Jump to content

Hallr

Medlemmer
 • Content Count

  1
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0
 1. Magnar og Glenns fantastiske interaktive eventyr var en helt fantastisk sak, og om det virkelig dukker opp til sommeren blir jeg over meg av lykke. I mens kan man kose seg med The Kingdom of Loathing, som nok er det nærmeste man kommer. Spillet finnes her: http://www.kingdomofloathing.com/ Nyt.
 2. Poenget mitt var egentlig at hvis man hadde koden på forberedelsesarket på forhånd så går det kjapt å skrive den av og inn i databasen. på eksamensdagen. Men det er uansett en fillesak som neppe vil ha noen innvirkning på karakteren.
 3. Det hadde jo vært stilig om det var en formel i skjemaet som regnet ut laveste ledige standnummeret. Jeg veit ikke hvordan man gjør det, eller om det i det hele tatt er mulig, men hvis noen med Access hadde prøvd seg fram litt hadde det vært tøft!
 4. Sannelig hadde jeg ikke rett. Hvis standnr får egenskapen "indeksert: Ja (ingen dubletter)" forhindrer man dobbeltlagring
 5. Er ikke dette en tungvint og muligens ikke helt feilfri måte å gjøre det på? Det å lage en ny tabell med kun et felt er jo som regel tull. Istedet kan man ha Standnr som et felt i tabellen Bedrift, og så gir man standnr den magiske egenskapen at den ikke kan være lik noe som allerede er registrert. Nå har jeg ikke Access hjemme så jeg kan ikke finne ut hva den egenskapen heter, men det skal være en av de helt nederste egenskapene når man er inne og redigerer tabellen. Sånn i tilfelle jeg roter, så hadde det vært fint om noen gadd å sjekke om jeg snakker piss eller ei
×
×
 • Create New...