Gå til innhold

ZeXeL

Medlemmer
  • Innlegg

    82
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av ZeXeL

  1. "Sixaxis-kontrollen, som den kalles, er noe mer kantete enn Microsofts trådløse håndkontroll til Xbox 360, men selv om 360-kontrollen er mer ergonomisk utformet og Sixaxis-en ikke har vibrasjonsfunksjon, holder jeg likevel en knapp på PlayStations variant, ikke minst fordi den er så lett."

     

    Og takk til han

    8220615[/snapback]

     

    Heh jeg vet nå hvertfall selv at jeg ikke sitter med armene rett ut når jeg spiller, så et par gram ekstra på Xbox kontrolleren gjør den bare mer behaglig for min del.

     

    Edit: Var lite spesifik om hva jeg mente. Syntes det var latterlig å trekke frem at den var så mye "bedre" pga litt vekt forskjell. Har Xbox og Xbox360 og jeg digger vekta på de kontrollerene. PS3 føles så lite og "puny" i forhold.

     

    Men som det ble sagt her tidligere. Smaken er som baken :w00t:

  2. Jeg Crasher så For jævlig i dette spillet

     

    Kjører på en:

     

    Ati Radeon X1600 pro 256Mb ram (Omega drivers)

    2 Gb Ram

    7500 RPM HDD

    3.0Ghz (Intel) Cpu

     

    ... Jeg krasjer noe helt sykt.. jeg kan spille i 3-8 mins så krasjer det.. Det er ikke pirat kopi.

     

     

    noen andre som krasjer?

    8219304[/snapback]

     

    Ja.

    Samme problem. Spillet låser seg totalt, må ofte restarte pc'en...

    8219435[/snapback]

     

    Heisann.

     

    Stalker har skikkelig trøbbel med Vista. Ifølge Gamespy så støtter ikke spiller Vista en gang. Er kjedelig men sånn er det nå.

     

    http://pc.gamespy.com/pc/stalker-shadow-of...l/774087p1.html

  3. Noen som vet hvor jeg kan lære å sloss med 2 sverd? Alle trenerne som trener sverd, styrke osv har ikke det, i alle fall de jeg har møtt. Har oppfylt styrke og bue-krava...

    7082674[/snapback]

     

    Jeg lurer også på hvor trener for å lære å sloss med 2 sverd er.

     

    Noen som kan hjelpe her plix? :hmm:

    7083864[/snapback]

     

    tror du må til ørkenen til de assasin folka, de er spesialister på d.

    7083873[/snapback]

     

    God ide =) Takker og bukker

  4. Er litt for lett å frigjør byer etter min mening.

     

    Begynte bare å slakte i cape dun og vips så var den fri.

    Gjorde det samme i Montera (tror det var det byen het) og etter en stund med galskap slakt og hauger med lik fra orcs og mercs så var den byen fri også.

     

    Mvh Zxl

    7080090[/snapback]

     

    Så du slakta alle I Montera alene? Han rebel spionen irriterer meg noe så helt...

    Siste han sa var "I'll go let the others know" eller noe sånt, men han bare står der, og eneste jeg kan si til han er "let's trade"

    Kan jo angripe alene da... Men slavene blir jo slakta for fote og rebelene hjelper ikke til... De har jo ikke fått noe signal fra han rebel spion fjompen...

    7080581[/snapback]

     

    Jeg aner ikke helt hva du snakker om her og jeg skal forklare hvorfor :)

     

    Da jeg ankom Montera så preika jeg ikke med ei skjel. Jeg ville bare teste sverdet som han paladinen ledet meg til (grotte sør for Montera).

    Så jeg kan ikke noe om questene i det området. Beklager :innocent:

  5. Har skjønt at man kan ta tilbake Cape Dun (?) fra orkene ved hjelp av opprørene og en paladin, men hvordan?

    7068823[/snapback]

     

    Du må bare jobbe litt for orkene i byen, og når du har fått ett bra rykte så slipper di deg inn i fyrtårne hvor paladinen er. Snakk med han og du og han angriper byen helt alene, alt for lett spør du meg. Jeg og han klarte de helt alene......'

    Håper de ikke er så lett senere og frigjøre en by!?!?

    7069046[/snapback]

     

    Er litt for lett å frigjør byer etter min mening.

     

    Begynte bare å slakte i cape dun og vips så var den fri.

    Gjorde det samme i Montera (tror det var det byen het) og etter en stund med galskap slakt og hauger med lik fra orcs og mercs så var den byen fri også.

     

    Mye penger å hente på sånt men får ikke helt den rollespill følelsen da. Blir mer Diablo hack and slash.

     

    Mvh Zxl

  6. Å si at microsoft taper penger for hver xbox som blir solgt, er som å si at elefanten mister kroppsmasse når den driter, og dør etter så mange turer innom utedoen!

    Like mye falsk rykte som den "nye" prisen på xbox

    Det tror jeg ikke du. Microsoft tapte penger per solgte xbox når den var for salg. Eneste måneden Microsoft sin spillavdeling gikk i pluss var når de lanserte Halo 2. Dette er faktisk ganske så sant.

     

    Jeg tviler på at Microsoft kommer til å tjene noe på å selge xbox 360. De taper penger på det rett og slett. Spørsmålet er bare hvor mye, og om de greier å tjenne dette inn igjen. Microsoft får jo rundt 100 kroner per solgte spill til xbox/xbox 360. Nintendo, Microsoft og Sony tar nemlig 100 kroner per spill som blir produsert til deres konsoller. Derfor konsoll spill er så dyrt.

