Jump to content

Varis

Medlemmer
 • Content Count

  34
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

27 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Ikke oppgitt
 1. Så hvis man ikke oppnår disse kravene så antar den at du ikke har hatt kontakt med smittede? Det er jo helt på trynet evt. De må jo si ifra om ALL kontakt med smittede, samme om det er 1 min eller 15 min!
 2. Det blir ofte lettere når man blir eldre. Er selv 180 høy og kvinne, ingen gutter ville ta i meg emd ildtang når jeg var yngre for jeg var jo for høy. Nå har de fleste eksene mine vært like høye eller lavere, ene eksen min var vel helt nede i 168, ser ikke noe galt i det, veldig praktisk faktisk
 3. Varis

  Kunder på jobben din!

  Nei da, godt voksne folk tar en neve med godteri og gliser mens de gjør det. Det og nøtter. En unge tar kanskje en liten bit og får kjeft av foreldre og sier at nå må kassadama ringe politiet på deg o.s.v. Så voksne folk er verst! Enda verre er det at fyren som nå er utestengt pga det er aktiv i frelsesarmeen... Aha, greit! vi har hatt det ved en feil, så skal tydeligvis bare en programmering til for at det godkjennes!
 4. Varis

  Kunder på jobben din!

  Er det ett krav at det skal brukes også? Jobber i Kiwi og de har ikke skrudd det på enda pga trumf, men fra nyttår så MÅ de altså skru en på uansett? Terminalene kan det altså, det fungerte en gang når det ble tull med de. Ellers er jeg veldig glad i jobbe min, men slenger meg på de utallige pose kommentarene For ikke å glemme de voksne som tar en neve med godteri og går videre...
 5. Hvorfor er dette plutselig ett problem nå? Har da hatt skinke på matpakka i utallige år, i voksen alder spiser jeg ofte kyllingfileet o.l. til lunsj. Er det først nå et matpakka plutselig er blitt farlig? De gir ett gratis (for ungene) tilbud så man kan enten velge å si jatakk og spise det, eller man kan si nei takk og fortsatt ha med matpakker. Hadde vært noe helt annet om de nektet kjøtt på skolen helt, eller at de nektet matpakker.
 6. Men man kan legges til i andre trær om noen allerede har lagt inn all info. Jeg kunne hvertfall det for noen år tilbake når jeg drev med det. Om TS har et vanlig navn kan det hende noen andre lengre ut i slekten med samme navn har lagt inn info.
 7. Det er ett privat nettforum, så de kan helt fint ha de reglene de vil ha. Men herregud som jeg skjønner at de kaster ut folk der borte. Noen oppfører seg jo som idioter, driver med grove personangrep også blir de gretne når de blir kasta ut. Enkelt og greit, send mail til forumansvarlig og vent på svar. Evt be om bevis på at du har flere brukere, de skal se både ip og enhet på deg som overlapper med andre for at det skal gå noe sted tenker jeg. IP alene er dårlig argument.
 8. Synd, her hadde de masse kunder og solgte godt fra lokalet ditt hadde hatt i mange herrens år (var annen kjede før de ble spaceworld). Var først når soundgarden kom inn at de gikk dårlig, men da hadde jeg eid klokka i ett halvt år allerede (den er ett og ett halvt år nå).
 9. Spaceworld, ikke akkurat en butikk jeg forventet skulle gå konkurs plutselig 😉
 10. Butikken jeg har kjøpt den i er dessverre nedlagt så jeg får ikke noe hjelp der. Jeg tok kontakt med fitbit da min ionic plutselig har fått sort skjerm med tidvis forskrudde bilder. Ifølge forumet dems er det rimelig mange som opplever dette problemet og de får den greie beskjeden om at har de garanti får de ny, har du ikke synd for deg (selv om det er en feil som kom etter software og rammet en stor mengde brukeren). Men jeg har enda garanti. Problemet mitt er at min fitbit har en skade på baksiden. Jeg har skadet en plastikkdel som kun er kosmetisk (fitbits egne ord) og nå nekter fitbit å hjelpe meg for de mener dette er grunnen til at skjermen tuller (noe jeg kunne trodd om ikke 20-30 andre brukere opplever samme problemet). Er det noe jeg kan komme med her eller er slaget tapt? Fitbiten fungerte helt fint frem til oppdateringa kom og ble lastet inn.
 11. Jeg måtte bo med eksen i rundt 6 mnd etter forholdet var over kun fordi jeg trengte en leilighet hvor dyr var tillatt. Så skal man ha dyr, må man også ha en leilighet som tillater det.
 12. Stor forskjell på når man selv ber om noe og når man bare blir prakket seg på det uten at man vil. Samme om det er bilder, strømtjenester eller annet
 13. Ok, men da kun prosenter eller hele summen? Spør heller tusen ganger for å få det riktig enn å få feil. Prøvd å ringe skatteetaten og høre, men de fire gangene jeg har ringt fikk jeg først 48 min ventetid, så beskjed om å ringe en annen gang for det var for lang kø...
 14. Ja, det var dette jeg så. Så selv om jeg da har kjøpt ting tidligere skal jeg altså ikke få tilbake momsen på dette?
 15. Ok, de blir brukt ca 70% til jobb og 30% til privatbruk. Er snakk om en ekstra dataskjerm og mobil, og en pad som brukes 90% til arbeidet. Jeg tenkte ikke på det før det ble nevnt i samordnameldingen.
×
×
 • Create New...