Gå til innhold

Kjekssjokolade

Medlemmer
  • Innlegg

    3 759
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Kjekssjokolade

  1. "This installation package could not be opened. Verify that the package exists and that you can access it, or contact the application vendor to verify that this is a valid Windows Installer package"

     

    Dette er feilmeldingen jeg får når har prøvd å installere x-antall programmer. Finner ikke ut hva jeg skal gjøre, noen installasjoner går greit, andre stopper, med denne feilmeldingen.

     

    Tips?

  2. Dette er problemet, datamaskinen vil ikke aktivere bluetooth selv om jeg bruker hurtigtast / eller ikke hurtigstast....og vil ikke deaktivere touchpad med hurtigtast eller uten hurtigtast (fn + etc etc etc)

     

    Brukrkeren min er satt opp som administrator på datamaskinen, og selv om den er adm. på datamaskinen sier datamaskinen at jeg mangler adm rettigheter? Jeg er administrator uten administratorrettigheter??? Det er første gang jeg har datamaskin med win 7 (hadde ikke vista heller) så er kanskje noe jeg må gjøre her?

  3. Har hatt en UL30VT i noen mnd nå, er fornøyd men en del ting irriterer meg grenseløst. Derfor lurer jeg på om noen kan hjelpe meg å løse en eller flere av disse problemene:

     

    - Umulig å deaktivere touchpaden:

    Bruker mus til datamaskinen, men touchpaden vil ikke deaktiveres, selv om jeg avinstallerer driveren, oppdaterer, ruller tilbake. Har prøvd å deaktivere, deaktivere når mus er tilkoblet og fjerne driveren helt. Ingenting fungerte.

     

    - Av og til når jeg logger på kommer det en popup "you have been logged on to the system defult profile". Dette er ikke min brukerkonto, ikonene er annerledes, ingen bakgrunnsbilde, etc.

     

    - "Internet security settings has prevented one or more programs from accessing the internet". Programmet er ASUSliveupdate, jeg får ikke brukt dette programet, og klarer ikke å legge til noen unntak / finne noen steder på internet securities der jeg kan legge programmer til som unntak.

     

    - Får ikke aktivert Blåtann. Har prøvd med støm tilkoblet, ikke tilkoblet, og endret på strømsparingsinstillingene. Blåtann fungerte før, nå vil det ikke slå seg på når jeg trykker på ikonet, det bare skjer ingenting.

     

    - En annen ting, mange installasjonsfiler er umulige å kjøre, for eksempel oppdateringen til adobe flash, det kommer opp at filen er skadet etc, prøv å laste ned på nytt. Jeg har forsøkt å laste ned pånytt, ingen hjelp, men prøvd filen på en annen datamaskin og der fungerer den.

     

     

    Alle er irriterende problemer (i større eller enda større grad), noen som kan hjelpe til? (burde jeg lage en ny post?)

     

    Takker for svar!

  4. Noen som vet hvor man kan kjøpe (eller bestille) Adidas Originals. Helst fra et større utvalg (ikke Ellos sitt utvalg av Adidas Originals med andre ord). Tenker ikke på sko i første rekke, men apparel. Shopadidas = stort utvalg, men ikke mulighet å sende til norge =/

     

    Takker

  5. Hei, har et lite problem. Skal beregne totalkostnad på en gitar som skal bestilles over ebay, fra usa.

     

    Gitaren koster 350 $, frakt er på 120 $ eller 90 $, tror jeg går for billigste alternativ.

     

    Har vært på toll.no å forsøkt å beregne, men finner ikke noe om gitarer. Det er en 12 strengs elektrisk gitar.

     

    Hva (om det blir) avgiften, og momsen?

     

    Takker for svar :)

  6. Hei, jeg har et problem med firefox, den nyeste versjonen.

    På enkelte nettsteder jeg besøker, slutter firefox å svare, det kommer opp at det er en feil med programmet og om jeg vil sende feilmelding til windows. En slik side er www.vg.no, her blir det krøll, en annen er www.demonoid.com, på vg slutter firefox å svar etter ca 5sekunder, gansk nøyaktig hver gang, demonoid slutter å svare hvis jeg åpner flere tabs fra samme side. Dette problemet kom helt plutselig.

     

    Noen om kan hjelpe evt har opplevd det samme?

     

    Har sjekket maskinen for spyware, virus o.l

×
×
  • Opprett ny...