Jump to content

Da Vinci

Medlemmer
 • Content Count

  16
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 :)
 1. Hmmm kanskje det eller så settes kjølevæske-systemet i gang når batteriet når et visst temperatur som kjøler batteriet ned når batteriet trenger egentlig å bli varmet opp..... Hmmm ?
 2. Nei det er det, lading gjør den, 25kw inkludert 50kw skal kunne gå til normalt men ender av og til ned til 15kw eller mindre på vinterstid. Noe som ikke er så gøy når man skal lade til tross for at bilen har gått og batteripakken som i teorien skal være varm ikke er så varm som den bør være. Hvorfor, det vet jeg ikke, er vell derfor jeg spør om dette hva årsaken til det kan være.
 3. Har hørt med flere som har problem med å få ladet bilen opp fort nok med normal lading på vinterstid etter at de har kjørt en et stykke. Fra +2 til -10 antar jeg.
 4. Vurderer å kjøpe Hyundai Ioniq 2020 men stusser over at batteripakken som er senket med 2cm pga. mer bein plass. Vil det ha en negativ Innvirkning på batteriets levetid og beskyttelsen den skal gi? Jeg lurer også på hvor langt rekkevidden på 70km/t utgjør i forhold til sommer og vinterstid grunnet til batteriets påkjenning på varme og kulde. Når det kommer til ladekapasitet, så har det gått en tanke gjennom hodet mitt når det kommer til strømintak. hva er grunnen til at Ioniq bruker så lang tid på å lade cellene i begynnelsen? Er det pga. liquid cooler systemet slår seg på hele tiden når batteriet i bilen har fått varmet seg opp til et visst varmepunkt , noe som utgjør at liquid cooler systemet trekker varmen ned fortere enn å få batteripakken varmet opp når man skal begynne å lade? eller kan det ha noe med at strømfordeleren (inverteren) ikke er kraftig eller yter nok til å fordele strømmen inn til hver celle? Nå er ikke jeg ekspert her i forhold til deg som leser dette, men prøver å sette meg inn i elbil verden.
 5. Har en kommunal tomt som er rett utenfor huset som ligger i en skråning rett før det kommer et dropp med en fallegrad på 75 grader på den ene siden (sør) og 90på den andre siden (vest). Nord siden er det en vei med en nabo på andre siden av veien. Tomten er plassert opp som turområde men selve tomten er bare på mindre enn 50kvadrat med kun kratt og småtrær. Selve stedet er ikke turtilgjengelig. Er det muligheter med tanke på at tomten ligger helt inntil vårt hus + at det er fall-dropp på alle sider, at vi kan inngjerdet det området og bruke det selv. Kan legge til også for at man skal komme til den eiendommen utenfor huset vårt,så må man gå gjennom vår private eiendom. Er ingen som bruker området
 6. Har en kommunal tomt som er rett utenfor huset som ligger i en skråning rett før det kommer et dropp med en fallegrad på 75 grader på den ene siden (sør) og 90på den andre siden (vest). Nord siden er det en vei med en nabo på andre siden av veien. Tomten er plassert opp som turområde men selve tomten er bare på mindre enn 50kvadrat med kun kratt og småtrær. Selve stedet er ikke turtilgjengelig. Er det muligheter med tanke på at tomten ligger helt inntil vårt hus + at det er fall-dropp på alle sider, at vi kan inngjerdet det området og bruke det selv. Kan legge til også for at man skal komme til den eiendommen utenfor huset vårt,så må man gå gjennom vår private eiendom. Er i tillegg også lei av barn som stikker støtt og stadig gjennom vårt eiendom for å så drasse med seg søppel. 

 7. Da Vinci

  Mobbesak

  Det Jeg kan dessverre ikke huske dato og klokkeslett for hver eneste ting som hendte, men jeg vet hva som hente fra hvert av de årene konkret, navnene på personene som har vært involvert både av mobbere, lærere, rektorer, osv osv er noe jeg har skrevet ned og som jeg skal legge frem. Som sagt jeg må se om det går an å saksøke flere kommuner på en gang da mobbingen har foregått gjennom 2 kommuner fra grunnskole og frem til ut vidaregåande. Jeg er heller ikke helt sikker hvordan det ligger til stilling for meg med tanke på at mine foreldre ikke helt tok det jeg gikk gjennom helt alvorlig og at min tvillingbror eller andre som har vært vitne til hendelsene ikke vill stille frem som vitne for meg. Noe jeg er meget skuffet over da jeg fremdeles føler meg igjen bli etterlatt som en verdiløs dritt som ikke betyr noe for noen.
 8. Da Vinci

  Mobbesak

  Sitter i rullestol pga. Fysisk og psykisk mobbing, nedsatt sæd kvalitet grunnet til kraftige daglige spark i skrittet gjennom 2-3 år på ungdomsskolen, har PTSD, Fatigue, store smerter i kropp daglig, går på AAP og er 100% ufør grunnet til kraftig psykisk og fysisk mobbing. Så hva trenger jeg for å ta med i en slik sak for å stilles mer sterkere i saken. Skal ikke lyve med å si at jeg kun er ute etter en unnskyldning for den vil jeg ikke godta uansett, men at jeg vil ha tilbakebetalt det jeg har tapt inkl. Fremtidig kostnader som jeg aldri kan jobbe med å få tilbake er noe jeg vil oppnå med å få til. Sitter i dyp gjeld grunnet mobbing, og sliter med depresjon grunnet til økonomi. Det å miste den delen av å kunne være normal igjen å kunne jobbe er noe jeg savner ufattelig mye. Så hjelp meg de som kan og fortell meg hva jeg trenger for å stille meg sterkere i saken.
 9. Har nå en nabo som har flyttet bort men huset er fortsatt for salgs. Er det fortsatt obligatorisk at naboen som har flyttet må få nabovarsel? Og må man få godkjennelse fra den nærmeste naboen inkl. Kommunen om å bygge opp en 48m2 garasje som er 1m fra nabo grensen og 1m fra vår egen husvegg? Tenker i forhold til byggeloven.et
×
×
 • Create New...