Jump to content

XCVBS

Medlemmer
 • Content Count

  54
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 :)

About XCVBS

 • Birthday 11/05/1985
 1. Thansen har 25% på batterier nå. Exide Excell batterier fungerer fint på Avensis 2010. Bytting er ganske rett frem, bare legg merke til hvor kroken på batterifestet sitter før du hekter det av.
 2. Kjøpte selv Meec-settet fra Jula til 699,- for å ha liggende i bilen. Virker som et greit sett, men savner 19mm fastnøkkel og noen flere lange piper. De to tengene som følger med er nok ikke mye å juble for. 1/2" skralla ser ut til å være solid, men er betydelig større og mer klumpete enn skralla fra Kamasa. Kan ha litt å si hvis man skal skru på trange steder.
 3. Har selv brukt det store Kamasa settet fra Jula til 4499kr i 2-3 år. Virker å være bra kvalitet, har kun ødelagt et torx-bit med muttertrekker. Skrallene er mindre klumpete enn standard-skrallene som følger med i settene fra Biltema og Jula. Ulempen med det settet er at det mangler lange 1/2" piper. Evt. hva med dette? Er 10 års garanti her også: https://www.jula.no/catalog/verktoy-og-maskiner/handverktoy/pipeverktoy-og-piper/pipenokkelsett/mekanikersett-015300/
 4. Hvis du har hengerfestekontakt montert så kan det være en dårlig/slitt kobling der.
×
×
 • Create New...