Jump to content

Jambamanna

Medlemmer
 • Content Count

  27
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

79 :)
 1. Hva har WW2 med dette å gjøre? Forklar meg det er du snill. Det er TS sitt originale første innlegg til tråden. Det at han dro det inn i det hele tatt er totalt skivebom. Vi snakket om i dag og ikke hva som skjedde under WW2. Å dra inn WW2 er å føre tråden inn på feilspor og det avsporer diskusjonen, det er en moderator? Man skal holde seg til sak.
 2. Kanskje jeg ikke har peiling men jeg driver hvertfall ikke og er så dum at jeg dømmer folk som går rundt i dag for noe mennesker gjorde før i tiden.
 3. Begrunn det som jeg har markert i fet skrift er du snill.. Hva mener du med kultur og normer som fortsatt eksisterer idag. Ååå alle Nordmenn dere er noen forferdelige grusomme mennesker, før i tiden behandler dere samer helt grusomt. Dere assimilerte oss, dere drepte oss bare fordi vi var annerledes, dere undertrykket oss. Skjønner du nå hvor latterlig dette begynner å høres ut? De fleste Nordmenn i dag er ålreite mennesker og de gjør ikke sånn. Man må ta fatt i det som er nåtid, den som lever i fortiden vet ikke veien, og den som ikke vet veien er virkelig lost.. En ting jeg derimot er helt enig i.. man må aldri glemme historien, den skal være tilgjengelig for alle til å lære av.
 4. Men asså du svarte han med mafiavirksomhet med WW2 war crimes? Det henger jo ikke på greip.. Jeg er ikke enig i at samfunn er resultat av sin historie. De ble styrt av sine overordnede, akkurat som at Tyskere i dag er som folk flest og de skammer seg over sin historie. Skal vi skylde på dem til evig tid for det? De som lever idag er andre mennesker og har ikke gjort noe. Jeg syns det er teit å dømme de folk som lever i dag basert på noe som skjedde for mange år siden. De inntrykka jeg har av Japanere er at de er svært respektfulle, hyggelige og serviceminded mennesker.
 5. Hvilken relevans har det i dag? En god del land her i verden har gjort dritt i form av en eller annen. Norge er ikke så uskyldig som de framstår som heller. Jeg vet godt hva Japan gjorde under 2. verdenskrig men hvorfor du drar dette opp i dag skulle jeg likt å vite. Mange av disse menneskene lever ikke i dag, dessuten skammer mange seg over hva som har skjedd.
 6. https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=158654498 Dennå var jo litt morosam, e det synd noken brukte så mykje peng på den eigentleg ?
 7. Så du kom bare innom igjen for å nevne at det er ikke damene som er problemet. Dæven du er helt rå. Og igjen viser du hvor lite peiling du har når du sier damene på Tinder er som damer for øvrig.. Det er akkurat der du failer, hadde du faktisk vært en ekspert på Tinder burde du visst at damer på Tinder og damer for øvrig er to veldig forskjellige ting. Jeg lykkes mye mer med damer i virkeligheten, men så fort jeg kommer på appen så forandrer alt seg til katastrofe. Det har ikke noe med at jeg ser dårlig ut, ikke har bra nok bilder eller ikke er nok interessant, mange av damene som jeg matcher med tror de er noen prinsesser som lever av å booste sitt eget ego og forer seg selv på ren oppmerksomhet. Det verste er vel at de gjør det sikkert fordi de vet de kan komme unna med det. Det er jo bare en app på en telefon, de kan herse og leke akkurat som de vil, men gjør de det i virkeligheten får det litt mere konsekvenser ikke sant.. Damer på Tinder og damer for øvrig er to helt forskjellig ting. Men du er jo eksperten så det er bare det du sier som er rett.
 8. Gratulerer du framstår som veldig intelligent.
