Gå til innhold

Spirograf

Medlemmer
  • Innlegg

    1 912
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Spirograf

  1. Ikke for å være i overkant negativ men jeg syntes disse testene går veldig lite i dybden. Disse støtter altså SBC, AAC, aptX, aptX HD og LDAC. Altså mer enn de fleste andre hodetelefonene på markedet og nå blir jo LDAC endel av Android med Android 8 aka Oreo.

     

    Syntes det er ganske så spesielt at man ikke gjør det minste forsøk på å faktisk teste slike aspekter ved trådløse hodetelefoner? Hva med å faktisk teste om dere merker noen forskjell på SBC, AAC, aptX, aptX HD og LDAC? Hva med å teste rekkevidde, og da også rekkevidde på de forskjellige osv..?

     

    Det er et par elementer som definerer trådløse hodetelefoner og skiller disse ifra hverandre. Hva folk vektlegger mest vil jo være subjektivt, men at dere ikke gjør et forsøk på å teste og sammenligne de forskjellige trådløse overføringene og heller ikke tester ting som opplevd maksimal rekkevidde osv på trådløse hodetelefoner er egentlig ganske så dårlig da det er en nokså essensiell informasjon for mange og kan virkelig være en avgjørende faktor når man sammenligner forskjellige modeller.

     

    Dere tar heller ikke for dere hvordan den kan synkronisere og kobles mellom flere forskjellige enheter. Selv har jeg B&O BeoPlay H7 og H9 som dere varmt anbefaler og disse er jo helt håpløse om du stadig beveger deg mellom enheter da du må sette de i parringsmodus nærmest hver gang du ønsker å bytte fra en enhet til en annen. Sammenligner vi med Bose QC35 eller Apple AirPods med W1-chip (om du har Appleenheter) så kan du gå fra en enhet til en annen helt sømløst. Bose QC35 lar deg til og med spille fra flere kilder samtidig også plukker den automatisk opp den aktive enheten uten at du må foreta deg noe som helst.

     

    Dette er jo også høyst relevante og elementere deler av bruksopplevelsen til trådløse hodetelefoner som ikke blir vektlagt i anmeldelsene overhodet. Virker som dere nærmest tester trådløse hodetelefoner akkurat som dere tester de med kabel. Dere fokuserer på design og passform, lydkvalitet og støydemping. Men alt som har med den trådløse opplevelsen er jo en ganske så essensiell del av disse produktene.

     

    Takk, god oppsummering!

    Sliter med å få Sony-klokkene til å funke med jobbPC og mobil. Der er QC35 litt bedre, men selv disse sliter jeg med å få til å fungere optimalt da lyder fra de ulike enhetene "overdøver" hverandre. Ikke helt gunstig når man sitter i et videomøte, og det kommer en SMS...

    Faktisk er det kun Plantronics sine Focus jeg har fått til å fungere optimalt mellom 2 enheter, men der er støydempingen for dårlig.

  2.  

     

    Jeg har aldri forstått hvorfor TV-er i denne prisklassen i det hele tatt har høyttalere. Hvis man bruker såppass på en TV burde man også investere i et kurrant lydoppsett.

    Enig der men er nok en del kvinnfolk som ikke er så glad i store høytalere i stuen, vet at lyd planker finnes men de gir ikke like bra lyd som et 5.1 sett eller 7.1 sett.

     

    Lydplanker til 1500 kr er vesentlig bedre enn de integrerte høyttalerne du finner i en såpass tynn TV

     

    Sitter med følelsen at Philips kunne kalt OLED-TV-ene sine for noe lurere enn **POS**** :hmm:

    Det stemmer jo, så hvorfor ikke. Mulig jeg er farget av PUS8809, som kler POS-betegnelsen helt perfekt.

  3. Jeg spiller alle de gode gamle ID spillene enda, Duke 3d er i litt oppgradert versjon på steam det samme er shadow warrior. Fremdeles de to beste FPS laget.

     

    Doom og Doom 2 er også høyst spillbare den dag i dag og jeg runner de spillene rett som det er.

    Ærlig alt for alt snakket om at Half life var så bra, er det lenge siden jeg i det hele tatt har vurdert å spille Half life. 

