Gå til innhold

oathunder

Medlemmer
  • Innlegg

    181
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av oathunder

  1. Hver gang je trykker på en link i Internet Explorer, så kommer det opp "siden kan ikke vises"...dersom jeg trykker 2-4 ganger på samme linken...eller oppdaterer siden som ikke kan vises, så kommer siden opp...har samme problem på 3 pc-er...noen som har noen ide om hva dette kan skyldes....har sp2 for xp inne, problemet kom lenge etter at sp2 ble innstallert

  2. Med en gang jeg putter dette pcmcia kortet i min PB easynote H5300D (bærbar), så går 99% av cpu kraften bort i "system", maskinen blir vanvittig treg.

    Har prøvd nye drivere osv....er det noen andre som har vært borti lignende problem??

    Har SP2 på maskinen...problemet er det samme om jeg lar windows håndtere trådløs-forbindelsen...har også prøvd med et annet kort av samme type=samme problem...support hos topcom kunne ikke hjelpe.....er det noen her som kan??

  3. Eeeeh, tror ikke akkurat den dell maskinen tar rotta på Compaq-en:

    2,4 celeron (yter ca det samme som PIII 1GHz) (1.7 P4m) tror ikke celeron er en bedre prosessor en en god gammel P4m, 256ram(går endel Mb bort til grafikk...(512ram), begge har 40Gb disk, compaq-en har trådløst lan, 64Mb grafikk (tror det er raedon 7500) det er bedre enn integrert grafikk, osv...osv....eneste fordelen jeg kan se med dell-maskinen er at harddisken kan være litt kjappere, så dersom jeg skulle velge, ville jeg heller ha gått for compaqen...evenentuellt sett på elkjøp, de kjører tibud på bærbar til 6995,- Den har amdxp-2600

  4. Hei jeg skal hjelpe en venn å ta backup av hans dokumenter fra hd...fordi hele systemet hans har krasjet. (han har win. xp)

    Har montert hd-en hans i min maskin, men han har passord på brukerkontoen sin, så når jeg prøver å gå inn i noen av mappene, så får jeg melding om at jeg ikke har div. rettigheter...

     

    Hvordan skal jeg få dette til....

    Dette er en maskin med recovery cd-er, så set går ikke å prøve på en rep. av Windows....

  5. Det var en gang en klok mann som sa "du kan lure alle en liten stund, og du kan lure noen få hele tiden, men du kan ikke lure alle hele tiden"

    Joda det er sikkert mye rart som foregår på mange butikker rundtomkring i landet, både hos Rimi, Rema, Elkjøp, Expert osv osv...men et u-unngåelig faktum er at Elkjøp er nordens største elektro-forhandler, noe jeg ikke tror at de kan ha blitt dersom de bare driver med svindel....det ville jo bety at størsteparten av nordens befolkning er idioter....men det kan vel "noen" her på forumet konkludere med ut fra erfaringer i Bodø??????

×
×
  • Opprett ny...