Jump to content

soink

Medlemmer
 • Content Count

  141
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

About soink

 • Birthday 02/27/1985

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Takker for svar, skal laste ned nyeste når jeg kommer meg hjem!
 2. fikk remota pcen hjemme og her er 2 screens: hva skjer?
 3. Hei. HK: Asus P5Q-E - BIOS 1408 Dreiv å klokka litt igår. Kom til 450fsb og det virka stabilt i orthos men i cpu-z så hoppa fsben helt vilt. 450 til 1500~, cpuz viste prosessor speed på 11ghz eller noe og over 6000mhz rated fsb. Noen som har vært borti dette før? Er det en setting i BIOS som gjør at fsben ikke hopper? Har screens men de ligger på pcen hjemme og er på jobb atm.
 4. Vitsen med x6 er vel for å se hvor mye FSB man kan ha? Bildene er jo bare eksempler, har bootet maskinen på 5Ghz.
 5. Jeg driver å tester ut litt hjemme med nesten samme oppsett omdagen. Som er: P4Q-E, E8600 og 2x2GB 800Mhz Ballistix Tracer. Maskinen min er dønn stabil på 500Mhz FSB. Har noen screens her: http://home.online.no/~abzour/everest/ Det jeg ville prøvd er mer spenning til NB, dette ga meg en god boost. Og sett DRAM til 2.2v. Kan spille alle spill med 585FSB men den er ikke Prime stabil (jobber med saken) Og på bildet ditt har du jo ganske lav VCORE for 3.6Ghz?
 6. hei. kjøp deg ett radeon 4850, drar WoW lett. bruker det nå kjører WoW glatt på 1900x1200, de fleste settings på fult. 60+ fps
 7. prøv å oppgrader bios: http://global.msi.com.tw/index.php?func=do...amp;prod_no=343 prøv evnt. å bytte om plassen på rambrikkene.
 8. Hei. Har SafeBoot 4.2 (ett harddisk-krypterings program) installert på klient maskiner her. Og skulle gjerne kommet meg igjennon Safeboot og boota på BartPE eller tilsvarende prog. (windows på cd). Men i valgene i SB får jeg Boot from Harddrive eller Floppy (ikke cd-rom). Hvis jeg velger floppy, kommer jeg meg inn i ms-dos, alt virker fint osv. Men når jeg skal prøve å kjøre BartPE fra dos, så får jeg melding om at den ikke finner Autoexec.bat på BartPE cden. Starter jeg maskinen rett på CD-Rom, booter maskinen rett inn i BartPE, men kan da ikke lese fra harddisken siden den er kryptert. Det ligger ingen Autoexec.bat på cden, hvordan booter den da? Noen som har erfaringer her? Eller som kan hjelpe meg om å lage en autoexec.bat?
 9. Hei. Har kjøpt meg ett Asus P5Q-E, en E8400 og thermalright ultra120extreme. Testa litt igår å klokke maskinen og kom opptil 500fsb (500x6), 100% stabilt og jeg stoppa da.. (fra 333x9standard) Spørsmålet er, hvor langt kan jeg gå før den ikke klarer mer? og når det stopper, hva vil feile? noen som har erfaring med det samme hk\prosessor?
 10. soink

  Hvilket Abit NF7?

  itbutikken.no der selges 35w utgaven. Tenker jeg går får Nf7-v2..
 11. Hei.. Har tenkt å bestille en XP-M 2400+ 35w, og kjøpe ett Abit NF7 V2 hovedkort. Finnes dette hovedkortet med SATA og GBLan? Fant dette: SATA og GBLan Er det samme chipsett som sitter på disse 2 hovedkortene? Ser at på det jeg fant er det ikke kjøleribbe på chipsettet men, på NF7 V2 er det kjøleribbe på chipsettet.
 12. han kan jo komme like langt med den rammen iform av å overklokke prosessoren, er jo bare å stille på DRAM:FSB setingen...
 13. Bestilte en fra frozencpu for noen uker siden og bruker den nå, den porrer seg tett. Tok den med grønt neonlys. Kostet 1300,- med frakt. Man kan speile seg i lakken!
 14. hvilket hk har du? trur ikke tempsensoren er helt å stole på...
×
×
 • Create New...