     

    Nei alt var bedre i før i tiden, jeg savner Turtles in time, Duke nukem 3d og tuberkulose!

     

    Duke3D og Shadow Warrior var det 3D Realms som sto bak ☺

     

    Anbefaler alle som digger de originale Doom-spillene om å skaffe modden Brutal Doom, blir som et nytt spill ?

    • Liker 1
  4. Jeg merker selv at jeg har lyst på Sony igjen. Jeg visste ikke hvor mye jeg satte pris på det batterilevetiden jeg hadde på min z2 helt til jeg byttet til Galaxy S6 i sommer. Bare synd at Sony kanskje kommer til å gi seg med mobiltelefoner i og med at de skal revudere sin posisjon i markedet neste år.

     

    Les om Snapdragon 810 og varmeproblemer, så vil du nok vurdere enda en gang. Dessverre/heldigvis ikke bare Sony som sliter med dette.

  5. Leste testen, og forventet ikke en så høy score ut fra det jeg leste. Vet at det er en evig diskusjon, men ut fra teksten så kunne jeg tippet 5-6/10

     

    Har bestilt meg en Chromecast, blir spennende å prøve selv. Håper de samme funksjonene som er i USA kommer til Norge ganske fort, da det er en av grunnene til at jeg bestilte CC :)

  6.  

     

     

     

    Uansett hvilken boks det er snakk om (som helt sikkert er bedre enn Apple TV på mange måter), så støtter ingen av dem AirPlay.. Har ikke noen Apple TV selv enda, men dette er én av de største grunnene til å kjøpe en for min del.

    Hvorfor må du ha akkurat AirPlay når det er plenty tilsvarende, dårligere og bedre, løsninger? Hva bruker du primært AirPlay til?

     

     

     

    Hvilke alternativer har vi per idag som klarer å matche simplisiteten til AirPlay? Og hvis man først har iOS-enheter så er det vel fryktelig skralt med reelle alternativer osv..?

    Kodi har en AirPlay-plugin, testet den?

  7.  

    Snar er vi i nåtiden, hvor vi vil få spillmekanikk som kan omtales som Call of the Assassins Duty in the Creed før vi fortsetter med Call of the Assassins Duty in the Creed Advanced Stealth Fighter osv.

     

    Du har vel ikke tro på at denne serien dør raskere enn andre samlebåndsspill?

     

    Med det sagt, synes ikke kontrollene er så håpløse. Nå spiller jeg riktig nok disse spillene på XBOX, men ser ikke for meg at det er enorme forskjeller? De er dog langt i fra perfekte, og kunne kanskje være strømlinjeformet litt, det er klart.

     

    Kanskje vi da endelig får Jedi Creed og Sith Creed? :):p

    Eller Apollo Creed ?

  8.  

     

     

     

     

     

     

    Visst du seriøst tror at en bedrift skipper en OS oppgradering, pga samme årsaker som privatbrukere. Så er du jo faktisk så dum som du først ga inntrykk for.

    Du må gjerne velge å tro at ingen bedrifter vegrer seg for å bytte til Windows 8 på grunn av kontroversen det har skapt i media blant privatbrukere. Jeg for min del, velger å tro at det hender rett som det er, kommer an på hvilken type bedrift det er, da jeg har sett det selv ved to anledninger så føler jeg meg trygg på at det stemmer. Samme enn hvor dum jeg i følge deg måtte være :)

    Større bedrifter bytter gjerne ikke før de må, og det har med kostnader å gjøre. En managed plattform, med en fin miks av fagapplikasjoner med forskjellig alder, er gjerne kostbar å oppgradere.

  9.  

    Jeg liker veldig godt at Gamer skriver artikler på nynorsk,, men burde ikke denne vært en tur gjennom korrektur?

     

    Sikkert berre hoppandes glad for denne nyheita, at han skalv på tastaturet :)

    Ja, det er en mulighet, og i så fall er det tilgitt ;-) Håper de tar Doom tilbake til røttene, og dropper scriptingen som ødela 3. Det som gjorde originalen så bra var farten, leveldesign og fiendene. Bare det at de angriper hverandre er helt fabelaktig :-)
    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...