Gå til innhold

Seppe .

Medlemmer
  • Innlegg

    527
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Seppe .

  1. Har mine mistanker om at det er utendlansk side med avdeling i Norge siden man kunne velge i språk. Siden har svart bakgrunn/grå og navnet er noe ala combat, mener jeg i alle fall å huske.

     

    Tingen er egentlig at jeg ville kjøpe fra combatkit.no, men det blir så tungvint å komme seg fra leiren ned til Rena(postkontoret) siden det er oppkrav og ikke blir sendt opp.

     

    http://www.armygear.com/ ?

  2. Ah, takker så meget. Sendte han en e-post nå.

    9286539[/snapback]

     

    Da skal du få vente lenge på svar ...

     

    Jeg har ennå ikke fått svar på en mail jeg sendte dem den 20. juli.

    9296882[/snapback]

    Da ville jeg sendt ny mail da mailen sikkert har forsvunnet ved feil el. Om du ikke får svar på neste mail innen normal tid ville jeg sett meg om etter andre sjapper.

    9297206[/snapback]

     

    Jeg sendte også en mail 2. august, og har heller ikke fått svar på den ...

    De er åpenbart svært opptatte.

  3. Det har seg slike at jeg har vært så heldig å komme opp i tysk skriftlig eksamen, som skal avholdes i morgen. Etter fem år med heller laber innsats i tysktimene har det dannet seg visse hull i tyskkunnskapen min, så jeg lurte i den anledning på om noen kunne bidra med noen nyttige ord og uttrykk jeg kan briljere med i besvarelsen min.

     

    Post gjerne det tyske uttrykket, sammen med den norske oversettelsen.

     

    Takk :)

  4. Unnskyld at jeg spør, men hvorfor stakk du en nål to centimeter inn i håndleddet?

    8544497[/snapback]

     

    Jeg fant nålen på gulvet mens jeg vasket, og den kunne jo selvfølgelig ikke ligge der og bidra til visuell forurensning av det ellers rene gulvet, så jeg plukket den opp. Nålen kunne jo heller ikke puttes i lommen

    (da kunne jeg jo komme til å stikke meg :roll: ), og lat som jeg var gadd jeg ikke å gå og legge den på en egnet plass heller, så jeg fikk den geniale idéen å stikke den inn (med den skarpe enden først) i låseenheten til "TG-armbåndet " jeg fortsatt går med. Det fungerte glimrende helt til jeg glemte at den var der, satte meg ned på gulvet og brukte venstre hånd til å støtte meg med. Det resulterte da i at bakenden på nålen traff gulvet, og skøv nålen inn i håndleddet.

     

    tg06.jpg

     

    Jeg stakk nålen inn i aluminiumsdelen som så vidt kan skimtes bakerst på armbåndet.

×
×
  • Opprett ny...