Gå til innhold

frozen_cpu

Medlemmer
  • Innlegg

    140
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av frozen_cpu

  1. Jeg har prøvd å sette opp CS-server et par ganger.. Det har gått helt fint, men når jeg gir IPen og porten til serveren til andre, kommer ikke serveren opp i server list.. Da jeg hadde satt den opp, kom det faktisk andre spillere inn, noe som tyder på at det ikke er noe galt med brannmuren min. Noen her som vet hva dette kan skyldes og vet hva jeg må gjøre for å fikse problemet?

  2. Synes alltid det er problemer med nettverket på TG i starten.. Hvorfor kan de ikke bare skrive en rapport over den konfigurasjonen som fungerte best i år og begynne fra starten av med den samme til neste år? De tenger vel heller ikke kjøpe forskjellig utstyr hvert år?

     

    Ble kanskje litt rart formulert, men håper ere skjønner hva jeg mener

  3. Skal arrangere et større LAN (rundt 50 PCer) og lurer å hva som er den enkleste måten å dele internett/gi ut IP adresser på. Vil det funke med kun en ruter eller vil det lønne seg med en dedikert server med f.eks clarkconnect? Er ikke spesielt god når det gjelder Linux, så ville vært fint om dere kunne linke til en side der jeg kan finne en guide til dette hvis dere mener Linux er den beste løsningen

×
×
  • Opprett ny...