    Det er tull. Selvsagt tjener MS penger på Xbox, de har tjent gode penger på den gamle og de kommer til å tjene penger på den nye. Dette er jo noe man så og si lærer i barnehagen. Man selger da ikke et produkt man går i minus med. Og et så hyped produkt som Xbox/Xbox360 er så vil det selge en god del. Noe som i seg selv sier at MS ikke gir bort disse. De vil tjene penger. Hadde ikke MS tjent penger hadde de ikke overlevd lenge i bransjen.

     

    Det koster ikke MS en dritt å produsere disse, og de vil nok sitte igjen med en god slant penger etter at IBM, ATI osv. er betalt for sin del av utviklingen. I tillegg utgir MS en god del spill selv. Som også er rimelig stivt priset. Så at Gates kan slå seg selv på magen og se at kontoen renner enda mer over tror jeg vi kan være meget sikre på.

    Godt sagt! Er helt enig. Spesielt det med at MS får royalties på hvert eneste spill som blir solgt så Gates er nok storfornøyd ja. ^^

     

    Mvh ZxL

  7. Min mening ang HL2 og F.E.A.R diskusjonen:

     

    I virkligheten så tviler jeg en tønne hadde flydd som den gjør i HL2.. Syns de virker alt for lette der. I F.E.A.R derimot så syns jeg det var mye bedre/ekte vekt feeling over gjenstandene... Ja det ser noe flashy å fett ut i HL2 men syns det var bedre i F.E.A.R.

     

    My 2 cents

    ZxL

     

    Edit: Så ikke warning fra moderator før nå. Slett hvis du ønsker

  8. Et par ting du kan teste. Er CS 1.6 regner jeg med siden det ikke er sagt noe om source.

     

    Prøv å bytte mellom open_gl og directx. Hvis ikke det hjelper så ville jeg gått tilbake til en eldre driver da dette spillet ikke akkurat er state of the art.

     

    Hvis ikke noe av det hjelper så prøv en re-install av windows.

     

    Mvh ZxL

     

    Edit: sjekk også om AA eller AF er aktivert på driveren.. kan sakke ned

  9. Alle de du nevner nå bortsett fra skjermkort, har blitt integrert i hovedkort med stor suksess og topp ytelse. Folk er rett og slett ikke interessert i å kjøpe disse separat, og det er heller ingen grunn til det lenger.

     

    De kommer nok til å få store problemer med å selge denne prosessoren i store kvanta. Jeg ser heller for meg at NVidia/ATi får noen gode ideer av dette, og integrerer det i fremtidige skjermkort. Eller at Intel/AMD lager nye instruksjonssett som effektiviserer liknende operasjoner i neste CPU. Uansett utviklingen, så kommer aldri denne til å bli noen dundrende suksess, markedet og interessen er altfor marginal.

    Tja... det virker nå som det er nok av utviklere som støtter dette i fremtida da så jeg tror dette kan bli en kanon suksess...

     

    Link: http://www.guru3d.com/newsitem.php?id=2680

     

     

    At the E3, AGEIA Technologies today announced that ASUS Computer will be AGEIA's first PhysX board partner.

     

    Details of the agreement will be announced at a later date, but the two companies have agreed in principle that ASUS will develop and market PPU boards with the AGEIA PhysX processor, the world's first and only dedicated physics processing unit. Gamers using ASUS add-in boards with the AGEIA PhysX processor will experience unprecedented physics-based effects and environments in next-generation games. Products are expected within 2005, coinciding with the release of popular game titles incorporating AGEIA physics technology. In related news, AEGIA has announced that several upcoming games, including Yager, City of Villians, Ghost Recon 3, Arena Online and Stoked Rider will use its technology.

     

    LOS ANGELES, May 17 /PRNewswire/ -- At the Electronic Entertainment Expo (E3), AGEIA Technologies, Inc., the pioneer in hardware-accelerated physics for games, today announced that ASUS Computer will be AGEIA's first PhysX board partner. Details of the agreement will be announced at a later date, but the two companies have agreed in principle that ASUS will develop and market PPU boards with the AGEIA PhysX processor, the world's first and only dedicated physics processing unit. Gamers using ASUS add-in boards with the AGEIA PhysX processor will experience unprecedented physics-based effects and environments in next-generation games. Products are expected within 2005, coinciding with the release of popular game titles incorporating AGEIA physics technology.

     

    ASUS is one of the world's largest and most successful manufacturers of motherboards, graphics cards and other computer hardware. The company has been at the forefront of emerging technologies for the PC since the founding of ASUS in 1989, and has won countless awards for innovation and quality. ASUS support for the AGEIA PhysX processor is another milestone for AGEIA in its meteoric rise in the games industry.

  10. Bare for å slenge inn en liten kostnadsopplysning til folk som tror servere er billig.

    En kraftig Sun server koster ca 1 million dollar å kjøpe. Tipper at blizzard trenger hvertfall 10-20 slike for å takle trafikken de har.

     

    Offtopic: Så en film fra nVidia sitt server-rom der de hadde 10 av de pluss et helt lass med bladservere fra Dell som dekket alle vegger (fra gulv til tak).

    Raw power ja =)

     

    Mvh ZxL

×
×
  • Opprett ny...