Gå til innhold

_Tomma_

Medlemmer
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av _Tomma_

  1. Vil bare si at at jeg har hatt tilsvarende problemstilling med å putte en 80x80x25 inn i en SN85G4V2. Jeg fikk IKKE plass sånn rett uten videre, da det kun var en klarering på 24mm. Orginalviften som fulgte med var vel på kun 80x80x15.

     

    Det ble litt modding på viften for at den kunne passe. Fikk den inn tilslutt. Jeg kan oppdatere mitt innlegg for å vise hvordan jeg gjorde det, hvis ønskelig.

  2. Shuttle boksene har tydeligvis forskjellige dimensjoner på komponentene som er brukt, og jeg fikk akkurat samme problem når jeg skulle montere min Sharkoon-SL1 80x80x25 inn i min SN85G4v2 (Denne tråden).

     

    Fikk montert den tilslutt, og er fornøyd med resultatet.

     

    Løsningen var :

    1) å vippe opp ørene på 'casingen' (hullene hvor viften ble skrudd fast).

    2) Klippe bort litt plastikk fra viften.

    3) Montere viften fra utsiden (gjennom 80x80 hullet)

    4) og dytte ned ørene på casingen slik at feste hullene på viften fortsatt var på utsiden av 'casingen'

    5) med tynn skrutrekker/Pinsett dytte på plass gummifestene fra innsiden gjennom 'casing' ørene og inn i vifte hullene (Alt dette er jo ment å gjøre motsatt vei)

     

    Resultatet er en stillegående vifte med gummifester som er ca 2mm fra heat-sinken til CPU. :w00t:

     

    Jeg vurderte lenge risikoen ved å bøye opp ørene. Hvis de knakk under moddingen ville jeg ikke kunne noen gang montere en vifte igjen, men det gikk ok.

  3. Hvorfor ikke tenke litt mer kreativt ved å bruke dem som veggkunst. Finn fram malekosten og male en vegg BLÅ. Ta så å dypp CDene i fargemaling som RØD, ORANSJE og GUL (bør være litt tjukk da). Bestem deg for ett tema/dikt/bilde/uttrykk/mening og bli en Picasso. Etter at veggen har tørket er det bare å henge opp CDr på veggen etter den tilstanden du er i. Dette bør gjøres alene ettersom CD'ene bare blir borte.

     

    Voila !

    1) Du har fått en ny fin vegg

    2) Du får mye skryt og oppmerksomhet for din kunstneriske uttrykkningsmåte

    3) Du sier at du har blitt kvitt CDene og borte er de

    4) Du har da fortsatt en hemmelig backup-kopi a CD'ene som kun du vet om (vet jo aldri når man trenger gammel data)

  4. Søker hjelp/kommentarer til å få inn nyinnkjøpte SL1 vifte inn i SN85G4v2. Jeg mente at jeg hadde gjort hjemmeleksen min og scannet forumet for ideer og funnet ut at kombinasjonen med en SharkoonSL1 ser ut til å ha gjort underverker for mange.

     

    Det første jeg la merke til når jeg demonterte den orginale viften fra PCn var hvor smal den var (målt til 80x80x15). So hva skjer når jeg jeg får min nye vifte i posten (etter 3 mnd venting)? Jo den passer akkurat IKKE (80x80x25) inne i 'beskyttelses innfatning' ved heat-pipen der den orginale viften satt. Sporet som vifte skal føres inn i, for sø å skrues fast, blir akkurat for liten.

     

    Min løsning ble at jeg monterte viften på utsiden av 'beskyttelses innfatningen' (forsatt inne i PC, men mer mot midten) som gav ett 24mm åpning mellom viften og heat-pipen som jeg forsøker å kjøle ned.

     

    Jeg ble veldig overrasket over at dette ikke passer, slik jeg mener å ha lest at det burde av andre fornøyde forumbrukere.

     

    Forsøker å legge til ett bilde av løsningen:

    * 'beskyttelsen innfatningen' går fra kanten til venstre og ut til 26mm+9mm+15mm grensen

    * 26 mm viser hvor heat-pipen stopper inni

    * 9mm er en åpning mellom heat-pipen og den orginale viften

    * 15mm viser bredden på den orginale viften (som står løst oppå, for bildets del)

    * 25mm viser den nye viften montert på utsiden.

     

    Resultatet er sikkert en mer stillegående vifte, men som er hele 24mm fra heat-pipen som skal kjøles ned.

    post-212-1098356784_thumb.jpg

  5. Jeg har jo vært på utkikk i lang tid etter en ny hjemme PC, og dermed kom denne oversikten på ett veldig gunstig tidspunkt. Da jeg er "fan" av at ting bør virke sammen på første forsøk så flesket jeg til med "SN85G4 v2 aka monster" utgaven i oversikten.

     

    Har nå hatt den i 1 måned (bestilte før sommerferien, og fikk levert den på hytta) og jeg kan ikke si noe annet enn at jeg er kjempe fornøyd.

     

    Jeg gikk til innkjøp av smørbrødlisten nøyaktig som beskrevet, og ALT virket sammen som det skulle. (Venter fortsatt på SL1-viften fra multicom og har på følelsen at mange andre også har bestillt den da de nå har utsatt min utsendelse i over 1 mnd :roll: ... men det kommer nok). Leser at andre ville ha satt på bedre minne osv, men jeg har tid til å hente en kopp kaffe og er ikke så opptatt av fps.

     

    Kan godt forsøke å legge ut noen systemtall sånn etterhvert (må bare finne ut hva dere andre bruker til å liste ut ting av).

  6. Da er det endelig på tide å bytte ut min P3-350MHz (med ett Hercules-Stingray 8MB skjermkort i) med noe som er litt mer up-to-date. Som dere nå skjønner så har jeg ikke det -nødvendige- utstyret på plass for å boltre meg med dagens 'stæsjh', og jeg ønsker litt hjelp fra ekpertene for å hjelpe meg med en solid konfigurasjon.

     

    Min drøm nå er å få jobbet litt mer med musikk igjen og skape ett lite 'hjemmestudio'. Jeg har mic, lydmoduler, synther og mixer men ønsker nå også å få en solid PC.

     

    Jeg har:

    - stor god skjerm

    - høytalere

    - mus/tast.

     

    Krav:

    - ca 10000,-

    - stillegående (da PC kan stå i samme rom som mikrofon)

    - skal kunne 'takle' min 4 kanaler samtidig (ex. 2 mic, 1 gitar, 1 piano)

     

    Håper noen ser det som forfriskende å sette opp en 'musikk' pc.

    Takk Takk

×
×
  • Opprett ny...