 9. Ja men det er akkurat det jeg mener det blir jo helt sykt.. At man skal spille ett "game" basert på noe som er realitet høres jo helt sykt ut.. Jeg ser mange av disse jentene tar bilder og legger ut info og fremstiller seg selv som de perfekte dronningene av universet, og hvis ikke forventningene deres møtes helt til sin interesse så blir det kroken på døra med en gang?? Hallo! Det må kunne gå ann å bare være normale mennesker og møtes i normale settinger med senka skuldre, uten å drive ett spill hvor alt skal se så perfekt ut og samtalene må være av øverste hylle, før man i det hele tatt møtes.. Derfor likte jeg så godt det en her inne sa, at planen var rett og slett bare prøve å få bedt de ut fortest mulig, for da slipper man kaste bort mer tid, man finner ut om de faktisk er interesserte, og best av alt man får faktisk møtt personen og kan gjøre de riktige vurderingene for fremtiden.. Enten det blir å holde seg med den personen eller gå på date med neste.
 10. Tror? Jeg vet. Har du i det hele tatt lest i denne tråden hva folk har sagt om damene på tinder? Hvem tror du har best sjans? Du får 2 valg, han vanlige og han kjekke som utstråler med masse penger i lomma.
 11. Nei damene har alle fordelene, ser du ikke det? menn skal kun stå til tjeneste for kvinnene. Mulig dette var noe ironisk, men damer velger og vraker såklart og er man ute etter noe seriøst er det beste bare å slette hele Tinder. For en vits av en app, den burde vært lagt ned hele driten. Man har større sjans som mann å ta en tur ut på byen. Men de menn som sikkert har mest sjans er de rike, douchebags og menn som er sikkert kjempebra giftemateriale. Det at kvinner faktisk vil ha sånne som de er skuffende og trist, og som nevnt, når de kommer litt lenger oppe i åra og føler seg misbrukt og griner at de ikke finner en god partner kan de takke seg selv.
 12. Du har ikke greie på noe. Du motsier deg selv samtidig som du forsøker å daske på lanken til andre. Hvis du skal komme med konstruktiv kritikk.. så kom med det da!! ikke driv å lek bedreviter mens du prøver gjøre andre smålig. Du hevder også selv at du har mer greie på Tinder enn andre her inne, men likevel klarer du ikke se mye av det som har blitt diskutert her inne.. det var at mange nådde ikke fram fordi jenter var faktisk spydige, frekke eller bare player rundt til sin egen glede, uansett hvor bra meldingen var eller ikke. Men ifølge deg så var det "ikke jentene som gjorde noe rart, nei de har ikke gjort noe merkelig overhodet".. Edit: var dette bedre Uderzo?? da har jeg droppet fornærmelsene og T-ordet, samt. å ikke be han forlate tråden. Jeg vil bare gjøre oppmerksom på at han har kalt tezzo og sirowen for nesten T-ordet også, bare en mildere variant. Så ja, jeg er selvfølgelig helt for saklig og høflig diskusjon, men jeg reagerer på folk som må dra andre ned samtidig som de leker mestere. Hvis man skal hjelpe noen driver man ikke å dømmer de samtidig vettu. Det er bare patetisk.
 13. så du mener altså man skal studere ei jente "med mikroskop" og ta lange taktiske avgjørelser før man i det hele tatt åpner med en melding fordi det kan det være stor fare for å enten krenke/ikke levere godt nok svar/bli avvist hvis man leverer en for dårlig førstemelding? har det rabla helt for deg? hvis ikke hu likte/tålte måten han åpna på så er det jo hu som ikke er noe å samle på. Dessverre tror jeg at i Norge har vi det så godt at mange jenter kommer fra "rike" familier og er blitt skjemt bort av mor og far, det gjør at de gjør akkurat det som passer dem. For de er universets prinsesser og alle skal stå til tjeneste for dem. Slike jenter er ikke noe å samle på. Hvis man ikke leverer en 100% perfekt melding så skal man altså ikke gidde å møte noen for å bli kjent, fordi de er for bra for deg?? Ta å kjøss meg ett visst sted.
 14. hvis du syntest det var ille ka syns du om at noen selger e36 m3 til 359 tusen haha https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=180473731 https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=173306153 spesielt morsomt når du kan få E46 M3 som eg meiner er ein mye finer og mer attraktiv bil, til rundt samme pris. denne f.eks. https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=178705325 folk som driv med heilt latterlige prisa får ikkje solgt bilan sine så lett.
×
×
 • Create New...