Gå til innhold

rolfhansen

Medlemmer
  • Innlegg

    199
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

    Aldri

Innlegg skrevet av rolfhansen

  1. Javel..

     

    Glacier II har en øvre grense på 120-150W ettersom den har en J.A. C/W på 0,3. Taisol f.eks. har JA C/W på 0,45, og er vesentlig dårligere til overklokking..

    Ettersom en T-bird 1,4 kjører på 75W, vil det si at Glacier II takler langt over 2Ghz.

  2. Quote:


    On 2002-01-18 16:07, pgressum skrev:

    Bare som en generell kommentar...


    Vi ønsker ikke at forumet skal bli et sted hvor en kaster masse dritt om butikker eller andre instanser. Som de aller fleste vet så skjer feil og det er uavhengig av hvilken butikk der er. I det siste har det blitt veldig mye "Komplett / Databutikken / Topline / PCMAX osv suger" e.l. og det er ikke det dette forumet er til. Hensikten med forumet er å hjelpe andre eller å få svar på ting en lurer på/har lyst til å diskutere og ikke til å kaste dritt om noen.


    Derfor vil jeg oppfordre alle til å ta opp problemer med butikken direkte og så bruke erfaringene i webshopseksjonen for å komme med ros eller ris til butikkene.



     

    Endelig.. Takk, det var på tide. Altfor mange useriøse klager den siste tiden.

  3. Quote:


    On 2002-01-18 13:59, pkalle skrev:

    Quote:


    On 2002-01-17 22:55, Athlon Power skrev:

    Har allerede en ibem 40gig 75gxp i kassa. Planleger og kjøre raid. Hvilken disk burde jeg bruke som nr2 i raid oppsett 0?



    BobboZ


     

    Jeg anbefaler deg å ta kontakt med dem som solgte deg 75GXP disken å si at du ikke stoler på denne disken etter alle feil som er rapportert med denne serien. Selv om du ikke har opplevd trøbbel enda hadde jeg ikke lagret verdifulle ting på en 75GXP. Disse diskene ryker for ett godt ord.

     

    Om selger er littt serieøs tar de disken i retur og sender deg en 60GXP disk i størrelse 60GB.

     

     

    Om selgeren er seriøs tar han IKKE disken i retur. For at selgeren skal få retur av IBM på disken må DFT programmet til IBM få en feilkode som må sendes i retur sammen med disken. Mangler denne koden, får han ikke en ny disk i retur, og han taper da pengene ved å gi deg en 60gxp i stedet.

     

    Hva om du skulle ha kjøpt en Mondeo, og får vite at den scorte dårlig i NCAP testen; du får allikevel ikke bytte til en Focus.

  4. Quote:


    On 2002-01-16 23:18, HAG skrev:

    Bare pass på å ikkje kjøp med innstalert operativsystem, kjøp heller laust sammen med maskina. Koster litt mer, men kan spare seinere "trøbbel".

    GRUNN: alle PC'er levert med operativsystem enten fra Elkjøp eller alle andre leverandører, også bygde PC'er fra Kompl., PSData ++ blir levert uten operativsystem på CD. Du får et "speilbilde" som kanskje kan hentes fra disken så lenge den funker, dør den eller får mangler må en til leverandøren og få opprettet operativsystem på nytt. - Dette kan ta tid, gikk i den "fella" før jul 2000 på en "bygd PC" fra PS, IBM disken min døde før jul (ikkje den første 75GXL) skulle alt gått etter boka hadde eg fått ny disk med operativsystem denne uka. Fikk refundert utlegg til 60GB WD levert fra PS som eg fikk for 2 uker siden. La på "gammal" 98 og fikk XP Pro student i dag som skal inn snart.


     

    Dette er jo helt feil.. Bestiller du fra Komplett (KOMPLETT PC) får du egen cd med operativsystem.

×
×
  • Opprett ny...