Jump to content

Advanced

Medlemmer
 • Content Count

  72
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0
 1. LAN er jo greit fordi der trenger man ikke å åpne porter for å koble opp mot hverandre,
 2. Hvor mange porter har du åpna til FTP serveren din? For at den skal fungere helt fint og du bruker andre porter enn 21 så bør du ha et par porter å veksle mellom slik at det sendes ut pakker gjennom de ene porten og mottar pakker gjennom den andre porten. Det har en del med instillingene å gjøre også for at alt skal fungere helt 100%.
 3. Hvilket program på markedet er å anbefale når det gjelder styring av PC utenfor det lokale Nettverket? Da tenker jeg på VNC og lignende
 4. Som topic sier lurer jeg på hvordan jeg kan få koblet til to PSU'r i et kabinett. Kabinetet er stort som bare det I følge kilder It experter skal det vist gå an. Noen som ahr vært borti lignende... Hovedkortet er et MSI k7 Delta kort
 5. Jeg la inn Net Ware Loggin i Xp hvordan kan jeg stille tilbake dette slik at jeg får standard Xp loggin? Håper på Svar!
 6. Jeg har et Promise Serial Ata 133 Tx2 kort..... Det som skjer er at kortet finner maskinvaren, men maskinvaren oppdages ikke i Win XP Sp2. Jeg har lagt inn driveren og det hele + bytta PCI porter. Hva kan jeg gjøre?
 7. Jeg har et Promise Serial Ata 133 Tx2 kort..... Det som skjer er at kortet finner maskinvaren, men maskinvaren oppdages ikke i Win XP Sp2. Jeg har lagt inn driveren og det hele + bytta PCI porter. Hva kan jeg gjøre?
 8. Det er bærbar pc jeg har. Beklager jeg glemte å nevne det!
 9. Du kan jo alltids prøve å instalere skjermkort driveren på ny....Det vil jeg tro at hjelper.
 10. som topic sier........... Er det noen hjerner der ute som kan foreslå et annet program enn netlimiter...........
 11. hmm. ok ! men jeg ville helst hatt muligheten til å bare boote ifra DVDen. Er det andre muligheter for meg da?
 12. Så det går altså ikke ann å boote imaget ifra en DVD. Det som er problet er at jeg har nappa ut Diskett Stasjonen. Fikk følgende filer med i backup fila: Symantec Image file + symantec recovery disk file. Hva kan jeg gjøre med dem?
×
×
 • Create New...