er dette å betrakte som koronavirus og man skal ikke ta noen som helst sjanser. 

    Hva tenker dere om situasjonen ? 

  15. Sterkt uenig i at "karakterutviklingen til Dany der hun liksom "klikker" er lite troverdig".

    Det har ligget i kortene ganske lenge, hu er iskald og kanskje en smule gal.

    Hu har vært undertrykt og akkurat som D&D sier så når du ikke lenger har advisors du kan stole på,

    men stor power og en sjanse til å ta hevn, så var det akkurat det hun gjorde i episoden og vi fikk se fulle kraften.

     

    245kn4h.jpg

     

    +1

×
×
  • Opprett ny...