Gå til innhold

HCam

Medlemmer
  • Innlegg

    85
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av HCam

  1. Hei hei!

     

    Skal snart begynne på høgskole hvor jeg kommer til å jobbe mye med tung video og 3d (les. compositing og Maya/3DSMAX osv...)

     

    Har sett på mye forskjellig. Blant annet Multicom Kunshan D900, MacBook Pro osv.

    Vil gjerne ha en skjerm med støtte for 1920x1200 oppløsning, men hvis pcen har mulighet for ekstern skjerm på høye oppløsninger så vil vel det også gjøre nytten forsåvidt.

     

    Noen som har forslag? Pris gata mi ligger på rundt 15 000.

     

    På forhånd takk!

  2. Har etterhvert begynt å se meg lei på hvordan it-avdelingen på skolen systematisk går i mot oss. Det siste i deres plan om verdens herredømme er å legge inn Apple Remote Desktop på alle Macene her på huset. På denne måten kan de overvåke hvilke applikasjoner jeg kjører osv. i tillegg til å få opp bilde av det. Dette er såvidt meg bekjent stridig i henhold til lovverk fra datatilsynet.

    Grunnet noe som nærmest kan kalles en rivalisering mellom meg og han som er ansvarlig bak det hele kunne jeg tenke meg å sette en sperre for denne overvåkingen uten å måtte ta steget til en rapportering. Jeg lurer altså på om det finnes en måte å sperre programets funksjoner på.

     

    Det er et kikkert ikon på øvertse linja. Jeg klikker der på "Open Remote Desktop Preferences..." Der har jeg ikke mulighet til å få avsluttet faenskapet uten å ha administrator konto.

     

    Jeg har tenkt på de enkle løsningen som å nappe ut TPen, men det er kjedelig uten nett her.

     

    All hjelp mottas med stor takk.

  3. Hei!

    En venn av meg har et veldig sært problem da han prøver å starte opp nevnte spill. Da introduksjonsfilmen er ferdig stenger programmet seg av seg selv. Han har flere ganger prøvd å reinstallere spillet, installere patcher og legge inn nye grafikkdrivere uten nytte.

    Det som er litt rart er at spillet har virket tidligere, men plutselig vil det ikke virke lengre...

     

    På forhånd tusen takk.

  4. Hei!

     

    Starter med å beklage hvis det finnes en lik tråd fra før av, men som mange sikkert vet blir man litt desperat da PCen er nede for telling

     

    Her er situasjonen rent fysisk:

    Jeg har en PC med to hardisker ( 1stk. samsung, og 1stk. Seagate)

    Samsung disken har jeg OS og den slags på, men Seagaten fylles med alt annet jeg måtte finne på å lagre..

     

    Det som skjedde var at jeg satt og spillte litt Need for speed: carbon i går kveld.( Spillet er installert på Seagate disken.)

    Da min søster skulle vise meg en video på nettet, så lage jeg ned spillet med Alt+tab. Det var her pcen ble vansklig... Den ville ikke la meg gjøre noe i windows da spillet var lagt ned og jeg fikk ikke maksimert vinduet igjen. Jeg hørte bare en liten lydsnutt i loop og i loop og i lopp. Jeg ble etterhvert så frustrert at jeg valgte å tvangs slå av maskinen, ved o holde inne av/på knappen noen sekunder...

     

    Da jeg så skulle starte maskinen igjen så gikk alt tilsynelatende bra. Windows boot screene kom og alt gikk bra... Men i det øyeblikket log on screenen egentlig skulle dukke opp, forble skjermen svart... leeenge...

    Jeg prøvde mye rart og fant til slutt ut at pcen boota problemfritt hvis jeg koblet fra Seagate disken...

     

    Greia er at jeg ikke får kontakt med den disken mens jeg er inne i Windows og pcen vill ikke boote med disken i...

     

    Jeg vil nødig formatere den, så jeg lurer på om det er noen måte jeg kan få tilgang til disken? Disken er forøvrig relativ ny, kjøpte den i August. Bør jeg klage på dette?

×
×
  • Opprett ny...